توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ps3 بعد از چهار سال هک نشدن سرانجام جیلبریک شد!
GeorgesSt-Pierre
08-21-2010, 01:23 PM
سر انجام پلی استیشن 3 بعد از حدود 4 سال نفوذ ناپذیری به شیوه غیر قابل باور هک شد ، تنها با اتصال یک دانگل USB بدون نیاز به هیچ تخصص خاصی کنسول خودتون رو هک کنید و بازی ها را مستقیم از روی هارد دیسک و یا فلش مموری اجرا کنید . احتمالا این دانگل در اختیار سرکت های تولید بازی و نرم افزارهای جانبی بوده که نسخه ای از اون به بیرون درز کرده و حالا به تولید انبوه رسیده! مزیت این دانگل ساپورت کامل از بروزرسانی فریم ورهای جدید سونی می باشد.
شما میتونید این دانگل رو با قیمت 100 یورو یا 164 دلار سفارش بدید:14:
منبع خبر (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
SHAHab rko
08-22-2010, 09:56 AM
با تشکر
لطفا بفرمایید از کجا ، یا از کدام سایت میتونیم سفارش بدیم ؟؟؟ ممنون
GeorgesSt-Pierre
08-22-2010, 10:06 AM
به لینک منبع خبر مراجعه کنید میتونید خرید دانگل رو هم پیدا کنید ( البته قیمت 164 دلار فقط برای سفارش در انگلیس و امریکا هست ) اگه خارج از اون منطقه باشید تسک اضافی هم شامل قیمت میشه که باید حساب کنید... تعداد هم بخرید تخفیف داره.[hr]
ONLY XBOX 360 :4:
فقط 3 چراغه! فقط هنگ!
The Shadow
08-22-2010, 10:23 AM
به لینک منبع خبر مراجعه کنید میتونید خرید دانگل رو هم پیدا کنید ( البته قیمت 164 دلار فقط برای سفارش در انگلیس و امریکا هست ) اگه خارج از اون منطقه باشید تسک اضافی هم شامل قیمت میشه که باید حساب کنید... تعداد هم بخرید تخفیف داره.[hr]
ONLY XBOX 360 :4:
فقط 3 چراغه! فقط هنگ!
شما ایکس باکس 360 دارید ؟؟؟
GeorgesSt-Pierre
08-22-2010, 12:38 PM
نه من ندارم ولی دوتا از دوستام دارن همیشه ناله دارن.
The Shadow
08-22-2010, 02:32 PM
نه من ندارم ولی دوتا از دوستام دارن همیشه ناله دارن.
ما هم چندین ساله داریم پس چرا ناله نمیکنیم ؟ کنسول دوستانتون یکم قدیمی بوده چون جاسپر اصلاً ناله نداره :24:
GeorgesSt-Pierre
08-22-2010, 03:09 PM
نظرتون محترمه ولی درکل نظر من تو کنسول فقط ps3 هست که کیفیتش فوق العاده بهتره از xbox360 ... البته مدل اسلیم اومده که بازم تو گرافیک از پلی استیشن 3 جلونزده ( تغییر کلی تو ساختارش داده ولی هنوز کار داره )
S.a.A
08-22-2010, 03:25 PM
مادر بردهای جاسپر به هیچ عنوان چیزی به عنوان 3 چراغه ندارن،من خودم نزدیک 5-6 ماهه ارکید دارم و تا حالا نه هنگ کرده و نه 3 چراغه شده،عین پی اس 2 های قدیمی و جدید(البته هرودوشون رو خدا بیامرزه) که مدلهای اولیش که بزرگ بودن(فت) مشکل چیزهایی که گفتی رو داشتن و بعدا که اسلیمها اومدن همچین چیزی نبود دیگه
360 هم همچین قضیه ای...
Comiser Jacobs
08-22-2010, 09:45 PM
نظرتون محترمه ولی درکل نظر من تو کنسول فقط ps3 هست که کیفیتش فوق العاده بهتره از xbox360 ... البته مدل اسلیم اومده که بازم تو گرافیک از پلی استیشن 3 جلونزده ( تغییر کلی تو ساختارش داده ولی هنوز کار داره )
دوست عزيز اسليم مديل كوچيك شده 360 هست و تغيير سخت افزاري در بخش هاي گرافيكي كه نكرده كه گرافيك اين بالاتره يا اون پايين تره !
------------
بله سوني هم نقش پشم رو اينجا ايفا مي كنه و هيچ عكس العملي براي اينكه دستگاهش رو هك كردن نمي كنه :34: بسيار عالي !
N!(0T!NE
08-22-2010, 11:05 PM
رو چه حسابی گفتی گرافیکش به P3 نمیرسه؟!
GeorgesSt-Pierre
08-22-2010, 11:44 PM
دوست عزيز اسليم مديل كوچيك شده 360 هست و تغيير سخت افزاري در بخش هاي گرافيكي كه نكرده كه گرافيك اين بالاتره يا اون پايين تره !
------------
بله سوني هم نقش پشم رو اينجا ايفا مي كنه و هيچ عكس العملي براي اينكه دستگاهش رو هك كردن نمي كنه :34: بسيار عالي !
شما بهتره بری یه نگاهی به مشخصات سخت افزاری مدل جدید xbox 360 بندازید بعد بیای نظرتون رو بگید. اسمش اسلیم هست کمی هم کوچیک تره ولی گرافیک + پردازنده+ معماری خنک کننده و... تغییر کرده
رو چه حسابی گفتی گرافیکش به P3 نمیرسه؟!
رو این حساب که سیستم فیزیک انویدیا خیلی بهتر عمل میکنه تو فریم ریت بالا ATI کارت گرافیک سطح پائینتری رو برای 360 زده میتونی بررسی کنی بیشتر متوجه میشید.
N!(0T!NE
08-23-2010, 01:20 AM
من که جفت کنسول ها رو دارم و از لحاظ گرافیک فرقی ندارن فقط بعضی بازیها تو 360روشنتر هست.
Comiser Jacobs
08-23-2010, 07:26 AM
خوب دوست عزيز وقتي كه اثر تحسين شده اي مثل ps3 از نظر امنيتي ! خو با آپديت درست نشه ولي با كد گذاري روي بازي ها به راحتي مي تونه از هك در بياد و اينكه اگه دقت كني گفتم در قسمت سخت افزارهاي گرافيكي تغييري نكرده و اگر نه معلومه كه فن و ... تغيير كرده ! مثلا اون فن قديمي رو چطوري مي تونن تو مدل كوچكتر استفاده كنن !
GeorgesSt-Pierre
08-23-2010, 09:08 AM
باز هم میگم چیپ گرافیک و پردازند اسلیم عوض شده میتونید به ویکی مراجعه کنید و متوجه بشید.
فعلا که داره کار خودش رو میکنه... برای من فقی نداره من خودم طرفداره کپی رایت هستم:)
S.a.A
08-23-2010, 10:20 AM
اسمش روشِ،اسلیم!پس نیازی نیست که از لحاظ سخت افزاری ارتقا بدن،مثل خیلی از کنسولها،از میکرو جنسیس گرفته تا سگا و پی اس و 360 همه و همه اسلیم و فت دارن،وقتی یه کنسول رو میزنن بعد چند سال به نتیجه میرسن که اگه فلان جاش رو اونجوری بکنیم بهتر میشه و سبکتر میشه و یه سری امکانات بهش اضافه میکنند،اگر بخوان سیستم رو کلا عوض کنن یه 360 دیگه میزنند به قول یه بنده خدایی 720 تو راهه،خیلی خنده داره!مثلا پی اس پی دارم و با اومدن پ اس پی هایی مثل 3000 و go هیچ چیز سخت افزاری عوض نمیشه فقط یه سری امکانات مثل بلوتوث اضافه میشه،360 های جدید هم دکمه های تاچ وای-فای هارد 250 و فکر میکنم صدای نوری هم داره
یادمه زمان پی اس 1 که اولین سریش اومد اندازه یه 360 اسلیمِ افقی بود،بعدا شد اندازه یه کف دست
خیلی ها میگفتن اینها چینی هستن و ارجینال نیستن و من هم خودم عضوشون بودم
خلاصه که همه این بهتر شدنها اینه که مدل قبلی که هک شده رو از خط تولید میندازن دور و اونی که تازه زدن و به قول خودشون هک نمیشه رو به بازار بدن
GeorgesSt-Pierre
08-23-2010, 10:33 AM
اسمش روشِ،اسلیم!پس نیازی نیست که از لحاظ سخت افزاری ارتقا بدن،مثل خیلی از کنسولها،از میکرو جنسیس گرفته تا سگا و پی اس و 360 همه و همه اسلیم و فت دارن،وقتی یه کنسول رو میزنن بعد چند سال به نتیجه میرسن که اگه فلان جاش رو اونجوری بکنیم بهتر میشه و سبکتر میشه و یه سری امکانات بهش اضافه میکنند،اگر بخوان سیستم رو کلا عوض کنن یه 360 دیگه میزنند به قول یه بنده خدایی 720 تو راهه،خیلی خنده داره!مثلا پی اس پی دارم و با اومدن پ اس پی هایی مثل 3000 و go هیچ چیز سخت افزاری عوض نمیشه فقط یه سری امکانات مثل بلوتوث اضافه میشه،360 های جدید هم دکمه های تاچ وای-فای هارد 250 و فکر میکنم صدای نوری هم داره
یادمه زمان پی اس 1 که اولین سریش اومد اندازه یه 360 اسلیمِ افقی بود،بعدا شد اندازه یه کف دست
خیلی ها میگفتن اینها چینی هستن و ارجینال نیستن و من هم خودم عضوشون بودم
خلاصه که همه این بهتر شدنها اینه که مدل قبلی که هک شده رو از خط تولید میندازن دور و اونی که تازه زدن و به قول خودشون هک نمیشه رو به بازار بدن
تاپیک برای پلی استیشن 3 باز شد ولی بحث اکس باکس داغ شد! خوب یه منبع فارسی خودتون ببنید بعد دوباره نظر بدید (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>):21:
Holy Diver
08-23-2010, 11:28 AM
اقای GeorgesSt-Pierre من فکر می کنم چون شما پی اس 3 دارید یه تعصب به این کنسول پیدا کردید برای همین عیب رو 360 ما میذارید.کجای گرافیک ایکس باکس از پی اس 3 بدتره.حرفایی میزنید که ادم شاخ در میاره.البته در این مورد بهتره نظر صاحب نظرانی مثل پژمان خان( The Shadow) و محمد خان(UniQue-M2JH)و محمد حسین خان(DEAD MAN) را ارج دهیم.
The Shadow
08-23-2010, 11:50 AM
ایکس باکس 360 اسلیم از نظر سخت افزاری نسبت به ایکس باکس معمولی تغییر زیادی نکرده .
تنها تغییراتش اینه که مین بوردش از چیپسِت های با نام Valhalla ساخته شده که تفاوت اینه که توی ایکس باکس های معمولی دو واحد پردازشی یعنی یکی واحد پردازش مرکزی و یکی گرافیکی در دو جای مختلف وجود داشت یعنی دو تا قسمت مجزا ولی توی اسلیم هر دو تو یه واحد پردازشی متمرکز شدند.مصرف برق دستگاه هم کمتر شده و گرمای کمتری تولید میکنه و بنا بر این زیاد داغ نمیکنه !
با چند تا تغییرات جزئی که شکلش فرق داره و طراحی کنسول و وزنش ، کوچیکتر هم شده ، جای مموری کارت ها هم برداشته شده ، با کینکت هم سازگار تر خواهد بود ، ورودی هوای بیشتر هم به خاطر مجاری تهویه هوا داره و مثلاً این دکمه ی روشن خاموش کردن که تو ایکس باکس معمولی فشاری بود توی اسلیم لمسیه ! یعنی کلاً همین هاست تغییراتش و نسبت به ایکس باکس معمولی تغییرات چندانی نداره.
این منبع فارسی هم که جناب آقای GeorgesSt-Pierre معرفی کردن کاملاً اشتباه و چرتــه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.