PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حمله شدید لیدی گاگا به پاریس هیلتون. " او اصلا هنرمند نیست "

Olympic Hero
08-27-2010, 09:32 PM
سلام....

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
سمت راست : پارسی هیلتون - سمت چپ : لیدی گاگا

لیدی گاگا خواننده معروف هالیوود در سخنانی جدید حرف هایه حالبی را در مورد هم مدرسه ای سابق خود پارسی هیلتون زده که به این ترتیب است : " به نظر من پارسی اصلا هنرمند نیست و چیزی از هنر نمیفهمه.این درسته که اون با من به یه مدرسه میومده ولی این دلیل نمیشه که اون چیزی از اون مدرسه فهمیده. تو اون مدرسه دختر هایه زیادی بودن مثل من , نیکی و پاریس ..خیلی ها واقعا هنرمند بودن..خیلی ها چیزی حالیشون نمیشد و خیلی ها هم آخرش معتاد شدن...این به خوده اونا برمیگشت..پارسی یکی از اونایی بود که چیزی از هنر حالیش نمیشد.من تو اون مدرسه خیلی باهوش بودم و اصلا با این دختر هایه بلوند و سوسول نمیگشتم...من چیزه دیگه ای ندارم که بگم "

با اجازه...

Sherlock Holmes
08-27-2010, 09:37 PM
اینم دیگه خیلی احساس گندگی میکنه:26: تو اون روحت Akon که این عطیقه رو کشف کردی:26: البته اگه بخوایم نقاط قوت اینا رو بررسی کنیم پاریس یه چیزایی داره که هنر گاگا رو میخوره قیافه و استیل H*T:24:

r v d
08-27-2010, 10:06 PM
پاريس تو بازيگري به نظره من عاليه و خيلي ميتونه پيشرفت كنه , فيلم home of wax فوق العاده بود همه رو به وجد آورد البته نه از لحاظ بازي :4:

HARD-METAL
08-27-2010, 10:35 PM
منظورت House Of Wax هست دیگه ؟

r v d
08-27-2010, 10:47 PM
منظورت House Of Wax هست دیگه ؟

بله برادر , چون ماله 5 سال پيش بود فراموش كرده بودم , شما عفو كنيد :70:

عكسي از هنرنمايي پاريس در اين فيلم
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

GeorgesSt-Pierre
08-27-2010, 10:48 PM
خود گاگا تو یکی از مصاحبه هاش همین چند روز پیش گفته بوده که کوکائین مصرف میکرده خیلی هم ریلکس این موضوع رو بیان کرده بود:) حالا درسته تازه داره آیکان میشه ولی خوب معلومه تو مدرسه خیلی بهش سخت گذشته پاریس و نیکی شاید اصلا محلی بهش نمیدادن از جفتشون هم که بیریخت تره!:11: گذاشته یه زمانی این موضوع رو بیان کنه که یه سری طرفدار داره و مدیا روش زووم کرده... یه حسادت زنان س!:26:

r v d
08-27-2010, 10:55 PM
درسته پاريس تو خوانندگي شايد به پاي گاگا نرسه ولي لامصب يك مدل ژورنالي عاليه , همچنين سوژه عكاسان هاليوود كه بيكار نمونند

tanbe10
08-28-2010, 07:35 AM
به نظر منم پاريس بازيگر خوبيه!

rey mestrio
08-28-2010, 02:24 PM
اینا جفتشون از هم دیگه بدتر هستن اما پاریس بازم بدتر :4:
همیشه خیلی عشوه و ناز میاد بیشتر کاراهاش مثل ادا در آوردنه :26:
ممنون

selena gomez
08-28-2010, 05:51 PM
به نظر من ليدي جان :34:

!

با ادب تر هستش چون يه سرچ تو گوگل كردم:28:

اين پاريس كلي فيلم غير اخلاقي و عكس مستهجن داره كه گاگا نداره:34:

Mr.Carter
08-29-2010, 12:01 AM
یک کلام دلیل شهرت پاریس هیلتون: سkس تیپی که ازش در اومد و بابای پول دارش!!!

ĜЁЙЗЯĂŁ
08-29-2010, 02:17 PM
من با علی موافقم.
ولی کلا با پاریس حال می کنم.:4:
خیلی هـ ات به نظر میاد:4:
تو همون عکسی که حسین بالا گذاشت.نگاه کنید.:4:خداییش نگاه کنید:4:مشخصه که پاریس اصلا یه چیز دیگه هست.:4:
از گاگا هم از همون اول بدم میومد:4:

راستی یه چیز دیگه.حسین جان دیگه مردم فرق بین گاگا و پاریس رو تشخیص میدن که زیر عکس نوشتی:4: بعدشم (پاریس) رو نوشتی (پارسی)اصلا میخوای بنویس (فارسی):4: