PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین مکمل عضله ساز سال 2010

HiDDen
10-16-2010, 04:56 PM
سو**پمپ گاسپاری

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

افزایش حجم خشک توده عضلانی
پمپاژ خون به عضلات
افزایش قطر عروق خونی
کاهش حجم چربی زاید
**** پمپ از پر اثرترین و قدرتمندترین مکمل*های مورد استفاده در زمان قبل از تمرین می*باشد **** پمپ بر خلاف دیگر محصولات مشابه تنها ترکیبی از نیتریک اکسید و کافئین و برخی ترکیبات ضعیف دیگر نمی*باشد لیوسین با دوز مناسب به کار رفته در این محصول بر شگفتی تاثیرات ان افزوده است . فرمول خاص به کار رفته در این محصول منحصرا در اختیار گاسپاری بوده و در محصولات هیچ شرکت دیگری یافت نمی*شود . این محصول حاوی طیف گسترده ای از ویتامین*ها و اسیدهای آمینه بوده و از این لحاظ عضلات شما را با طیف گسترده*ای از عناصر آنابولیکی شارژ می*نماید . **** پمپ جزو پروفروش*ترین مکمل در این دسته از مکمل*ها می*باشد .

ترکیبات :
Calories 32
Calories * Fat 0
Total Fat 0 g 0*
Saturated Fat 0 g 0*
Cholesterol 0 g 0*
Sodium 180 mg 10*
Potassium 90 mg 3*
Total Carbohydrates 8 g 3*
Sugars 0 g 0*
Protein 0 g 0*
Vita* B6 (as Pyridoxine HCl) 25 mg 1250*
Vita* B-12 (as Cyanocobala*) 140 mcg 2333*
Folic Acid 420 mcg 105*
Magnesium (Phosphate & Oxide) 350 mg 90*
Phosphorus 280 mg 32*
SuperPump250™ Proprietary Blend [Gaspari Nutrition Novel Compound #250 (Patent Pending)] 20000 mg **

Anabolic Signaling Complex™ (Patent Pending): L-Arginine Alpha-Ketoglutarate (A-AKG), L-Arginine Ketoisocaproate (A-KIC), Tri-Creatine Malate, Creatine Monohydrate, GuaniproTM (Guanidino Propionic Acid), American Ginseng Extract, White Willow Bark Extract (standardized to 15* Salicin). **
مصرف : یک تا سه پیمانه با 4 تا 12 اونس آب سرد یا آب میوه مخلوط کرده و 30 تا 40 دقیقه قبل از تمرین مصرف نمایید چنانچه برای اولین بار از این محصول استفاده می کنید در 2 سه روز اول تمرین یک پیمانه از ان را مصرف کنید تا سازگاری لازم بدست آید همچنین استفاده از یک وعده غذایی کوچک قبل از استفاده از **** پمپ می*تواند به کسانی که برای اولین بار از آن استفاده می*کنند کمک نماید . در روزهای غیر تمرین یک پیمانه همراه 4 الی 8 اونس آب سرد مصرف نمایید .
Package De*ion: 1.78 lbs (800 g)
Serving Size: 1 Scoop (20 g)
Number of Servings: 40

only batista
10-16-2010, 06:14 PM
از کجا می شه تهیه کرد؟(اصفهان)
واسه افزایش حجم هم مفیده؟

HiDDen
10-19-2010, 04:29 PM
از کجا می شه تهیه کرد؟(اصفهان)
واسه افزایش حجم هم مفیده؟

داشي من مصرف نكردم:4:
ولي تو گوگل سرچ كن بزن خريد اين مكمل رو مياد ببين كدوم سايت يا انجمن گذاشته پيدا ميكوني اگه من هم پيدا كردم بهت ميگم باشه

فعلا...

pinklove
10-23-2010, 07:28 PM
داداش اینا سرطان زاست

--------------------------------------------
دوست عزیز ادب را رعایت فرمایید.

HAJSAR
10-24-2010, 01:53 AM
عزیزم توهین نکن.اینم خودش ننوشته که.یجا دیده واسش جالب بوده کپی کرده تو سایت.ادبو رعایت کنیم

RATED R EDGE
10-24-2010, 09:48 AM
داداش اینا سرطان زاست

شما دانشمند آناتومي بدن هستي كه ميگي سرطان زاست؟؟؟تنها كاري كه ميكنه اگه ورزش نكني و استفاده كني(كه اگر كسي اينكارو بكنه واقعا ديوونس)ضربان قلبت رو ميبره بالا!!!!!همين....ولي وقتي تمرين كني و اينو بخوري...سرعت گردش خون بالا ميره....نفس ها عميق تر ميشن....و هروقت كه تمرين ميكني تا عضله دم(يك باد اوليه براي بزرگ شدن بازو)بكنه اين پمپاژ دم رو بيشتر ميكنه و نميزاره بخوابه
من دوستم اين مكمل رو ميگيره و خودم هم براي دوره ي بعد شايد بگيرم...خيلي راجع به پمپاژ ها تحقيق كردم و اين بهترين بود
قيمتشم تو تهران 45 تومنه

HiDDen
11-06-2010, 08:20 PM
داداش اینا سرطان زاست

--------------------------------------------
دوست عزیز ادب را رعایت فرمایید.

اقا این شرکت مال منه مال بابام مال کی ه من هست که من بدونم چی به چیه ؟

هرچی دارین میگین با عرض پوزش فکر کنید بد ؟

کاربر انجمن

JUAREZ
11-06-2010, 08:33 PM
آدم اگه درست ورزش کنه دیگه نیازی به مکمل و این چیزا نداره . خیلی از اینها عوارض زیادی دارن
وقتی چیزی مفیده که درست استفاده بشه حالا این محصول هم شاید چیز بدی نباشه ما که بدنسازی کار نمیکنیم از اینام استفاده نمیکینم . هر کی بفکر سلامتیشه از راه درست پیش بره

HiDDen
11-06-2010, 09:05 PM
آدم اگه درست ورزش کنه دیگه نیازی به مکمل و این چیزا نداره . خیلی از اینها عوارض زیادی دارن
وقتی چیزی مفیده که درست استفاده بشه حالا این محصول هم شاید چیز بدی نباشه ما که بدنسازی کار نمیکنیم از اینام استفاده نمیکینم . هر کی بفکر سلامتیشه از راه درست پیش بره

داداش این شرکت اینو نزد برای همه تو خاکی باش بعضی ها ضعیفن و بعضی ها هم میخورن بد تمرین زیا دی میکنن برای زیبایی اندام

بعضی ها هم به فکر نیستند

:2:

JUAREZ
11-06-2010, 09:18 PM
چچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچی میگی :9::9::9:

حالا مگه من گفتم بده که شما جوش اوردی گفتم سلام ورزش کنید :11::11::11:

اگه دوس داری برو از اینا مصرف کن هیکلت بیاد :26::26::26:

HiDDen
11-09-2010, 11:59 AM
من از اينا بدم مياد حال مصرفم ندارم گفتم بعضي ها ممكنه بخوان مصرف كنند ما وكيل مردم نيستيم هستيم نه

جوشم نياوردم :27: