PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باکس آفیس این هفته ( از 22 اکتبر تا 29 اکتبر ) ( به همراه پوستر )

Olympic Hero
11-05-2010, 12:26 PM
سلام ...

با باکس آفیس این هفته در خدمت هستیم .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

----------------------------------------------------------------

1 - Saw 3D (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

فروش در هفته :
$24.2

فروش کل :
$24.2

----------------------------------------------------------------------

2 - Paranormal Activity 2 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

فروش در هفته :
$16.5

فروش کل :
$65.7

---------------------------------------------------------------------

3 - Red (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

فروش در هفته :
$10.7

فروش کل :
$58.8

--------------------------------------------------------------

4 - Jackas.s 3D (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

فروش در هفته :
$8.5

فروش کل :
$101.7

------------------------------------------------------------------

5 - Hereafter (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

فروش در هفته :
$6.4

فروش کل :
$22.3

-----------------------------------------------------------------------

6 - Secretariat (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

فروش در هفته :
$5.0

فروش کل :
$44.7

------------------------------------------------------------------------

7 - The Social Network (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

فروش در هفته :
$4.5

فروش کل :
$79.5

----------------------------------------------------------------------

8 - Life As We Know It (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

فروش در هفته :
$4.0

فروش کل :
$43.5

----------------------------------------------------------------

9 - The Town (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

فروش در هفته :
$2.0

فروش کل :
$87.6

---------------------------------------------------------------

10 - Conviction (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

فروش در هفته :
$1.8

فروش کل :
$2.4

---------------------------------------------------------

با اجازه تا هفته بعد .....

Mr.Carter
11-09-2010, 12:58 AM
فیلم جک A-S-S رو حتما ببینید خیلی خنده داره...بدل کاری هایی هم که می کنند جای آفرین داره همشون 30 - 40 سالشونه.

The Phenom
11-09-2010, 01:44 AM
فیلم جک A-S-S رو حتما ببینید خیلی خنده داره...بدل کاری هایی هم که می کنند جای آفرین داره همشون 30 - 40 سالشونه.

Hi I'm Johnny Knoxville Welcome To The Jackas* :4:

من تمام قسمتهای شوی هفتگیشو دانلود کردم و از همه بیشتر با Steve-o حال میکنم

راستی علی تو امریکا واقعا Mianus هست؟ :55:

Mr.Carter
11-10-2010, 02:06 AM

Hi I'm Johnny Knoxville Welcome To The Jackas* :4:

من تمام قسمتهای شوی هفتگیشو دانلود کردم و از همه بیشتر با Steve-o حال میکنم

راستی علی تو امریکا واقعا Mianus هست؟ :55:

والا حتمی هست که رفتن..
i also want a weiner in mianus
:11::11: