PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : «اين فيلم*ها را به كي نشون مي*ديد؟»

AĦӍẪÐƦÉȤA
11-15-2010, 05:00 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
«اين فيلم*ها را به كي نشون مي*ديد؟»
اعتراض تهيه*كنندگان از فيلم*سوزي در سينماهاي پايتخت

در پي اكران همزمان بيش از 10 فيلم در سينماها، تعدادي از تهيه*كنندگان از اين روند گلايه كردند. پوران درخشنده كه اين روزها فيلم «خواب*هاي دنباله*دار» را در اكران سينماها دارد، در گفت*وگويي در ارتباط با اكران همزمان 10 فيلم عنوان كرد: در شرايطي كه حجم بالايي از فيلم*ها به طور همزمان اكران مي*شوند، سينمادار ناچار مي*شود كه سالن خود را به چند فيلم اختصاص بدهد.

وي ادامه داد:در چنين شرايطي كمدي*هاي سخيف از بيشترين امكانات و سانس*ها برخوردار مي*شوند و فيلم*هاي فرهنگي هم ممكن است طي چند سانس محدود به نمايش درآيند و شايد هم در مواردي تنها نامي از آنها برده شود و آن سانس*هاي اندك هم به كمدي*ها اختصاص پيدا كند.

اين كارگردان در ادامه ضمن انتقاد از وضعيت اكران ساخته جديدش،گفت: اكنون ما وضعيت بسيار بدي در اكران داريم و به اندازه يك يا چند سالن به ما تك سالن داده*اند. زماني قرار بود فيلم من تابستان اكران شود، اما در نهايت گفتند كه وقت نيست و تا پاييز دست نگه داريم. اكنون هم اين اتفاقي است كه در اكران مي*افتد. من فكر مي*كنم سينماي ايران بايد از نو مورد نگاهي كارشناسانه قرار بگيرد وگرنه اتفاقي كه اكنون شاهد آنيم به هيچ عنوان درست نيست.

درخشنده همچنين عنوان كرد: اكنون حتي زمان تك سانس*ها را هم سينمادار تعيين مي*كند و هيچ نظارتي روي كار آنها صورت نمي*گيرد.

وي در ادامه در پاسخ به اين سوال كه چرا تن به اين نوع اكران داده، توضيح داد: وقتي من زمان ديگري براي اكران ندارم ناچارم به همين شيوه* راضي شوم. چرا كه در سينماي ما اگر فرصت كافي براي اكران داشت، 10 فيلم همزمان با هم اكران نمي*شدند.
---------------------------------------------

قلي*پور: اكران همزمان 10 فيلم يعني ارزش براي آثار قائل نيستيم

قاسم قلي*پور ديگر تهيه كننده*اي كه اين روزها مستند « آسمان آبي» را در حال نمايش دارد، درباره*ي اكران همزمان 10 فيلم گفت: از نظر من به دليل مجموع فعاليت*هاي ما طي سالهاي گذشته اكنون سينما رفتن و فيلم ديدن گروهي در جامعه ما به دست فراموشي سپرده شده و يا بسياري با آن آشنا نيستند و جالب آنكه خودمان هم اين شرايط را تشديد مي*كنيم و به عنوان مثال در جشنواره*ها تلاش مي*كنيم كه همه فيلم*ها حضور داشته باشند.

وي ادامه داد: اگر اكنون 10 فيلم به طور همزمان اكران مي*شود، نشان از اين دارد كه براي فيلم*ها ارزش چنداني قائل نمي*شوند. از سوي ديگر همان*طور كه گفتم آيين فيلم ديدن به صورت دسته جمعي از ياد رفته است و مردم اغلب صبر مي*كنند كه سي*دي* و دي*وي*دي فيلم*هاي روي پرده را خريداري كنند،در حالي كه توزيع در شبكه خانگي تنها مي*تواند بازتابي از يك فيلم باشد، در غير اين صورت من نمي*دانم كه چگونه ممكن است به طور همزمان فرد بتواند هم فيلم ببيند و هم به كارها و امور روزمره*اش رسيدگي كند.

قلي*پور در عين حال گفت: به نظر مي*رسد اكنون در عرصه*ي فرهنگي بيشتر فردگرايي حاكم است، در غير اين صورت، موسسات و نهادهاي متعددي داريم كه هر يك از آنها سالن*هاي خوبي دارند كه مي*توان از آنها جهت ديده شدن فيلم*ها بهره گرفت. البته موسسه «سينما شهر» هم رويكرد خوبي در اين زمينه دارد و در كل اگر خواست جمعي براي تماشاي فيلم باشد، بحث سالن حل شدني است.

اين تهيه كننده در پايان افزود: متاسفانه سينماي ما تا حدي دچار سيستم عشيره*كشي شده و من اميدوارم كه اين مشكل حل شود و سينمادار، پخش*كننده مطبوعاتي و سازنده فيلم همه خود را متعلق به يك خانواده بدانند.
فرآورده: سينماي ما گنجايش اكران اين تعداد فيلم را ندارد

مجتبي فرآورده تهيه*كننده «ملك سليمان» هم در اين زمينه بر اين باور است كه سينماي ايران گنجايش اين تعداد فيلم را ندارد و با اين شيوه هيچ فيلمي نمي*تواند اكران قابل قبول و گسترده را تجربه كند.

وي به ايسنا گفت: زماني كه تعداد فيلم*هاي در حال اكران افزايش مي*يابد، به طور طبيعي تعداد سالن*هاي هر فيلم با كاهش مواجه مي*شود و هيچ فيلمي نمي*تواند به پتانسيل طبيعي خودش برسد. علاوه بر اين زماني كه چند فيلم متعلق به يك ژانر باشد، قطعا بحث فيلم*سوزي رخ مي*دهد.

فرآورده به گفته خودش كه اكران فيلمش با 13 سالن آغاز شده و به دليل استقبال اين سالن*ها افزايش يافته، همچنين عنوان كرد: اگرچه در حال حاضر وضعيت اكران، بد نيست، اما در نهايت اين تعداد سالن، نه براي « ملك سليمان» بلكه براي هيچ فيلمي خوب محسوب نمي*شود.

وي در عين حال به دايره مخاطبان سينماي ايران اشاره كرد و گفت: مگر مجموعه مخاطبان روزانه سينماي ما چقدر است كه بخواهيم اين تعداد فيلم را به طور همزمان به اكران درآوريم؟

فرآورده در پايان افزود: مسائل مربوط به اكران فيلم*ها حالت مجموعه*وار دارد و نمي*توان آنها را به يك مورد خاص محدود كرد. البته با اين وجود تعداد سالن*ها يكي از موارد مهمي است كه بايد مورد توجه قرار بگيرد و حتي اگر توان ساخت سالن*هاي جديد هم وجود ندارد، لازم است حداقل همين سالن*هاي موجود به شيوه*اي درست هدايت شوند.

طائرپور:« نخودي» دارد زير دست و پا له مي*شود

همچنين فرشته طائرپور در گفت*وگويي با گلايه از اين شرايط اكران چندي قبلگفت: از هر سينمايي که فکر کند فيلم «نخودي» فقط براي سئانس*هاي نيم*بهاي صبح سينماست، فيلم را پس خواهم گرفت. اين تهيه*كننده سينما كه فيلم «نخودي» را به عنوان فيلم برگزيده جشنواره فيلم كودك بصورت تك*سانس در برخي سينماها به نمايش گذاشته است، ادامه داد: متاسفانه انباشتگي فيلم*هاي هجوم آورده به اکران دارد "نخودي" را زير دست و پا و سم اسبان بقيه فيلم*ها له مي*کند.

وي خاطرنشان كرد: اينکه «نخودي» در سئانس*هاي نيم*بهاي صبح سينماها براي مدارس و مشتريان عادي با موفقيت نمايش خود را ادامه مي*دهد، معنايش آن نيست که نمي*تواند سئانس*هاي مناسبي براي خانواده*ها در عصرها داشته باشد.

فرشته طائرپور با اظهار تاسف از وضعيت نمايش در سينماها مطرح كرد: متاسفانه بعضي از سينماها که در اين آشفتگي و انباشتگي، اساسا از برنامه*ريزي متناسب با فيلم*ها در سالن*هايشان جا مانده*اند، يا به سئانس*هاي صبح براي «نخودي» اکتفا کرده*اند و يا نهايتا يک سئانس ساعت 1 و 2 بعداز ظهرهم به اين فيلم داده*اند که عملا و با توجه به تقارن چنين سئانسي با زنگ تعطيل مدارس، قابل هماهنگي براي هيچ خانواده يا مدرسه*اي نيست.

محمد احمدي تهيه*كننده «لطفا مزاحم نشويد» نيز گفت: گلايه*اي كه در اين باره از آقاي سجادپور و شوراي صنفي نمايش دارم، اين است كه چرا در مدت زماني بسيار كم اين حجم فيلم جديد به نمايش درمي*آيد؟! 15 روز پس از شروع اكران فيلم ما 11 اثر جديد به اكران درآمد كه من فكر مي*كنم سينماي ما پتانسيل اين تعداد فيلم در اين بازده* زماني را ندارد و همين موضوع باعث مي*شود كه برخي فيلم*ها بسوزند. به عقيده*ي من لازم است كه اين موضوع كنترل شود.

وي ادامه داد:البته در اين زمينه، بخشي از تقصير هم به عهده*ي خود ما فيلمسازان و اهالي سينماست، چرا كه خود ما شرايط را خراب مي*كنيم. اكنون شرايط كلي خوب است، اما ما نبايد يكباره همه*مان بخواهيم كه فيلمهايمان در اين زمان محدود اكران كنيم. ما از اسفند سال گذشته در نوبت گروه «آزادي» هستيم و لازم است كه فيلم*هاي ديگر هم براي اكران در نوبت بمانند.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>