PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تايپيكـ مخصـوص پـي پـي وي .- Ring Of Hell 2010 -.

SASAN
10-04-2010, 03:07 PM
ســـــــــلام.

IRANWWE :: Ring Of Hell 2010

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

تـاريخ برگزاري : 9 اكتبـــر 2010

مكـان برگزاري : ايران , اصفهـــــــان

آرنـا : چـهــل و چهــار پــل

Live: iRanWwe , Asre-iRan

=====

موزيكـ رسمـي پـي پـي وي Ring Of Hell

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Linkin Park - Wretches And Kings » Download (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

=====

Promo رسمـي پـي پـي وي Ring Of Hell

=====

مســابقـات پـي پـي وي Ring Of Hell

iCTW Tag Team ChampionShip Match
Legend Killer 2 & Survivor © Vs. The Red Devil & THE DARKEST SIDE

ARN Pa$ham " Spam " ChampionShip
MEĦRAN vs. RK_Od vs. The Rioter

iRan State Champion Match
ThePincode © vs. r v d

ARN Tag Team ChampionShip
The Basted & The Enigma © vs. The Shadow & DEAD MAN

Team Hamoon vs. Team 7 Group :: Seven On Seven Match
Hamoon & Ð-i-R-Ť-Y & HHH & TeZAR & Mr.Carter & BiG $3EY & I AM Legend
VS.
ABOLFAZL & The Dark Night & R.I.P & Demon Of Destruction & The Phenom & Majid Lashley & Legedrap

ARN World Heavyweight Champion Ħ д † ε Ð © vs. Goldberg The Man

گفتگو براي عموم ازاد است , چه كساني كه در پي پي وي هستند و چه كساني كه نيستن .

THE DARKEST SIDE
10-04-2010, 03:25 PM
آقا من همینجا بگم امیر و احسان بارو بندیل رو ببندن چون من خطرناکم:4:

El Residente
10-04-2010, 03:45 PM
آقا من همینجا بگم امیر و احسان بارو بندیل رو ببندن چون من خطرناکم:4:

مردیم از ترس :4: کمربند های ما برای مدت خیلی طولانی پیش ما خواهد ماند . :9::9: :4:

r v d
10-04-2010, 03:49 PM
هميجا اعلام ميكنم : از امروز تا روز مسابقه , هر روز يك جلسه به مدت 2 ساعت به تمرين اختصاصي زير نظر مربي و استاد عزيزم »» دِ ريتد آر س.و.پ.راستار اِ ج «« ميپردازم , شرح جزئيات تمرين 2 ساعته : 30دقيقه اول گرم كردن و ديويدن دور رينگ 30دقيقه دوم مرور فن و نحوه اجراء انواع فنون اختصاصي و مختص استاد اِ ج 30دقيقه سوم آموزش دقيق و حرفه زدن اِسپير توسط استاد و تمرين ژست زدن فن و در نهايت 30دقيقه سوم نشستن و فكر كردن به همراه استاد براي طرح حيله حقه كلك و ترفندهايي براي شكست حريف و گول زدن داور و استفاده از تجربيات استاد اِج در سالهاي گذشته .

The Shadow
10-04-2010, 05:57 PM
DARK MAN iS The Best Tag Team In History Of iWE Company

در این بازی قدرت دَبِل تیکری من و ممد به رخ حریف کشیده خواهد شد . دیگه سلطنت بازنشسته های پیر و پاتال به پایان رسیده ، من فقط اعلام کنم من دلم نمیاد کیان رو بزنم پس کیان رو به ممد میسپارم و خودم روی علی کار میکنم :4:

پژمان اِزیو و ممد خوارز ایز دا بِست :9:

SASAN
10-07-2010, 04:15 PM
سلام .

دوستان پي پي وي شنبه ساعت 8 قرار ميگيرد .

---
iCTW اين هفته ساعت سه شنبه ( 12 اكتبر )

ARN اين هفته ( 15 اكتبر )

فعلا .... !

SASAN
10-09-2010, 10:20 AM
سلام .

اسم پي پي وي بعدي Heaven oR Hell ميباشد .
در تاريخ 13 نوامبر 2010 شنبه !
مكان برگزاري : كيش
ارنا : هتل 5 ستاره ارم

---

پي پي وي R O H كه امشب برگزار ميشود .