PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پشت پرده قضیه ورلد هوی ویت شدن ادج(اختصاصی برای این سایت)

Mr.DMN
07-17-2007, 03:42 AM
سرمقاله جدید مجله رسلینگ تاون به این شرح هست:

حتما آنفورگیون 2006 رو بخاطر دارید جایی که بحث به اونجایی رسید که سینا اگه ببازه میره اسماک دان و بازی در شهر و زادگاه ادج بود. شکست خوردن ادج نقش او برای جذابتر کردن مسابقات بود و او در قبالش قرار شد پاداشی ارزشمند به نام کمربند ورلد هوی ویت بگیره .همونطور که میدونید ابتدا قراربود ادج برنده مانی این د بانک بشه که مصدومیتش کار رو خراب کرد در عوض وینسه براش با کندی بازی گذاشت و سایر قضایا که او رو صاحب ورلد کرد.اما حال ادج رو شور ورلد هوی ویت بودن برداشته و او نمیخواد که کمربند رو پس بده از این رو وینسه تهدید کرد در صورتی که ادج کمربند رو نده برای همیشه اخراج میشه ادج هم ناچار قبول کرد اما جالب اینه که ورلد آینده کسی نیست جز ری مستریو.بله درسته وینسه اعلام کرده که نفر بعدی که قراره جایگزین سینا در طرح بلندمدت سرمایه گذاری بشه ری هست اونم با کمربند ورلد هوی ویت

واقعا مسخرست کارای وینسه

کپی با ذکر منبع بلامانع هست

شما هم نظر خودتون رو بگید

I Am Legend
07-17-2007, 06:54 AM
اه اه چقدر بد آخه ری اصلا سنگین وزن است که میخواد سنگین وزن داشته باشه

MRT619RKO
07-17-2007, 09:55 AM
به نظر منم جالب نيس كه ري هوي ويد بشه !! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

mb619
07-17-2007, 09:59 AM
من نمیدونم چرا به کین یا مثلا شاون بدن آخه اونا خاک این رشته رو خوردن

Ardalan
07-17-2007, 10:31 AM
فقط کین لایقه این کمربنده!
نه ری و نه ادج

NO FEAR
07-17-2007, 11:31 AM
درسته فقط کین ..........
آخه به خدا مسخرست ری بیاد یه مدت طولانی کمربند رو داشته باشه...
من میگم خوب شد این وینسه جغرایای سیاسی نخوند بابا :4:

I Am Legend
07-17-2007, 12:03 PM
کین با این همه افت بیاد کمربند رو بگیره خیلی مسخره است <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

monster kane
07-17-2007, 12:19 PM
کین با این همه افت بیاد کمربند رو بگیره خیلی مسخره است <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

بایدم بخندی حق داری , تا وقتی که پارتی بازی برای این کوتوله ها بشه راحت میتونی بخندی
کین داره خودشو بی ارزش میکنه , واقعا حیف کین نیست که مورد تمسخر طرفدارای کسایی مثل سینا و ری قرار بگیره
همین ری بیاد تو TNA کوچکترین TNA ری رو تو دو تانیه میبره
بخند وینس خوب داره شادتون میکنه

The King Of Kings
07-17-2007, 12:36 PM
درسته ری همچین لیاقت ورلد هویویت رو نداره اما اگه بره TNA میتونه خیلی از اونا رو شکست بده

hosseinRKO
07-17-2007, 01:05 PM
خنده داره کمربند سبک وزنم برای ری زیادیه چه برسه سنگین وزن بهترین کس برای کمربند سنگین وزن Triple H Randy Batista هستند.

mrk
07-17-2007, 01:28 PM
من نميدونم آخه چه عيبي داره كين كمربند رو بگيره؟ ري به درد كمربند هاي تگ تيم و كروزوويت مي خوره.

mb619
07-17-2007, 01:50 PM
کین با این همه افتی که داشته باید خودش رو آماده کنه وگرنه به همون ری میرسه

Eddie Guerrero
07-18-2007, 02:43 PM
من خودم عاشق Rey هستم اما واقعا اين كمربند لياقت Kane يا Batista رو مي طلبه

rey 619
07-18-2007, 03:12 PM
منم قبول دارم که ری ماله HW نیست اما این طور که شما میگین ری از فوناکی هم شکست می خوره.و اصلا" خوشم نمی یاد ری بعد از یه مدتی مثل سینا منفور بشه.