PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 50 سنت : من در خوردن غذا استادم.واسه همین سریع به وزنه قبلیم برگشتم.

Olympic Hero
08-07-2010, 05:56 PM
سلام....

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

معروف ترین رپر جهان 50 سنت به دلیل بازی در فیلم “Things Fall Apart” مجبور بود مقداری از وزن خود را کم کند.بعد از اتمام کار خواننده در کمال تعجب او توانست در مدت زمان کمتر از 1 هفته دوباره به وزن سابق خود که 95 کیلو گرم بود برگرده.او در این مورد گفت : " به این میگن هنر غذا خوردن که من توش استادم.من نه از ؤزیم خاصی استفاده میکنم نه پیشه این دکترا نیرم.من میدونم چی باید بخورم.من در غذا خوردن استادم و واسه همین سریع به وزن قبلیم برگشتم.من الان حدود 95 کیلو هستم.شاید بگید خیلی چاقمن ولی بدونید که من علاوه بر خوانندگی بدنسازی هم میکنم و اینا همش عضله است. " او در این فیلم نقش یک فوتبالیست را بازی میکند و برای بازی در این فیلم او وزن خود را به 70 کیلوگرم رسانده بود!!

با اجازه...

Sherlock Holmes
08-07-2010, 06:30 PM
غذا چیه بابا چیز منو خورده انقدر گنده شده ! :11:

البته بعد از این که یه همیچن حرکت انتحاری رو انجام داد همچین حالتی بهش دست داد ! :11:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

poyangodfather
08-07-2010, 06:58 PM
غذا چیه بابا چیز منو خورده انقدر گنده شده ! :11:

البته بعد از این که یه همیچن حرکت انتحاری رو انجام داد همچین حالتی بهش دست داد ! :11:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

1-توهین نکن 2-اگه ما این حرفو می زدیم 10 دقیقه بعدد اخراج بودیم اونوقت میگن پارتی بازی نیست