PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استالونه: نمیزارم دختر هایم دوست پسر داشته باشند !!

Olympic Hero
08-06-2010, 10:54 AM
سلام.....

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

سیلوستر استالونه بازیگر و کارگردان مطرح هالیوود طی سخنانی جدید اظهار کرده که به هیچ عنوان نمیگزارد که دختر هایش دوست پسر داشته باشن.او به طور کامل گفته : " من هیچ وقت نمیزارم که اونا دوست پسر داشته باشند.من 3 تا دختر 14 , 16 و 8 ساله دارم و نمیخوام که یه پسری بیاد همینجوری الکی با اونا دوست بشه.مخصوصا اسکارلت که 8 سالشه و من خیلی دوسش دارم.من به اونا گفتم به شما هم میگن تا سن 45 سالگی بهشون اجزاغده نمیدم با پسری رابطه داشته باشند . بعد از اینکه 45 سالشون تموم شد میتونن برن با هرکی خواستند به طور آزادانه دوست شن. تنها دلیل این کارای منم اینه که خیلی دوسشون دارم و نمیخوام مثل کسایه دیگه باشن. "

با اجازه....

ŠÄÉËĐ
08-06-2010, 11:37 AM
خدایی 45 سال خیلی ستمه :4:
این تا این موقع یا پیر میشه یا میمره دیگه به اجازش نمیرسه .

Olympic Hero
08-06-2010, 11:39 AM
بابا بلوف زده...اگه توی ایران بود شاید میتونست جلوشونو بگیره اما تو آمریکا عمرا...دیر یا زود میرن با یه پسر دوست میشن بعدش.....

الان 2-3 سال دیگه خبرش میاد که استالونه دوست پسر دخترش را کشت!!:4:

ولی خدایی با این حرفایی که این زده کسی جرات نمیکنه با دخترای این دوست بشه:4:

big red m@chine
08-06-2010, 11:41 AM
عشق است داداش سیلور با اون شاهکارهاش راکی.خوب حق داره.البته خودش قبلا سالی به 12 ماه در حال چکش زنی بوده ولی حالا...

Ariyan
08-06-2010, 11:48 AM
که جرات داره با اون بازوهای سیلوستر رو حرفش حرف بزنه...؟
بعدشم دمش گرم..تو اون کشور میخواد نذاره دختراش با کسی دوست شن والا
مرده..
نه میخواد یا گل و شیرینی بیان خواستگاری:4::4:

The Basted
08-06-2010, 11:48 AM
دیگه اون موقع باید با دختراش بره ترشی بندازه :1: ...