PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوست جدید و بسیار عجیب لیدی گاگا !

Olympic Hero
11-06-2010, 05:11 PM
سلام ...

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
لیدی گاگا !

" لیدی گاگا " خواننده معروف هالیوودی را همه با کارهای عجیب غریبش میشناسند و او را عجیب ترین فرد روی زمین میدانند .

" گاگا " دیروز در سخنانی اعلام کرد که یک دوست پسر جدید پیدا کرده و اسم او " رایان " است . تا این جای داستان کاملا عادی است اما گاگا در ادامه افزود که دوست پسر من یک روح است !!!!

او در این مورد گفت : " من با علاقه ی خودم باهاش دوست نشدم بلکه اون همش منو دنبال میکنه و منم به همین خاطر باهاش دوست شدم . مثل اینکه او از زندگی و موسیقی من خوشش اومده بنابراین همش منو دنبال میکنه !! "

او افزود : " جالب اینجاست که رایان هیچ کاره ترسناکی با من نمیکنه . ولی بعضی اوقات من از اون خیلی میترسم و میخوام که ازش جدا بشم و برم ولی اون همش منو دنبال میکنه !!! "

" رایان منو همه جا دنبال میکنه . یک بار در رستوران میخواستم غذا بخورم و مزاحم میشد . منم بهش گفتم خواهش میکنم منو تنها بزار ولی اون اصلا انگار نه انگار ! "

باید منتظر موند و دید آیا این 2 به خوبی از هم جدا میشوند یا نه :55: !!!

با اجازه ....

TeZAR
11-06-2010, 05:25 PM
این تیکه در این لحظه خیلی بدرد میخوره :

سان آو آ بــــــــــ ...

Keyvan
11-06-2010, 05:38 PM
- می خـواد خـودشـو بی کفـایت و عجیـب غریـب جلـوه بده ! :4:

شما گوش نکین به حرفـاش ! :4:

Ғ Д † Д Ł β
11-06-2010, 08:01 PM
خوب افراد خاص همیشه سعی میکنن کارای خاص بکنن
اینم یکیشون
اصلا جای تعجب نداره
وقتی یه نفر از گوشت مرده لباس میپوشه پس با یه روح هم دوست میشه فردا هم به جای بچه آدمیزاد جن پس میده:4: