ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شكست تلخ* ذوب*آهن مقابل سئونگنام

ŠÄÉËĐ
11-13-2010, 03:00 PM
طلسم قهرماني در آسيا 18 ساله شد

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

فينال ليگ قهرمانان آسيا امروز از ساعت 13:30به وقت تهران در ورزشگاه ملي توكيو و در حضور حدود 35 هزار تماشاگر برگزار شد و ذوب آهن با نتيجه 3 بر يك برابر سئونگنام شكست خورد.

حدود هزار تماشاگر ايراني در ورزشگاه حضور داشتند.

ساشا اگونونوفسكي در دقيقه 28،* جو بيونگ كوك در دقيقه 52 و كيم چئو لو*هو در دقيقه 83 براي سئونگنام گلزني كردند.
محمد رضا خلعتبري در دقيقه 67 تك گل ذوب آهن را به ثمر رساند.
به اين ترتيب سئونگنام 3 بر يك به برتري رسيد تا طلسم قهرمان نشدن يك تيم ايراني در آسيا 18ساله شود. تيم*هاي ايراني از سال 1993 به بعد نتوانستند قهرمان شوند.
تيم پاس تهران آخرين قهرماني را براي ايران در آسيا كسب كرده است.

ذوب آهن در نيمه اول بازي خوبي ارايه كرد اما در نيمه دوم تيم كره*اي بهتر و هجومي*تر بازي كرد و شهاب گردان چند موقعيت گلزني را از بازيكنان سئونگنام گرفت.
منصور ابراهيم*زاده يكبار ديگر در يك روز تاريخي و بزرگ نتوانست تيمش را قهرمان كند و ذوب آهن به مقام نايب قهرماني بسنده كرد.
نيشيموراي ژاپني قضاوت اين مسابقه به حسين ماهيني، قاسم حدادي*فر، علي*احمدي و محمد قاضي از ذوب آهن و جو چائه چول از سئونگنام كارت زرد نشان داد.

تركيب ذوب آهن اصفهان

شهاب گردان، سيد محمد حسيني، حسين ماهيني، محمد علي*احمدي، فرشيد طالبي، قاسم حدادي*فر، شاهين خيري( از دقيقه 56 سينا عشوري)، مهدي رجب*زاده( از دقيقه 68 اسماعيل فرهادي)، محمد قاضي، محمدرضا خلعتبري و ايگور كاسترو ( از دقيقه 87 محمد صلصالي)

سرمربي: منصور ابراهيم*زاده

به زودی با گل های این بازی و تحلیل ( دست نوشته های من ) در خدمتتون هستم

N!(0T!NE
11-13-2010, 04:40 PM
عجب بازی ت... بود 3 تا گل مفت خوردیم این خیابانی هم حالم رو بهم زد 20 دقیقه اخر صدا رو قطع کردم.

The Survivor
11-13-2010, 05:57 PM
واقعا حیف شد:2:
بنظرم اگه قرار بود ببازه حقش اینطوری نبود مثلا با پنالتی چیزی میباخت
سه تا گل یکی مفت تر از اون یکی :57:
کلا اعصابم خورد شد
خیابانی ... هم که ریـــ ده بود به بازی:17:

I Am Legend
11-13-2010, 07:57 PM
بیخود نمیگن که جام باشگاه های آسیا در مقابل جام باشگاه های اروپا عین لیگ آزادگان میمونه. هیچ چیزی روی اصول نیست.

یه طرف فینال یه تیم آسیای شرقی بوده ولی داور از شرق آسیا بوده و جالبتر از همه محل برگزاری هم شرق آسیا بوده. یک سوم بازی ای که ذوب آهن ارائه داد رو سئونگ نام نتونست به نمایش بذاره و این قهرمانی به درد هفت جد و آبادشون میخوره. تبریک به ذوب آهنی ها با بازی روان و زیبایی که ارائه دادند.

Xtreme
11-13-2010, 08:02 PM
عجب بازی ت... بود 3 تا گل مفت خوردیم این خیابانی هم حالم رو بهم زد 20 دقیقه اخر صدا رو قطع کردم

من تو تمام بازیهایی که خیابانی گرازشگره از اول بازی صداشو قطع میکنم ... الکی شلوغش میکنه :D

The Basted
11-13-2010, 08:14 PM
گل های الکی ، دفاع های مقصر ...

مرسی سعید جان .

Olympic Hero
11-13-2010, 08:23 PM
شانس اوردیم که خیابانی گریه نکرد وگرنه دوربین نشونش میداد :55:

من از مدرسه اومدم دقیقه 86 بود . خیابانی طوری گزارش میکرد که من گفتم 3 بر هیچ جلوییم . بعد دیدم 3 بر 1 عقبیم :70::55: مردم از خنده :4:

big red m@chine
11-13-2010, 08:27 PM
ذوب اهن بازی رو در اختیار داشت.در نیمه اول قبل از گل هم میتونست گل بزنه.ولی حساب شده کار نکرد.به قول دوستمون شاید یک سوم بازی ذوب اهن رو هم تیم کره ای انجام نداد ولی حساب شده کار نکردن و همچنین ضعفی که کل خط دفاعی از دروازه بان گرفته تا... داشت باعث این افتضاح شد.
خلاصه دفاعشون امروز خیلی بد کار کرد.
شهاب گردان هم بد کار کرد.اصلا قابل مقایسه با دروازه بان کره ای نبود.امروز روزش نبود

I Am Legend
11-13-2010, 08:42 PM
شهاب گردان هم بد کار کرد.اصلا قابل مقایسه با دروازه بان کره ای نبود.امروز روزش نبود

اتفاقا سر دو سه تا صحنه اگر شهاب گردان نبود که فکر کنم 5تایی خورده بودیم...
گل سومشون که از اون گل های نادر فوتبال بود و گل اولشونم که زور چپونی به زبان عامیانه خودمون بود.
دفاع ذوب آهن تو این بازی خیلی اشتباه کرد و خیلی فضای حرکت برای مهاجمای حریف گذاشت.

jhon_cena
11-13-2010, 08:54 PM
با سلام به دوستان دیگه از ترس سوتی اول برای اینکه جواب تاپیک ها رو بدم چند بار نگاه میکنم عنوانشو درست بخونم:11:
خوب بریم سر بازیمون بازی بدی نکردن بچه های ذوب آهن اما به قول دوستان دست کم گرفتم تیم حریف کار دستشون داد
البته بهتر بگم ما در واقع به بازیکنای خارجیشون باختیم مخصوصا اون یارو موریلا خیلی اذیت کرد مانع حمله ی زیاد ذوب آهن میشد
در هر حال باید به این تیم تبریک گفت هرچند قهرمان نشد اما خوب بازی کرد
با ارزوی موفقیت ایران در همه ی عرصه ها

milad3340
11-13-2010, 11:29 PM
سلام دوستان
واقعا حق ذوب آهن شکست نبود سه گل واقعا بچگانه و مفت دریافت کرد. من نمیدونم چرا همه بازیهای فینال تو شرق اسیا برگزار میشه و جو استودیوم همیشه تو فینال به نفع شرقیاست در ضمن دوستان به جواد خیابانی توهین نکنید ایشون گرم ترین صدا رو در گزارشگری داره بسیار هم در این امر پر سابقه است و گزارشگری جواد خیابانی در بازی ایران با استرالیا هرگز فراموش نمیشه به خصوص موقعی که خداداد عزیزی گل میزنه.

Kaj
11-14-2010, 07:43 AM
تيمي كه بتونه يكي از بهترين تيم هاي ژاپني رو حذف كنه فكر نمي كنم از يك تيم ايراني شكست بخوره!