PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرگوسن: جانشین من نباید مرعوب سابقه و افتخارات باشگاه شود

ŠÄÉËĐ
07-29-2010, 04:04 PM
فرگوسن: جانشین من نباید مرعوب سابقه و افتخارات باشگاه شود

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

سر الکس فرگوسن می*گوید هر کسی که جانشین او در منچستر یونایتد می*شود نباید تحت تاثیر تاریخ پرافتخار باشگاه قرار بگیرد.

موفقیت فوق*العاده فرگوسن در 25 سالی که در یونایتد حضور داشته باعث می*شود جانشینی او کار بسیار دشواری باشد، اما این مربی 68 ساله مطمئن است که هر کسی که جای او را می*گیرد نباید از دستاوردهای او بترسد.

او می*گوید: «ما باشگاه بزرگی هستیم و هیچ تردیدی در این باره نیست. کافی است به تاریخ ما بنگرید. اما مانند هر باشگاه دیگری، اگر کسی می*خواهد مربی یونایتد شود باید خود را بلافاصله در تار و پود باشگاه قرار دهد. این به آنها فرصت خوبی برای درک تاریخچه ما می*دهد. نباید از تاریخ باشگاه ترسید. من هرگز نترسیدم و افتخار می*کردم که بخشی از تاریخ باشگاه باشم. او باید شخصیتی قدرتمند، ذهنیتی قوی و البته درک خوبی از بازی داشته باشد.»

فرگوسن 11 بار قهرمان لیگ برتر شده و 2 بار هم لیگ قهرمانان را با یونایتد فتح کرده است. او به رکورد 18 قهرمانی لیگ لیورپول رسیده است.

SASAN
07-29-2010, 04:54 PM
امســال با شكسـتن ركورد جــاودانه بود جاودانه تر ميشــه :34: .

SASAN
07-29-2010, 05:07 PM
كــاملا مخـالفم .

اگه گواردیولا در تيمي مثل منچستر بياد . نميتونه كار كني . چون ستاره هاي باراس رو ندارن .

النا تو بارسلونا بازيكنا ستاره هستن نه مربي . اما تو منچستر مربي ستاره تيم است . تنها نفري كه ميتونه جاشو بگيره شك نكنين يكي مثل مورينيو است .

گوارديولا هر وقت تونست در يك تيم كه با تك ستاره و بازيكن هاي معمولي اين همه جام بگيره اون وقت ميتونه جانشينش باشه !

The Survivor
07-29-2010, 05:18 PM
دیدید که همین بارسای رویایی گواردیولا 2 سال پیش جلوی چلسی فوق العاده هیدینگ به زحمت افتاد اگه اون کمک های داور نبود به هیچ عنوان بارسا به فینال نمیرفت (گرچه فکر میکنم کار داور نبوده نخواستن که یک فینال 2 بار تکرار شه: چلسی-منچستر)

گواردیولا و کلا بارسا بدون مسی و ژاوی هیچی نیستن!

SASAN
07-29-2010, 05:27 PM
البتــه احســان جــان قـرار نشــد به بـارسـا توهيــن بشــه . هـواداراي رئـال جوگيـر نشــن :4: .
---

حـتي خود مورينيو دو سـال پيش تو مصـاحبه گفـت دوسـت دارم بـرگردم ليگـ برتر بـه عنـوان جانشيـن فرگوسـن .

Olympic Hero
07-29-2010, 07:26 PM
همونطور که ساسان گفت فقط آقای خاص میتونه با این تیم موفق باشه....اگه میخوان منچستر زنده بمونه باید مورینیو رو بیارن منچستر.

در مورد گواردیولا هم بگم که همه تو جام باشگاها قشنگ دیدن که آقای خاص هم در چیدمان حمله ( بازی رفت ) و هم در چیدمان دفاع ( بازی برگشت ) از گواردیولا خیلی سرتره.پس مطمئمن باشد گواردیولا نمیتونه جای سر الکس رو بگیره....

big red m@chine
07-29-2010, 10:43 PM
گواردیولا بدون ستاره هاش هیچ کاری از پیش نمیبره.بهترین گزینه برای جانشینیش میتونه ارسن ونگر باشه چون اونم مثل فرگوسن بدون ستاره کارشو پیش میبره.اما فکر نکنم بره یونایتد:15:

SASAN
07-29-2010, 10:50 PM
ونگر عمرا بيـاد منچستر .
بعـدش كار ونگر كمي با فرگوسن متفاوته . ونگر بازيكن پيدا ميكنه , فرگوسن هم همينطور . كه از زمين تا اسمون فرق دارن . تو اين چند سال اخير سه تاشون راهي مادريد شدن .

و بعدش ونگر تيمو قهرمان نميكنه آما فرگوسن قهرمان ميكنه مثل هولو :4: .

در كــل منتظر حضـور آقـاي خـاص تـا 3 الـي 5 سـال ديگـه باشيـن .

Sir.Dani
07-29-2010, 10:55 PM
اينا همه كشكه
تنها كسي كه ميتونه يونايتدو جمع كنه افشين قطبي هست و بس:4:
غلامحسين پيرواني هم بدون بازيكناي بزرگ بازي ميكنه!
ولي در كل هيچكس جاي سر الكس رو نميگيره و منچستر تا چندين سال رنگ قهرماني رو نخواهد ديد