توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایده های کاربران Iranwwe
HaMo0n
11-01-2010, 07:58 PM
سلام دوستان
تصمیم گرفتم تاپیکی بزنم که کاربران فروم ایده هایی که برای بهتر شدن Iranwwe دارن در اینجا بگن تا بقیه کاربران هم ببینن تا در صورتی که اون ایده,ایده ی خوبی بود در Iranwwe اجرا بشه
فقط کاربران دقت داشته باشن این تاپیک,تاپیک ایده های شما هستش نه انتقاد از Iranwwe لطفا انتقادی دارید در تاپیک خودش مطرح کنید
کاربران هر ایده ای می تونن بدن حتی برای مثال زدن یک سایت جدید هم می تونه یک ایده باشه به شرطی اینکه مربوط به انجمن باشه و مفید باشه
من عمدا نام Iranwwe رو آوردم در تاپیک که دوستان متوجه باشن فقط انجمن منظور من نیست کل Iranwwe منظور ما هستش
ممنون
موفق باشید
Ғ Д † Д Ł β
11-01-2010, 08:05 PM
من پست اول رو بدم
داش هامون یه همچین پستی قبلا بود که اکثرا رسیدگی میشد بش ولی اواخر رفت تو گنجه خرزوخان:4:
الانم تاپیک فوق العاده ای زدی
پیشنهاد من:
شما که در مورد کشتی کج تونستی رضایت اون بالایی هارو بگیری
یه کاری کن این بخش موزیک وموزیک ویدئو برگرده
مرسی
randyrko
11-01-2010, 08:21 PM
به نظر من اگر بخش موزیک و ویدیو برنمیگرده یک سایت دیگر بزنید و لینک ها را در ان بزارید
Ariyan
11-01-2010, 09:17 PM
هامون جان همیشه گفتم به پروفایل بچه ها چندتا گزینه جدید درست کن...
این گزینه هارو هم گفتم که تیم مورد علاقه و کج کار مورد علاقه و این چیزاست..
خیلی توی جذب کسی که برای اولین بار از فروم دیدن میکنه تاثیر داره..
و بعد از عضو شدن دیگه تاپیک ها کارو خدشونو واسه نگه داشتن و بازدید و فعالیت مجدد انجام میده..
بابک هم درست میگه اگه موزیک ویدئو برگرده خیلی تاثیر گزاره..
cmpunk
11-01-2010, 09:31 PM
درست كردن يك هاست مخصوص آپلود عكس و فايل براي كاربران ايران دبليو دبليو اي ميتونه ايده ي خوبي باشه و بخش دانلود مسابقات رو برگردونيد.
H H H
11-01-2010, 11:21 PM
سلام
بسیار بسیار تاپیک خوبیه هامون جان
من این بخش ها رو پیشنهاد میدم که 100% تمامی بخش های طبق قوانین جمهوری اسلامی هست:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
یک سری از این بخش ها رو داریم که فقط باید گسترش داده بشه
اما مهمترین بخش ، تغییرات کلی در رنگ گروه های کاربری :
(یا به هر رنگی که دوستان پیشنهاد بدن )
البته این بخش ها رو برای انجمن دیگر هست که طرح اصلیشون برای من و چند دوست دیگر بود. !
فعلا ...
MEĦRSĦAÐ
11-02-2010, 01:13 PM
سلام
بسیار بسیار تاپیک خوبیه هامون جان
من این بخش ها رو پیشنهاد میدم که 100% تمامی بخش های طبق قوانین جمهوری اسلامی هست:
یک سری از این بخش ها رو داریم که فقط باید گسترش داده بشه
اما مهمترین بخش ، تغییرات کلی در رنگ گروه های کاربری :
(یا به هر رنگی که دوستان پیشنهاد بدن )
البته این بخش ها رو برای انجمن دیگر هست که طرح اصلیشون برای من و چند دوست دیگر بود. !
فعلا ...
سلام
من با اضافه کردن بخش های جدید مشکلی ندارم . حالا نظر دیگرون رو نمیدونم !!!
ولی چرا تغییر در رنگ گروه های کاربری ؟
همیتا خوبه با انجمن های دیگه متمایزه وخوب هم انتخاب شده .
البته ببخشید عرفان جان ..... :4:
The Survivor
11-02-2010, 07:53 PM
یه نکته ای مخوام بگم
این که به نظرم هامون کارهایی مثل عوض کردن نام کاربری رو به قابلیت های مدیریتی آرمان یا عرفان اضافه کنه که بتونن کار بچه ها رو راه بندازن
بای.
r v d
11-02-2010, 08:06 PM
اون تغييرات و گفتني هاي مهمي كه بايد گفته ميشد , بچه ها گفتند . فقط چند نكته :
1. اين بخشي كه اضافه شده ( تيم مورد علاقه ) خيلي بهتر ميشد فرمت عكسها پي ان چي بدون بكگراند باشه يعني يه چيزي شبيه تيم مورد علاقه تو جام جهاني , يه ذره بي كيفيتند .
2. تو پست عرفان و تو يكي از پيشنهاد هاش , بخشي بود كه فال روزانه و طالع بيني و ازاين جور چيزا ...... كه خيلي علاقه مند و بازديد داره اين بخش كه به نظرم ميتونه جذاب باشه .
3. قسمت بازارچه VIP عملاً ناكارامد هستش و اين بخش حذف بشه و بجاش بخشهاي ديگه ايي اضافه بشه .
4. هدر انجمن خيلي تكراري شده و درسته امر مهمي نيست ولي خوبه كه يك تنوعي ايجاد بشه كه توش عصر ايران هم نمود داشته باشه .
5. بخش موبايل عملاً خوابيده و اين بخشي كه طرفداران زيادي داره و اگه فعال باشه ميتونه مرجع خيلي ها باشه الان يكي از كم بازديد كننده ترين و بي محتوا ترين بخش موجوده من تعجب ميكنم از هامون خان كه طبقه چه مبنايي مدير مربوطه اين بخش رو انتخاب كردند . يه تمهيداتي در نظر گرفته بشه تا اين بخش يه كم متحول بشه .
با تشكر
H H H
11-02-2010, 08:24 PM
برای بخش " موبایل " و بخش " کامپیوتر و نت " نیز عکس هایی میگیرم و در خدمتتون میزارم.
El Residente
11-02-2010, 08:35 PM
سلام به همگی .
من دو تا پیشنهاد دارم با اجازه .
1. دسترسی عرفان یا آرمان جان رو به بعضی چیز ها بیشتر کنین که چون آقا هامون کم می آن فروم کار اینجا عقب نمونه .
2. این جعبه ابزار رو در پروفایل ها هم مثل قدیم ها ایجاد کنید تا بشه نوشته هارو رنگی کرد یا از شکلک ها هم در پروفایل ها استفاده کرد .
راستی به نظرم رنگ اعضلی فروم بسیار عالی هست الان و دیگه تغییر نمی خواد !
فعلا ...
Rated R Super Star
11-02-2010, 08:38 PM
سلام اینا کارای خیلی خوبی هستند، ولی با کارای جزئی بهتر هم می شند.
مثلا همین عکس تیم مورد علاقه رو که ضمینه ی سفید داره و کلا از زیبایی بیشتر جاوگیری می کنه رو بردارین.
The Shadow
11-02-2010, 08:43 PM
سلام این تیم مورد علاقه که به تازگی اضافه شده خیلی ایده ی خوبیه ولی ای کاش یکم لوگو های قشنگ تر و گرافیکی تری از باشگاها میذاشتید !
Rated R Super Star
11-02-2010, 08:45 PM
سلام این تیم مورد علاقه که به تازگی اضافه شده خیلی ایده ی خوبیه ولی ای کاش یکم لوگو های قشنگ تر و گرافیکی تری از باشگاها میذاشتید !
پژمان جان 3 دقیقه تاخیرداشتی !:32:
معذرت بابت اسپم
randyrko
11-02-2010, 08:52 PM
من چند نظر دیگر هم دارم
1- هدر را برای تنوع عوض کنید
2- یک چت روم بزارید
3- بخش موزیک رستینگ را اضافه
Ariyan
11-02-2010, 09:03 PM
هامون جان ممنون از اینکه پیشنهاد من رو اجرا کردی..
ولی خیلی عالی میشد که دوتا بشه..
یعنی هم خارجی مثل الان و هم داخلی...یعنی دوتا بشه..
چون تیم های داخلی هم خوب وضعیتشون از نظر علاقه با خارجی ها فرق میکنه...
به نظر من خیلی اینجوری عالی میشه..
بازم ممنون..
P H E N O M
11-02-2010, 09:10 PM
با سلام و ...
تیم مورد علاقه:
که اضافه شده متاسفانه بیشتر تیم ها تو این لیست نیستند بطور مثال آث میلان و ...
اگر میشه بیشترش کنید !
با تشکر ...
ŠÄÉËĐ
11-02-2010, 09:21 PM
با اجازه
اگه میشه از این لوگو ها استفاده کنید
خودم واسه گل ها استفاده میکنم قشنگه.
Download (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
THE DARKEST SIDE
11-02-2010, 09:27 PM
سلام دوستان
ببخشید من اینجا حرف میزنم مسلما باید آقا هامون و یا عرفان و ارشد های دیگه بیان بگند
من پیشنهاد خاصی رو زیر سوال نمیبرم ولی دوستان مگه نمیبینید همه ی سایت های موزیک داره چیلتر میشه؟
بعد ما موزیک رو اضافه کنیم مگه عقل از سرمون پریده؟
بعد در مورد چت روم هم بگم این امکان برای وی آی پی ها و کاربران ممتاز بازنشسته مدیران و مقامان ارشد وجود داره و اگه
کسی میخواد استفاده کنه بیاد و عضو بشه بعد در مورد هدر هم باید بگم اقا حامد سرشون شلوغ هست و فکر نکنم وقت
ساختن هدر جدید داشته باشند هر چند از نظر من با اینکه هدر فعلی حدود از خرداد تا الان هست ولی به نظر بنده بسیار زیبا
هست و دلیلی برا عوض کردنش نیست البته تنوع هم جای خود دارد
باز از ارشد ها عذر میخوام که جای اون ها پست دادم
HaMo0n
11-03-2010, 08:11 AM
سلام
در مورد تیم مورد علاقه این امکان به صورت آزمایشی اضافه شده و تغییراتی توش اعمال خواهد شد
سوپراستار مورد علاقه هم ما اضافه می کنیم فعلا منتظر هستم عکس هاش رو حامد آماده کنه
---
در مورد بخش موزیک هم این بخش بر نخواهد گشت به این علت که خلاف قوانین فعلی هستش و مشکل ساز خواهد شد برای ما
-------------
مساله دیگه این هستش که اسم تاپیک رو من گزاشتم ایده فکر کنم همتون بدونید ایده منظور چیه
عوض کردن هیدر و امثالش ایده که نمیتونه باشه
موفق باشید
The Last Outlaw
11-03-2010, 09:56 AM
اگه چت روم براي بازنشسته ها هم فعال بشه خوشحال ميشيم :4:
Man On Fire
11-03-2010, 10:43 AM
اگه چت روم براي بازنشسته ها هم فعال بشه خوشحال ميشيم 4
پویان جان مگه برای شما نشون نمیده ؟
واسه من و بقیه از جمله علی و هادی عزیز چت روم باز هست
The Last Outlaw
11-03-2010, 10:54 AM
اگه چت روم براي بازنشسته ها هم فعال بشه خوشحال ميشيم 4
پویان جان مگه برای شما نشون نمیده ؟
واسه من و بقیه از جمله علی و هادی عزیز چت روم باز هست
نه اردي جون واسه من كه نشون نميده :4:
AMIR JAFARI
12-04-2010, 06:12 PM
سلام...اگه ممنكنه (كه مطمئنا نيست) انجمن رو به دو بخشDiual-Up و ADSL تقسيم كنيد
با تشكر
HaMo0n
12-04-2010, 08:08 PM
سلام...اگه ممنكنه (كه مطمئنا نيست) انجمن رو به دو بخشDiual-Up و ADSL تقسيم كنيد
با تشكر
دقیق من متوجه منظور شما از تقسیم انجمن به دو بخش نشدم بیشتر توضیح بدید
cmpunk
12-04-2010, 08:47 PM
ميتونين يك هاست اختصاصي براي انجمن بذاريد؟
اگر گرونه ولش كنين.
اين فقط يك ايده بود
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.