PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمربندهای جدید WWE Tag Team با عکس

Arsalan
08-17-2010, 10:56 AM
ســلام

دیشب در شوی Raw از کمربندهای جدید تیمی رونمایی شد.این کمربند سابق بر این با 20 سال پیش با این طراحی استفاده میشد و دیشب برت هارت آنها را به تیم هارت دایناستی تقدیم کرد.

شما می توانید از اینجا این عکسها را دریافت کنید

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

عکس اول (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

- - -

عکس دوم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

- - -

عکس سوم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

- - -

عکس چهارم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
فعلا . . .

Ғ Д † Д Ł β
08-17-2010, 11:11 AM
یه سوال:
اینا الان یونیفاید حساب میشن یا مثل سابق به wwe tag team و world tag team تبدیل شدن؟؟

Arsalan
08-17-2010, 11:23 AM
یه سوال:
اینا الان یونیفاید حساب میشن یا مثل سابق به wwe tag team و world tag team تبدیل شدن؟؟

سلام داش بابک
بله کمپانی WWE کمربندهای قهرمانی تیمی رو در دو برند جدا کرد و این کمربند مخصوص برند Raw هستش.

ShAhIn.StuUnEr
08-17-2010, 11:35 AM
پس يعني اونا الآن يونيفايد تگ تيم چمپيونز نيستن؟

THE DARKEST SIDE
08-17-2010, 12:21 PM
پس يعني اونا الآن يونيفايد تگ تيم چمپيونز نيستن؟

نه دیگه هارت داینستی الان دبلیو دبلیو ای تگ تیم چمپیون هستند

El Residente
08-17-2010, 12:30 PM
پس کی ورلد تگ تیم چمپین هست ؟

Holy Diver
08-17-2010, 01:11 PM
احتمالا یه مسابقه تو برند اسمکدان میزارن که معلوم شه.

ĜЁЙЗЯĂŁ
08-17-2010, 02:02 PM
طبق بعضی شنیده های من از دوستان به نظر میاد که wwe فقط همین یه کمربند رو داشته باشه
حالا نمی دونم درست یا غلط؟!
یعنی هر کی یکی بگیره معنیش اینه که هردوتا رو داره!:4:

فریبرز
08-17-2010, 02:08 PM
میگم یک سوال کمربند ECW هر جفتش کجاست الان و کمربندای قدیمی تک تیم کجا میرن؟

TwE F-U
08-17-2010, 02:28 PM
اسم این کمربند Unified WWE tag team championship هست

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

این عکس هم از سایت خود WWE گرفتم

Arsalan
08-17-2010, 06:36 PM
طبق آخرین اطلاعاتی که من بدست آوردم قضیه از این قرار هستش که در شوی دیشب Raw یه ایمیل میاد و مایکل کول میره اون رو میخونه و میگه که جنرال منجر Raw اعلام کرده که از این به بعد عنوان Unified Tag Titles با نام WWE Tag Team Championships شناخته میشه.

بعد از این صحبتها برت هارت وارد میشه در حالی که کمربندهای جدید رو روی شونه های خودش داره و میاد به تیم هارت دایناستی واگذار میکنه.

من خبرهایی که تو سایتای مختلف اومده رو خوندم که از تغییر اسم این کمربند و طراحی کمربندهای جدید با نام جدید خبر دادن.
در واقع این کمربند re-named شده و این خبر تو اکثر سایتای معتبر اومده.

اینم تکست چند تا خبرگذاری

- - -
- - -
- - -
- - -

اینم عکس این کمربند

باز اگه خبر جدیدی بود حتما گذاشته میشه.
فعلا . . .

Goldberg The Man
08-17-2010, 07:47 PM
كمربندش شكل و رنگبندي زشت و ناهمگوني داره كه به نظر من تو ذوق ميزنه،كلا يه جور ناخوشاينديه مخصوصا كه از 5 تا دايره و نه اشكال غير هندسي(مثل كمربند سنگين وزن) استفاده شده...

THE DARKEST SIDE
08-17-2010, 09:26 PM
دوستان من یه چیزی رو بگم این کمربند الان wwe tag team hast هست و چیزی به عنوان ورلد تگ تیم الان موجود نیست مگه اینکه بعدا اعلام بشه بعد اون آقایی ککه عکس از پاور 25 گزاشتند پاور 25 به صورت هفتگی هست و اون مال هفته ی پیشه و این تایتل ها جدیدا جایگزین شدند در مورد سوال آقا فریبرز هم من اوایل فکر میکردم این کمربند ها دست آخرین دارنده میمونند ولی الان میبینم که مثل اینکه تو دفتر هیئت مدیره ی این کمپانی یه ویترین هست که این کمربند ها اونجا میرن توی نمایشگاه های قبل از رسلمنیا هم اون ویترین رو به اونجا انتقال میدند

TwE F-U
08-17-2010, 10:13 PM
بعد اون آقایی ککه عکس از پاور 25 گزاشتند پاور 25 به صورت هفتگی هست و اون مال هفته ی پیشه و این تایتل ها جدیدا جایگزین شدند

من عکس رو از پاور 25 نذاشتم اگه برید قسمت سو پر استا ر های راو (توی سایت WWE) بالای صفحه) عکس چمپیون ها رو همراه با افتخارشون گذاشته .
پاور 25 کاملا با این عکسی که من نوشتم فرق داره

THE DARKEST SIDE
08-17-2010, 10:55 PM
من عکس رو از پاور 25 نذاشتم اگه برید قسمت سو پر استا ر های راو (توی سایت WWE) بالای صفحه) عکس چمپیون ها رو همراه با افتخارشون گذاشته .
پاور 25 کاملا با این عکسی که من نوشتم فرق داره

والا به اون قسمت زیاد رسیدگی نمیشه شما ** به قسمت تایتل هیستوری بری اونجا جایگزین شده

j.c
08-18-2010, 12:13 PM
6 عکس واضح و از نزدیک کمربند جدید wwe tag team champion

قیمت کمربند : 349.00 $