PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مداحی وسط کنسرت؟؟؟!!!!!!

poyangodfather
07-15-2010, 04:08 PM
دوستان کرمانشاهی اطلاع دارند که حسام الدین سراج خواننده ی موسیقی سنتی برای برگزاری کنسرت به کرمانشاه آمد

این خواننده که خواننده ی نسبتا خوبی هم است سنتی کار میکند و با نوازندگی گروه بیدل به سرپرستی رامین کاکاوند قرار بود روز مبعث و 2 روز بعد از آن کنسرت داشته باشد قیمت هم 25 هزار تومان بود
ما وقتی خواستیم بریم در این کنسرت شرکت کنیم با تعجب دیدیم در آن را بسته اند و اجازه ورود نمی دهند و هر کاری کردیم نشد که نشد تا آخرش یکی از آن گارد ها به ما تفنگ نشان داد و فرار کردیم حالا بگذریم
این جریان برای من جالب شد بعد از پی گیری فهمیدم که این کار دولت نبوده و فقط کار یک گروه مذهبی افراطی به نام حذب شیت (به فارسی می شود:دیوانه) بوده این گروه در بیانیه ای! که صادر کرده بودند گفتند این کنسرت ها ضد ارزش های انقلاب است و بازگشتی به زمان شاه است
این گروه در ماه محرم به حدی خود را می زنند (با چاقو-ناخن و ............) که تمام صورتشان تا آخر ماه صفر زخم است
طبق شایعات این گروه در کنرت شروع به نوحه خوانی کردند و هنوز هم پول ما را پس ندادند که ندادند

حالا من از شما این سوال را دارم که کسی که کارهایش مجوز دارند و تازه سننتی هم می خواند ضد ارزش های انقلاب است؟؟؟؟:2: