PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر لسنر درباره رویارویی با باتیستا

Mr Heel
08-29-2010, 10:03 AM
در یکی از مصاحبه های خبری که گزارشگران با قهرمان کنونی سنگین وزن یو

اف سی داشتند.نظر وی رو در مورد اینکه باتیستا علاقه شدیدی به مبارزه در ام

ام ای داره پرسیدند.جواب براک به شکل زیر بوده:

حقیقتا.خیلیا هستن که میخوان وارد همچین مبارزهای بشن.اما سوال بعدی

اینه:ما داریم راجع به مبارزه قهرمانی سنگین وزن صحبت میکنیم.نه ارزو و رویای

بودن در همچین شرایطی.

یه جورایی میشه گفت براک تیکه خیلی بدی به باتیستا

اندخته.من به شخصه ارزومه مسابقه این دوتا رو یه روز ببینم.ممنون:34::34::34:

GeorgesSt-Pierre
08-29-2010, 02:41 PM
باتیستا رو دوست دارم ولی نمیخوام له شدنش رو جلوی براک ببینم... براک پرو رسلر نیست قهرمان MCAA وزن A هست:D باتیستا با بابی لشلی مبارزه کنه احتمال بردش هست ولی براک شوخی نیست! تمرین هاشو تو مینیسوتا آکادمی ببنید منظور براک رو کامل متوجه میشید.

tanbe10
08-29-2010, 04:32 PM
من كه فكر نكنم ديو باتيستا بتئنه به اين زوديا در mma شركت كنه چه برسد به مسابقه با براك.....
اولا اصلا شرايط خوبي ندراه_دوما كه باتيستا سنش حدود 30 سال هستش وبراي ورود به قفس هايufc يكمي جوونه...

Mr Heel
08-29-2010, 04:59 PM
عرفان جان محض اطلاعت: باتیستا 42 43 رو پر کرده.تازه من حدودش رو میگم یعنی از براک لسنر 32 ساله هم پیرتره.پس الان راحت میتونه بیاد تو یو اف سی

Batista Unlimited
08-29-2010, 06:57 PM
باتیستا حدود 3-4 ماه پیش وارد 41 سالگی شد.
در حال حاضر باتیستا در شرایط مطلوبی قرار داره و وزنش رو هم کم کرده که این میتونه بهش کمک کنه،در مقابله براک هم فکر نمیکنم از پیش باخته باشه و حرفی واسه گفتن داره.حالا منتظرم ببینم مبارش با بابی لشلی که احتمالآ تو پاییز برگزار میشه چی میشه! اونوقته که میشه نظر کامل داد

Ħ д † ε Ð
08-29-2010, 08:02 PM
اصلا من فکر نمیکنم دانا وایت به باتیستا قرارداد یو اف سی رو بده.