PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كليپ سوتي در سريال فاصله ها همه بیایین...

MrSAMET
08-06-2010, 04:28 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

طبق گزارشات به دست آمده تلفن سيم نداره ولي پيغام گير كار ميكنه:4:

DOWNLOAD WMV HQ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

DOWNLOAD 3GP LQ 75KBs (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

S.H.A.Y.A.N
08-06-2010, 04:32 PM
اين سريال كه كلش سوتي هست ... واقعا سريال مزخرفيه.
برعكس سريال زيرهشت كه وقتي ميبيني كلي حال ميكني...:4:

فریبرز
08-06-2010, 05:08 PM
به خدا 1 سری نگاش کردم دیگه داشتم خون استفراغ میکردم از بس فیلم ابکی و مسخرییه. این سوتیا هم طبیعیه.از فیلمای .... اینطوری تازه این سوتیا به دید نمییاد......
وی ی ی ی ی.....

Olympic Hero
08-06-2010, 05:20 PM
بابا من که عاشق سریال های ایرانی ام اصلا اینو نگاه نمیکنم اونم بنا به این دلایل:

1) خنگ و احمق نشان دادن پسر ها در فیلم

2 ) داستان تکراری و خز

3 ) فضولی های بسایر در فیلم که کله فیلم از عمه گرفته تا محسنه فضولی میکنن.

4 ) و بسیار نکات دیگه....

حالا آدم میشینه زیر 8 رو نگاه میکنه کف میکنه از بس این داستان باحاله..الانم که 3 نفری میخوان برم سراغ عطا حالشو بگیرن...این سریال خودشو جرم بده به زیر 8 نمیرسه...

r v d
08-06-2010, 06:09 PM
من فكر كنم دليل مخاطبان كم اين سريال وجود موضوع و خمير مايه تكراري هستش , دقيقا درست مثل سريال دلنوازان ميمونه تنها فرقش اينه كه اونجا دنبال يه دختر كور ميگشتند اينجا اين صباهه كور نيست و چشم داره , حالا چون دلنوازان گرفت دليلي نميشه كه اينم بگيره , سريال بايد به گونه ايي باشه كه نشه تا تهشو خوند , اين معلومه ديگه شاهرخ استخري آخرش پشيمون ميشه و همه چيز به خوبي تموم ميشه.