PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بیو گرافی گنزالز مرد کتوله

hossein_wwe
01-04-2007, 09:13 PM
سلام بیو گرافی این مرد گنده رو امشب میزارم

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
نام اصلی:Jorge Gonzales

لقب:Giant Gonzales

تاریخ تولد:January 31, 1966

محل تولد:Argintina

وزن:435 lbs

قد:7'7"

لقبهای دیگر:El Gigante (WCW)

دشمنانش:The Undertaker

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اولین مسابقاتی که انجام داده :1985: Jorge Gonzales appeared in the movie "Delivery Boys" with a very small roll..
Jorge Gonzales competed in the 1988 Olympic Games on the Argintina Basketball team but did not place..
Jorge Gonzales was drafted by the Turner-owned Atlanta Hawks, but couldn't handle the speed of the NBA..

در کل گنزالز کج کار نبوده فقط بخاطر قد بلند و یه کم هیکلی بوده چند باردر کشتی کج کار کرده تنها رقیبی هم که داشته تیکر بوده در همین چند باری که کشتی میگرفته تیکر حالی به کلاسش داده بوده

خوب امیدوارم خوشتون اومده باشه در ضمن نظر هم یادتون نره :24:

Arash
01-04-2007, 09:32 PM
ممنون فقط واسه بیوگرافی بعدی از شاون مایکل نزار خودم دارم بیوگرافیش رو ترجمه می کنم تا فردا یا پس فردا میزارم تو انجمن:20:

hossein_wwe
01-04-2007, 09:47 PM
باشه ارش جان مشکلی نداره از Kamala میزارم

Big Daddy Cool
01-05-2007, 12:43 AM
ممنون از حسین عزیز

من بیوگرافی جزیی این کج کار رو سال پیش توی انجمن جمال نوشته بودم. با اجازه اونم میزارم که اطلاعاتتون در مورد این کج کار بیشتر شه.

giant gonzalez:

نام واقعي: jorge gonzalez
وزن:195 کيلو گرم
قد:2 متر و 32 سانت
تاريخ تولد:1966
محل تولد:آرزانتين
معروف به: El Gigante
فن نهايي ثابتي ندارد.

giant gonzalez بلند قد ترين کج کار تاريخ هستش که با 232 سانت قد عضو WWF وWCW بود.بارها و بارها با undertaker مسابقه داده.اين کج کار اهل کشور آرزانتين هستش وعضو
تيم بسکتبال اين کشور هم بوده و حتي در سال 1988 همراه با تيم خود قهرمان المپيک شده بود. افتخارات چنداني نداره چون زياد کشتي کج کار نکرد و خيلي زود از WWF رفت(حدودا سال 1994).در سال 2000 رکورد بلندترين کشتي کج کار رو شکست.معروفترين حريفش
همين آندرتيکر خودمون بود که از سال 1990 تا 1994 با هم اختلاف داشتن.سابقه بازيگري هم داره و در فيلمي به نام هرکول جهان بازي کرده!!!در رويال رامبل 1993 وارد رينگ شد و
آندرتيکر رو از رينگ پرت کرد بيرون.اطلاعات بيشتر در باره اين دايناسور خواستين بگين تا بگم!!!!!!!!!!!

M L J
01-05-2007, 03:10 PM
این کیه دیگه باباااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا

Big Daddy Cool
01-05-2007, 03:18 PM
این بلند قدترین کج کار تاریخ کشتی کجه.

I Am Legend
02-26-2007, 06:16 PM
اگر عكسهاي بيشتري داريد بزاريد ازش[/align]

HaMo0n
02-26-2007, 07:04 PM
اینم چنتا عکس دیگه از این غول