توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پـسـتــر رسمــي پـي پي وي » iWE: Ring Of Hell 2010 !
SASAN
10-03-2010, 10:19 PM
ســـلام.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Night Of Heroes 2010 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
=====
مـوزيكــ رسمــي پـي پي وي » iWE: Ring Of Hell 2010 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
=====
H H H
10-03-2010, 10:21 PM
نمیشد جای این کمبوزه ، جان سینا رو بزارین ؟! :55:
The Shadow
10-03-2010, 10:24 PM
واقعاً از خودم هم خندم گرفت :4: آخه دارم میخندم اونوقت پشتم هل این ا سله :4:
به جاش عکس جوونی های عرفان رو میذاشتید خیلی با موضوع بیشتر جور در می اومد :4:
SASAN
10-03-2010, 10:26 PM
ُسلام .
والا دوستان حامد وقت نداشته بسازه . اين تصوير شـ .ر رو بنده حقير ساختم . بايد تحمل بكنين .
اصولا فقط همين كه عكس بچه ها رو پستر باشه مهم است . نه زيبايي پستر :3: !
THE DARKEST SIDE
10-03-2010, 10:33 PM
ساسان یه جوری گفتی دارم پستر طراحی میکنم با خودم گفتم الان چی بیرون میده؟:4:
البته ما که خودمون این رو هم بلد نیستیم:4:
اون عکس من با کلاه لبه داره تو عکس کاربران که بیشتر میومد:4:
ShAhIn.StuUnEr
10-03-2010, 10:42 PM
چه جلب!
البته عكسه بكگراند با همه چيه عكس ميسازه جز خود كاراكتر وسط چون نه رنگ عكس به تي پرت طرف ميخوره نه تيپرت طرف به بكگراند عكس :4:
اما در كل تونستيم يه كاري بكنيم كه جلوي دبليو دبليو اي لنگ بندازيم :4:
Goldberg The Man
10-03-2010, 11:25 PM
مردک! مثلا بازی مهمی مثل گروه 7 در برابر گروه هامون میخواد برگزار بشه,ورداشتی عکس برادر پژی با این فیگور رومانتیک و لبخند ژکوند رو گذاشتی تو پوستر؟!!!!!!
SASAN
10-03-2010, 11:30 PM
مردک! مثلا بازی مهمی مثل گروه 7 در برابر گروه هامون میخواد برگزار بشه,ورداشتی عکس برادر پژی با این فیگور رومانتیک و لبخند ژکوند رو گذاشتی تو پوستر؟!!!!!!
برادران مسلمان از 14 نفر شما فقط 2 نفرعكس ميدادن . بغيه رو نميشد كاري كرد :4: ؟!!!
بعدش پسترهاي پي پي وي هاي بعدي هم مشخص كرديم كيا باشن :4: .
+
اينكه پژمان گفت شهر پهلوان پرورشون :4: !!!!
The Shadow
10-03-2010, 11:35 PM
حاجی جون ، دلیل ابنکه من روی پوستر هستم اینه که این پی پی وی در استان پهلوان پرور اصفهان برگزار میشه :4:
MEĦRSĦAÐ
10-03-2010, 11:44 PM
حاجی جون ، دلیل ابنکه من روی پوستر هستم اینه که این پی پی وی در استان پهلوان پرور اصفهان برگزار میشه :4:
اونم چه پهلوانی تو بازو هاش پنبه پر کرده . تازه موهاشم خوشکله . منم ازش خوشم میاد :11:
Ғ Д † Д Ł β
10-04-2010, 01:18 PM
خوب این اولین PPV هست که ما نیستیم
انشا ا... 14 آبان روز برگشت منه
تا اون روز هر چی کمره درو کنین و حالشو ببرین
بترسید از اون روزی که برگردم
فعلا با این PPV که خیارترین PPv تمام دورانه حال کنید:4:
H H H
10-04-2010, 04:43 PM
دوستانی که میخواهند در ارنا حضور پیدا کنند خواهشا با دقت در اصفهان رانندگی کنن !
نتایجه اخلاقی سریال " زاینده رود " رو یادتون باشه و بعد وارد این شهر پژمان پرور بشید .
The Shadow
10-04-2010, 05:56 PM
دوستانی که میخواهند در ارنا حضور پیدا کنند خواهشا با دقت در اصفهان رانندگی کنن !
نتایجه اخلاقی سریال " زاینده رود " رو یادتون باشه و بعد وارد این شهر پژمان پرور بشید .
نمیخواد پند بدی :4: تازه تو در مسیر زاینده رود هم باعث تصادف همون مهران سارنگ بود که تهرانی بود :4: ممد کوجای ؟ :4:
بچه ها همگی مهمون من با پول خودتون . فکر نکنید حالا که میاید اینجا مهمون من هستید ، من فقط میتونم 3-4 تا بستنی آلاسکا مهمونتون کنم :4:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.