توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ▪ درخواست موزیک های رسلیـنگ ◄ فقط در این تاپیکـ ► ▪
Keyvan
08-05-2010, 01:17 PM
تاپیک قبلی به دلیل زیاد شدن صفحات و سخت باز شدن اون برای دوستان دایل آپی بسته و به جاش تاپیک جدید زده شد.
قوانین درخواست ها به این صورت می باشد ::
1. دوستان اگر موزیک مورد نظرشون رو از یک هاست مشخص می خوان بگن که از کجا آپ کنیم , بعد از اینکه موزیک قرار داده شد ، درخواستی نباشه که از فلان جا آپ کنید . ( اینجوری هم واس کسی که موزیک رو قرار می ده راحت تره هم واس خودتون یا به اصطلاح همون درخواست کننده )
2. به موزیک فلان پرومو , فلان هوم ویدئو و ... رسیدگی نخواهد شد .
3. اگر حجم موزیک هم واستون مهمه می تونید بگید .
4. اگر درخواستتون موزیک قدیمی باشه ( مخصوصا" موزیک یه استار ) , اگه اسم خواننده , آهنگ یا خلاصه یه نشونه ای از اون موزیک و آهنگ بگید ، مسلما" زودتر رسیدگی می شه .
5. دوستان دیگری که اگه می تونن درخواست کاربر دیگه ای رو بذارن هیچ موردی نداره . ( به شرطی که لینک کپی نباشه ! )
6. سعی بر این است که درخواست ها رو در همون پست اول هم بذاریم تا دوستان بتونن قبل از درخواست راحت تر تاپیک رو بگردن و مشکل خاصی نداشته باشن .
7. درخواست از لیگ های دیگه ( UFC , MMA , ROH , NWA ) مجازه .
8. و چیزی که بار ها و بارها به اون اشاره شده :
قبل از زدن درخواست فروم و بخش مربوطه رو به خوبی بگردید .
می تونید از این تاپیک هم استفاده کنید :: <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
» اگر دوستی خارج از این قوانین درخواست کنه ، اصلا" به درخواستش رسیدگی نمی شه و احتمالا" هم پاک خواهد شد .
دوستان می تونن از همین الان درخواست کنن . بنده و عرفان جان به درخواست ها رسیدگی خواهیم کرد .
parsa wwe
08-05-2010, 05:49 PM
سلام.
افتتاحیه !!
من اهنگ Mick Foley و Mankind و Brock Lesnar رو میخواستم هر کدوم اخرین اهنگشونو.
از هاست 4Shared یا MediaFire هر کدوم راحت ترین ترجیحا 4شارد.
ممنون عجله ای هم نیست.
اهنگ اندرتیکر تو سال 2003 رو میخواستم .
ادم تاپیک اهنگهای تیکر رو میبینه هنگ میکنه :28:
The Great One
08-05-2010, 07:23 PM
آهنگ راک در رسلمنیا 2002 رو میخواستم
.
The Proud
08-05-2010, 07:30 PM
آهنگ کریسچن رو قبل از رفتنش به تی ان ای میخوام خواهشا...
اگه تو تی ان ایش هم گیر آوردید بزارید..
خواهشا هاستش هم 4 شیرد باشه..
حجمش هم بالا...
El Residente
08-05-2010, 09:02 PM
با اجازتون منم موزیک رستلمنیا 22 و نو وی اوت 2009 رو می خوام
راستی رستلمنیا 22 دو تا موزیک داشت اسم این آهنگی که می خوام How Dare You هست
ممنون :5:
فریبرز
08-05-2010, 10:18 PM
سلام اگر ممکنه اهنگ WWE اکسپرینس رو برام بزارید.
H H H
08-05-2010, 10:22 PM
جز این درخواست به هیچ کدوم از درخواست ها رسیدگی نمیشه.
--------
اقا فریبرز این اهنگ چون پیدا کردنش سخته ممکنه کمی زمان ببره ، و معطل بشید.
فعلا ...
فریبرز
08-05-2010, 10:25 PM
جز این درخواست به هیچ کدوم از درخواست ها رسیدگی نمیشه.
--------
اقا فریبرز این اهنگ چون پیدا کردنش سخته ممکنه کمی زمان ببره ، و معطل بشید.
فعلا ...
ممنون من خودم همه جارو گشتم از گوگل تا رپیدشر اصلا انگار این خوانندش این اهنگو فقط داده به WWE هیچ اهدی ندارتش
مهم نیست من صبر میکنم چون میدونم به اسونی گیر نمیاد.
El Residente
08-06-2010, 12:29 PM
ببخشید عرفان جان چرا رسیدگی نمی شه ؟ :15: مگه خلاف قوانین بوده ؟ :15:
H H H
08-06-2010, 12:55 PM
ببخشید عرفان جان چرا رسیدگی نمی شه ؟ :15: مگه خلاف قوانین بوده ؟ :15:
به درخواست هایی که اهنگ مربوطش در انجمن باشه رسیدگی نمیشه.
چرا؟!
چون :
طرف به خودش زحمت نمیده بره بخش مربوطه رو بگرده ، الان فقط چند تا از درخواست هایی که در این تاپیک کردند رو نگاه کنید :
اهنگ تمام رسلمنیا ها (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
تمام اهنگ های کریسشن (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
تمام اهنگ های اندرتیکر (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
تمام اهنگ های راک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
اهنگ بیشتر استاران با فرمت او جی جی (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
طبق هماهنگی هایی که با کیوان عزیز انجام دادیم این اخرین باری بود حتی جواب دادیم و از این به بعد فقط درخواست هایی که در انجمن موجود نباشه به سرعت رسیدگی میشه.
فعلا ...
1 _ اهنگ یه نفر رو میخواستم که لباس سفید میپوشید و ادای تیکر رو در می اورد . اهنگش هم خیلی ترسناک بود . توی جاجمنتدی 2004 با اسکاتی تو هاتی بازی کرد و بردش . با یه عصا اهنی سفید هم میومد توی رینگ . اسمش رو زیرنویس نکرد ببینم . ( شاید توی انجمن باشه اما اسمش رو نمیدونستم . )
2 _ اهنگ ویسکرا رو میخواستم . اونی که اولش میگه Biggest Love Machine . توی تاپیک قبلی دانلود کردم فقط اهنگ بود .
Keyvan
08-06-2010, 02:55 PM
2 _ اهنگ ویسکرا رو میخواستم . اونی که اولش میگه Biggest Love Machine . توی تاپیک قبلی دانلود کردم فقط اهنگ بود .
Viscera Theme
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
El Residente
08-06-2010, 09:32 PM
متوجه شدم عرفان جان شرمتده :34:
درباره رستلمنیا حق داشتید ولی من با زور همین دیال آپ هر چی گشتم نو وی اوت 2009 رو گیر نیاوردم اگه می شه اینو بزارید ممنون می شم .
در ضمن موزیک آنفورگیون 2003 رو گشتم تو فروم بود ولی فقط 30 ثانیه بود من کاملش رو می خوام
اگه می شه هاستش هم 4 شیرد باشه ممنونم
Keyvan
08-07-2010, 01:03 PM
متوجه شدم عرفان جان شرمتده :34:
درباره رستلمنیا حق داشتید ولی من با زور همین دیال آپ هر چی گشتم نو وی اوت 2009 رو گیر نیاوردم اگه می شه اینو بزارید ممنون می شم .
در ضمن موزیک آنفورگیون 2003 رو گشتم تو فروم بود ولی فقط 30 ثانیه بود من کاملش رو می خوام
اگه می شه هاستش هم 4 شیرد باشه ممنونم
No Way Out 2009 Theme
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Unforgiven 2003 Theme
سلام . اگه میشه این اهنگهای زیر رو برای من قرار بدین . ممنون .
1 _ اهنگ Mordecai
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
2 _ اهنگ بوکرتی که اولش میگه can you dig it suc *ka . از اون یکی تاپیک درخواست اهنگ یکی دانلود کردم اما اونی که میخواستم نبود .
3 _ تم سانگ محمد حسن . تو انجمن پیدا کردم اما لینکش ***** بود .
Keyvan
08-12-2010, 07:54 PM
1. درخواست اولت که من تو 4S سرچ کردم ، اردلان آپ کرده بود !
2. BooKer T Theme » <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
3. سومی هم تو پروفایلتون گفتم .
Keyvan
12-03-2010, 09:29 PM
- با سـلام به کـاربران محـترم و عزیز ,
همونطـور که می بینیـد بخش برگشته , دوستـان می تونن درخـواست ها رو مجـددا از این تاپیک مطرح و پیـگیری کنن .
- پیشـنهـاد می شه که دوسـتان لطـف کنن یک بار دیگه , در صفحـه ی اوّل همین تاپیـک , قوانین مربـوط به این تاپیـک رو مطالعه کنند .
- با تشـکـّـر ....
SAVEUS-Y2J
12-03-2010, 10:00 PM
سلام
ببخشید من آهنگ جدید ام وی پی و جدید جف هاردی میخواستم
ممنون
Charismatic Enigma
12-03-2010, 10:14 PM
سلام خدمت همه دوستان
با اجازه :
آهنگ جدید جف هاردی در TNA (از این بهتر نبود ببخشید !) (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Titantron جف هاردی در TNA با کیفیت avi (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
آهنک ام وی پی هم سعی میکنم تا 1 یا 2 ساعت بعد بزارم :دی !
Charismatic Enigma
12-04-2010, 04:51 PM
2باره سلام !!!!
این بار میتونید آهنگ جدید MVP رو دانلود کنید :دی
دانلود آهنگ جدید MVP !!!! (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
امیدوارم خوشتون بیاد و تنکس یادتون نره !!!
The Proud
12-04-2010, 05:14 PM
در خواست آهنگ جنرال منیجر اسمک دان تئودور لانگ رو داشتم...
ممنون میشم اگه زحمتشو بکشین...
تا بعد...
Alberto Del Rio Theme
[b]<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
El Residente
12-04-2010, 07:04 PM
کیوان جان من موزیک شو.میز تو اسمکداون ورسز راء 2011 رو می خوام ! اگه منتشر شده که دمت گرم اگه نشده که هیچی وایسا منتشر شد بده ! :4: آخه تو بازی کیفیتش عالی هست دیگه همونو می خوام ! :4:
خیلی گلی ... فعلا ...
cmpunk
12-04-2010, 07:46 PM
آهنگ كودي رودز با كيفيت بالا و كامل
آهنگ جديد تد دبيآسي كامل آي كيم فور ماني
ممنون....
Charismatic Enigma
12-04-2010, 08:22 PM
سلام بر همگی
درخواست 1 == کاربر The Proud
آهنگ ورودی تدی لانگ - Teddy Long Theme Song (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
درخواست 2 == کاربر The Awesome One
آهنگ ورودی شو.میز - ShoMiz Theme Song (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
درخواست 3 == کاربر cmpunk
آهنگ ورودی کدی رودز - Cody Rhodes Theme Song (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
موزیک تد دیبیاسی یه دونه هست که صدای زنگ مسابقه و انونسر هم هست !!!!!
تنکس بدید !!!!
Mer30
Keyvan
12-05-2010, 05:29 PM
آهنگ كودي رودز با كيفيت بالا و كامل
آهنگ جديد تد دبيآسي كامل آي كيم فور ماني
ممنون....
تاپیـک هـر دو زده شد .
موزیک کامـل کودی رودز هم به زودی !
THE DARKEST SIDE
12-06-2010, 07:23 PM
سلام و عرض خسته نباشید خدمت فعالان این تاپیک
اول یه تبریک بخاطر بازگشت بخش بگم بعد هم چند تا درخواست دارم میگم امیدوارم رسیدگی بشه
1.
. سعی بر این است که درخواست ها رو در همون پست اول هم بذاریم تا دوستان بتونن قبل از درخواست راحت تر تاپیک رو بگردن و مشکل خاصی نداشته باشن .
اینو یه لطف بکن کیوان جان به این موضوع که تو پست اول تاپیک گفتی یه رسیدگی کن و موزیک هر استاری که تو این تاپیک گفته شده حد الامکان تونستی تاپیکای جدای دیگه ای هم که زدی رو تو پست اولت موزیکاشون رو قرار بده
2.
احتمالا اینی که میخوام شامل این میشه ولی چون پروموی معروفی هست امیدوارم رسیدگی بشه من موزیکی که در حین بخش پروموی قبل از بازی بین جان سینا و رندی اورتون در برگینگ رایتس پخش میشه رو میخوام کیوان جان اگه پیدا کردی لطف کن قرار بده
ممنون...
با سلام خدمت كيوان عزيز
مي دونم اين اهنگ جديديه تد ديبياسي رو توي تاپيك جدا گذاشته بودي اما مگااپلود كه چيلتره اون يكي هم كه از زد شر گذاشتي وسطاي دانلود مي پره
اگر زحمتي نيست توي همين تاپيك از مديا فاير هم اپش كن و بذار
با تشكر
Keyvan
12-06-2010, 09:00 PM
سلام و عرض خسته نباشید خدمت فعالان این تاپیک
اول یه تبریک بخاطر بازگشت بخش بگم بعد هم چند تا درخواست دارم میگم امیدوارم رسیدگی بشه
1.
. سعی بر این است که درخواست ها رو در همون پست اول هم بذاریم تا دوستان بتونن قبل از درخواست راحت تر تاپیک رو بگردن و مشکل خاصی نداشته باشن .
اینو یه لطف بکن کیوان جان به این موضوع که تو پست اول تاپیک گفتی یه رسیدگی کن و موزیک هر استاری که تو این تاپیک گفته شده حد الامکان تونستی تاپیکای جدای دیگه ای هم که زدی رو تو پست اولت موزیکاشون رو قرار بده
2.
احتمالا اینی که میخوام شامل این میشه ولی چون پروموی معروفی هست امیدوارم رسیدگی بشه من موزیکی که در حین بخش پروموی قبل از بازی بین جان سینا و رندی اورتون در برگینگ رایتس پخش میشه رو میخوام کیوان جان اگه پیدا کردی لطف کن قرار بده
ممنون...
سلام مهرشـاد جان ,
در رابطـه با موضوع اول که با عرفـان صحبت می کنم و سعی می کنیم یه کاریش کنیم . من پیگیری می کنم . حق با شماست . ولی قبـول کنید که مقـداری مشکله و وقتگیـر .... .!
موزیک اون پرومو هم خودم (!) تو تاپیک درخـواست قبلی چون زیاد خواسته بودنش , گذاشتم !
قربون شمـا ....
---------
دانلـود موزیک جـدید دیبیآسی , از مـدیافـایر .:
Charismatic Enigma
12-06-2010, 09:32 PM
من موزیکی که در حین بخش پروموی قبل از بازی بین جان سینا و رندی اورتون در برگینگ رایتس پخش میشه رو میخوام کیوان جان اگه پیدا کردی لطف کن قرار بده
ممنون...
[/b][/align]
با اجازه از آقا کیوان ، مدیر بخش ، این آهنگ رو براتون آماده کردم ....
دانلود از هاست 4شیرد (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
یا حقّ ...
تنکس یادتون نره ....
Ali-tp
12-06-2010, 09:51 PM
اگه میشه آهنگ جدید mvp رو کیفیت اصل و کاملش رو بزارید
------
کیـوان : فـکر نمی کنم که هنـوز ورژن اصلیش اومده باشـه !
توی همین سروایور سریز امسال برای پروموی مسابقه ی وید برت و رندی اورتن یه تریبیوت از جان سینا گذاشتن که یه آهنگ خیلی فشنگ روش بود. اسم آهنگ Which Road I'm Walking Down Tonight هست. من 1:30 دقیقه موزیک رو دارم ولی کیوان جون اگه کاملش رو پیدا کردی بذار دمت گرم :3:
THE DARKEST SIDE
12-06-2010, 10:12 PM
با اجازه از آقا کیوان ، مدیر بخش ، این آهنگ رو براتون آماده کردم ....
دانلود از هاست 4شیرد
یا حقّ ...
تنکس یادتون نره ....
سلام
ممنون بخاطر رسیدگیتون
فقط لطف کنید از یه هاست دیگه مثل مدیا فایر یا زد شیر اپ کنید
با عرض پوزش دوباره
ممنون...
Keyvan
12-06-2010, 11:16 PM
از همـه ی دوستـان تقـاضا می کنم که یک بار دیگه قـوانین رو مطـالعه کنن ... !
[hr]
این هم موزیک MvP ، که کیفیـت اصلی نیستـش و مدتش 26 ثـاینه هسـت .
ورژن اصلیـش هم فکـر نکنم اومده باشه , یا حداقل من ندیـدم .
farshad_fu
12-06-2010, 11:43 PM
سلام من آهنگ جدید R-thrus رو میخوام
Keyvan
12-06-2010, 11:50 PM
این هم موزیک درخـواستی اقا مهرشـاد ,
aliwwf
12-07-2010, 12:06 AM
سلام میشه برام آهنگی که تو بازی اسمکداون vs راو 2010 که اسمش
(آواک اسکیلت-هرو) هستش بذارین؟
ممنون:34:[hr]
درضمن با فرمت mp3خوب
مرسی
Keyvan
12-07-2010, 12:14 AM
سلام میشه برام آهنگی که تو بازی اسمکداون vs راو 2010 که اسمش
(آواک اسکیلت-هرو) هستش بذارین؟
ممنون:34:[hr]
درضمن با فرمت mp3خوب
مرسی
کیوان جان اون آهنگ پرومو که گفته بودم اگه یه قسمت از متنش رو بگم حله یا کلا" پرومو بی پرومو ؟ :4:
Nixon
12-20-2010, 05:01 AM
سلام. تو تاپیک قبلی دو تا درخواست گذاشته بودم که قسمت نشد کسی جواب ما رو بده. حالا با اجازه دوستان دوباره درخواستم رو مطرح می کنم.
(درباره هاستش باید بگم اگه media fire باشه بهتره.)
1- آهنگ ورودی Evolution (اونی که اولش قبل اینکه آهنگ شروع بشه خواننده می ** اوولوشن)
2- آهنگ Gangsta Lean از Eddie Guerrero که دو-سه ماه قبل فوتش این آهنگش بود. هر جا پیدا کردم از وسطش می پره به اولش. نصف دومش رو هیچ سایتی نداره.
ممنون
Nixon
12-23-2010, 10:54 AM
کسی نیست به درخواست ها رسیدگی کنه؟ :2::2::2:
Keyvan
12-23-2010, 06:14 PM
سلام. تو تاپیک قبلی دو تا درخواست گذاشته بودم که قسمت نشد کسی جواب ما رو بده. حالا با اجازه دوستان دوباره درخواستم رو مطرح می کنم.
(درباره هاستش باید بگم اگه media fire باشه بهتره.)
1- آهنگ ورودی Evolution (اونی که اولش قبل اینکه آهنگ شروع بشه خواننده می ** اوولوشن)
2- آهنگ Gangsta Lean از Eddie Guerrero که دو-سه ماه قبل فوتش این آهنگش بود. هر جا پیدا کردم از وسطش می پره به اولش. نصف دومش رو هیچ سایتی نداره.
ممنون
- دوست خوب , شمـا 5 صبـح اومدین درخـواست کردین (!) , بعد 11 صبح هم که همه یا مدرسه یا داشنگاه یا خلاصه خونه نیستند , گفتید درخواست من چی شد ؟! ( :4: ) به هر حـال , - موزیک ایوُلوشـن : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> - موزیک ادی : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> هر دو درخـواستتون تکـراری بود ! دفعـه بعد شما باید زحـمت بکشین در خود انجـمن در یخش وربطه بگردید .
El Residente
12-26-2010, 02:14 PM
سلام داداش کیوان !!! دو تا درخواست داشتم !!! البته اگه دومی نمی شه که بیخیال !!
1. آهنگ مین جین اوکرلند !! = Mean Gene Okerlund
2. این آهنگ کسی نیست ! تو پرومو هال آ، فیم 2009 برای استون کلد فقط پخش شد ! اسمش Personality هست !! اگه تونستی که دمت گرم نشد هم هیچ !!! :4:
فعلا ...
Didoo
12-26-2010, 03:09 PM
سلام
با اجازه از کیوان جان ، جواب به درخواست The Mizard :
1) Mean Gene Okerlund !! (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
2 ) Living Colour - Cult of Personality (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
هر دو از 4شیرد ، هاست دیگه ای خواستی بگو :4: !!!
یا حق ...
Nixon
12-26-2010, 05:43 PM
- دوست خوب , شمـا 5 صبـح اومدین درخـواست کردین (!) , بعد 11 صبح هم که همه یا مدرسه یا داشنگاه یا خلاصه خونه نیستند , گفتید درخواست من چی شد ؟! ( :4: ) به هر حـال , - موزیک ایوُلوشـن : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> - موزیک ادی : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> هر دو درخـواستتون تکـراری بود ! دفعـه بعد شما باید زحـمت بکشین در خود انجـمن در یخش وربطه بگردید .
بابت رسيدگي به درخواست ممنونم. ولي دو تا چيزو بايد بگم. شما كه مياي انتقاد مي كني بي زحمت تاريخ ارسال ها رو هم نگاه كن. اگه دقت كني سه روز بين دو تا ارسالم فاصله بود. بعدشم آهنگ ادي رو گفتم هر سايتي پيدا كردم از وسطش مي پره اول. اين يكي هم دقيقاً مثل اونايي كه من پيدا كردم كامل بود.
بازم ممنون...
صدای ایمیل جنرال منیجر راو رو براتون آماده کردم !
میتونید بذارید برای رینگتون اس ام اس گوشیتون !
2 ثانیه ! 85 کیلوبایت ! کیفیت 320 ! MP3 !
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اسلمی آواردز امسال یه آهنگ مخصوص داشت. اسم این آهنگ Hello هست. در لینک زیر دانلود کنید.
Slammy Awards 2010 - Hello
DOWNLOAD iT Now (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
From 4Shared.Com
Brothers of Destruction.
01-21-2011, 07:29 PM
بی زحمت آهنگ جدید آر تروث رو با کیفیت خوب و از هاست مدیا فایر بذارید
مرسی
Keyvan
01-22-2011, 03:42 PM
بی زحمت آهنگ جدید آر تروث رو با کیفیت خوب و از هاست مدیا فایر بذارید
مرسی
- در صفحـه ی اول دوستان حتمـا قوانین رو یک بـار بخـونن .... ! دِکور نذاشتیم اونجـا ! :1:
موزیک اِم وی پی هم تو همین تاپیک بنده شخـصا خودم گذاشتم , منتها ورژن اصلیش نیومده و احتمالا هم با رفتن ای وی پی از دبلیو دبلیو ای نخواهد آمد !
شـما باید اون یک مورد رو بذارید کنار و تاپیک رو بگردید ....
با تشـکـّـر .... ×
Brothers of Destruction.
02-03-2011, 04:26 PM
بی زحمت موزیک ورودی آلبرتو دل ریو با کیفیت بالا از هاست مدیا فیر
Didoo
02-03-2011, 04:46 PM
سلام
موزیکـ ورودی آلبرتو دل ریو رو از 9 هاست + لینکـ مستقیم EmbedUpload آماده کردم
Alberto Del Rio theme Song (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
لذّت ببرید :4:
یا حقّ ! :4:
exipser99
02-03-2011, 06:48 PM
صدای ایمیل جنرال منیجر راو رو براتون آماده کردم !
میتونید بذارید برای رینگتون اس ام اس گوشیتون !
2 ثانیه ! 85 کیلوبایت ! کیفیت 320 ! Mp3 !
بابا تو دیگه کی هستی! خیلی باحالی!:3::3::32::3::3::32::3::3:
-------
مدیر : از دکمه تشکـّـر استفاده کنید .
سلام
موزیکـ ورودی آلبرتو دل ریو رو از 9 هاست + لینکـ مستقیم EmbedUpload آماده کردم
Alberto Del Rio theme Song (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
این رو که من قبلا" گذاشتم !
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>***************/showpost.php?p=185845&postcount=23
Didoo
02-03-2011, 11:32 PM
علیرضا - اونی که شنیدم یکم خش خش داشتیه !!!!
این ارجینال بودیه !
THE Godfather
02-04-2011, 12:54 AM
سلام
موزیکـ ورودی آلبرتو دل ریو رو از 9 هاست + لینکـ مستقیم embedupload آماده کردم
alberto del rio theme song (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
حاجی این اهنگه صداش کم و زیاد میشه چیزی بهتر از این تو دست و بالت هست؟
MEHRAD.Y2J
02-06-2011, 11:13 AM
سلام لطفا آهنگ ورودي كريسچن رو با كيفيت بالا بزاريد ممنون
exipser99
02-06-2011, 01:09 PM
با اجازه بچه های دیگه . من هم اونیکه یه زن خونده رو می ذارم وهم مال الانشو.
با صدا زنه
با صدا مرد
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(Story_of_the_Year)_<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> kWWE.net.mp3.html
Keyvan
02-06-2011, 04:23 PM
لینـک موزیـک کریسشـن :
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>***************/showthread.php?p=167177&page=3)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کـاربر exipser99 عزیز , اگر لطـف میکنید آهنگ درخواستی رو قرار میدید در پستتون ذکر کنید که موزیک چه کسی رو میذارید . درخواست ها هم معمولا آخرین موزیک استار مورد نظر هستند مگر اینکه درخواست کننده در پستش ذکر کنه .
Nixon
02-09-2011, 08:42 PM
سلام به همگی. من سه تا درخواست داشتم بی زحمت یکی زحمتشو بکشه:
1- اولین آهنگ ورودی کریس جریکو تو WWF (این آهنگ رو تو یکی از تایپیک های این انجمن پیدا کردم ولی کیفیتش افقضاح بود)
2- آهنگ ورودی Evolution (این درخواست رو یک بار دیگه هم مطرح کردم، ولی لینکی که واسم گذاشته شد ورژن آخر آهنگ ورودی این گروه بود. اگه اشتباه نکنم واسه اولین بار تو Survivor Series سال 2004 از این آهنگ استفاده شد. اون موقع رندی از گروه جدا شده بود. من مال وقتی رو می خوام که رندی هم تو این تیم بود. در ضمن لینک این آهنگ تو همین انجمن هم هست، ولی از هاست پاک شده.)
3- آهنگ وردی تیکر (اول آهنگ صدای خود تیکر میاد، برای اطلاعات بیشتر باید بگم که تو رسل منیا 15 که برابر بیگ باس من مسابقه هل این ا سل داشت از این آهنگ استفاده کرد)
فعــــــــلاً...
SHAHIN
09-05-2012, 01:16 PM
حجم:3 مگابایت
زمان:3 دقیقه
نام:تم سانگ ای جی
لینک: <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
SHAHIN
09-05-2012, 01:17 PM
حجم:3.5 مگابایت
زمان:3.25 دقیقه
نام:تم سانگ ای جی
توضیحات:این تم سانگ جدید سین کارا هست که بعد از بازگشت(با ماسک قرمز)انتخاب کرد(درخواستی)
لینک:<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Daryl Dixon
09-05-2012, 02:08 PM
یه موزیکی بود برای پرومو تریپل اچ و رندی اورتون توی رسلمنیا 25 اونو میخوام از مدیا فایر هم باشه چه بهتر:4:
Daryl Dixon
09-05-2012, 02:10 PM
اولین تم سانگ کریس جریکو در wwf رو هم بزارید سال 1999-2000
Scofield
09-05-2012, 02:11 PM
اگر امکانش هست آهنگ ورودی Best In The World پانک رو بذارید ..
لطفاً لینک مستقیم باشه چون برای آهنگ پروفایل میخوام
لطفاً کات شده باشه و حجمش کمتر از 2MB باشه
تنکس
Capt. Flint
09-05-2012, 03:17 PM
موزیک ورودی گرت بیشاف و دی وان
SHAHIN
09-07-2012, 01:25 AM
حجم:8 مگابایت
زمان:3.25 دقیقه
نام:تم سانگ قدیمیه کریس جریکو
توضیحات:این تم سانگ قدیمیه کریس جریکو هست که در wwf بود از آن استفاده میکرد(درخواستی)
لینک:<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
SHAHIN
09-07-2012, 01:32 AM
Daryl Dixon:لطفا قوانین تاپیک بخونید بعد درخواست بدید//گذاشته شد
King Blue:شرمنده من تمام تم سانگ ها اورجینال و با کیفیت بالا دارم ان شالله کیوان جان زحمتشو میکشه
Nero:لطفا اسم شخصی که اهنگشو میخواید درست بنویسید به انگلیسی و اینکه در اون زمان در چه کمپانی از اون تم سانگ استفاده میکرده
باتشکر...شاهین
Capt. Flint
09-07-2012, 09:37 AM
داش شاهین اینم اونی که گفتی بنویسم :3:
Garrett Bischoff
D-von
جفتشون هم توی TNA
تم سانگ هردوشون هم الان دارن استفاده میکنن
SHAHIN
09-07-2012, 10:10 AM
حجم:4 مگابایت
زمان:3.5 دقیقه
نام: دی وان
توضیحات:(درخواستی)
SHAHIN
09-07-2012, 10:23 AM
حجم:2 مگابایت
زمان:1 دقیقه
نام: گرت پیشتاف
توضیحات:متاسفانه من نتونستم کیفیت اورجینال این موزیک پیدا کنم برای همین ضبط شده اش با کیفیت خوب بالا براتون میزارم(درخواستی)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.