توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک بحث و گفتگو درمورد نتایج بدست اومده در امریکن باش
Mr.DMN
07-28-2007, 10:22 PM
دوستان در این تاپیک میخوام بحث رو درباره نتایج بدست اومده در امریکن باش راه بندازیم.اینکه نظر شما راجع به کیفیت بازی چیه؟به کدوم بازی اعتراض داشتید؟به کدوم بازی مشکوک بودید؟کدوم بازی رو دوست داشتید؟انتقاد شما نسبت به بازیها چیه؟نسبت به عملکرد کدوم سوپراستار معترضید؟حق کدوم استار خورده شد؟و.......
نظر بدید و با سایر دوستان تبادل نظر کنید(بدون بی احترامی)
monster kane
07-28-2007, 10:53 PM
GAB مسابقات خیلی خوبی داشت , اما امان از دست نتایج
مسابقه سینا با لشلی مسابقه خوب و جالب و نفس گیری بود اما متاسفانه قابل پیشبینی بودن و برد الکی سینا از جذابیت این مسابقه کم کرد
مسابقه سه نفره هم همونطور که چندبار هم گفتم تنها دلیل حضور کین در این مسابقه قربانی شدن بود , کین فقط قرار بود ببازه تا میدونی درست کنه که کالی و باتیستا تو سامراسلم با یکدیگر مسابقه بدن
مسابقه MVP با مت هاردی هم کاملا مشخص بود که قراره MVP ببره و این دو دوباره تو سامرالسم با هم روبه رو بشن
مسابقه سبک وزنان که اصلا قابل بحث نیست
مسابقه رندی با داستی مسابقه جالبی بود ولی توش هیچ تحرکی دیده نمیشد و رندی خیلی راحت این مسابقه رو برد
در کل من از هیچ کدوم از نتایج راضی نبودم
Mr.DMN
07-28-2007, 11:07 PM
ببین تا قبل از برگزاری من میگفتم عالی ترین پی پی وی سال میشه اما برعکس شد....کوتوله فینلی صاحب کمربند شد ر صورتی که جز بازی نبود...کین اومد باخت و کنار گذاشتنش در صورتی که باتیستا چندین پی پی وی سر سنگین وزن باخت ...وشانس حضور نداشت ولی کمپانی براش تبانی کرد.بازی سینا و لشلی عالی بود اما جای بحثش اینجاست که چرا لشلی دستش رو به بند نرسوند.یا چرا رو سکو برای فرار از اف یو تلاش نکرد.....
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.