توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عکس های راء 18 اکتبر 2010
nexus
10-19-2010, 01:30 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
دانلود تمامی عکس ها دریک پارت download (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
سلام...
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
WWE Raw 18 Oct || Smack Down Invades (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) || Goldust vs. Ryder (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) || Champioship Collide (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) || Orton Decimated (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) || Tag Team Action (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)|| Size: 5MB || Host: 4ShareD . com
موفق و پیروز باشید...
Keyvan
10-19-2010, 03:52 PM
سلام...
WWE Raw 18 Oct || Smack Down Invades (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) || Goldust vs. Ryder (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) || Champioship Collide (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) || Orton Decimated (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) || Tag Team Action (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)|| Size: 5MB || Host: 4ShareD . com
موفق و پیروز باشید...
ممنون علی جان .
فقط چرا اسم استارها رو نزدی ؟ مسابقه هائی که زدی چی به چیه ؟! کی با کیه ؟!
---------
علی جان , چـرا انفدر کیفیت عکسائی که گذاشتی پائینه ؟! ( فتورگربر بعضی اوقات عکسارو بد میاره , باید دوباره گرب کنی ! )
+
بعضی عکـس ها هم که اصلا" توش نبود ! یعنی ناقص بودن عکـسا !
من خودم از دبلیو دبلیو دات کام که گرفتم , کیفیت بیشتر و تعداد عکس ها هم بیشتـر بود .
( البته من فقط مسابقه ی ارتن رو دانلود کردم و به نظرم اومد که بقیش هم باید همونطوری باشـه ! )
,
علی جـان , ما یه منبع رسلینـگیم , مخصوصا" تو ایـران ! حیفـه بخوایم اینطوری فعّالیت کنیم .
ممنون بابت تاپیک .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.