PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بیو گرافی ALBERTO DEL RIO

crazy_tamimdanish
11-27-2010, 07:19 PM
سلام علی رضا افشار هستم براتون بیوگرافی آلبرتو دل ریو رو آماده کردم.:32:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

نام اصلی: alberto Rodríguez
لقب:ALBERTO DEL RIO
او در تاریخ 25 می 1977 به دنیا آمده در کشور مکزیک او قبلا در لیگ کشتی کج مکزیک آموزش دیده و در آن موقع او مانند ری مستریو ماسک می زده او در 25 جون سال 2010 وارد دنیای اسمک داون میشه و اولین مسابقه ی او در اسمک داون با چاوو گوررو است و دومین بازی او با ری مستریو از ان پس او با کشتی کج کار مکزیکی و هم وطنی خود یعنی ری مستریو در گیر میشه او خیلی پول دار است و هر هفته با یک نوع ماشین می آید و او یک گوینده ی مخصوص دارد او 33 ساله است و الان هم با ری مستریو در گیر هست و من سایت آلبرتو دل ریو را آماده کردم.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
خدا حافظ.

El Residente
11-27-2010, 07:52 PM
به انجمن خوش آمدید دوست من ولی می تونم بپرسم چند سال برای این بیوگرافی نفس گیر زمان گذاشتین ؟!!

omid chrisma
11-27-2010, 08:22 PM
من که از این یارو بدم میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!:33::33::33::33:
نامرد نیومده christiano مصدوم کرد:10::10::10::10:

The Shadow
11-28-2010, 07:01 AM
به انجمن خوش آمدید دوست من ولی می تونم بپرسم چند سال برای این بیوگرافی نفس گیر زمان گذاشتین ؟!!

بالاخره هر کسی از یه جایی شروع میکنه ، از همین اول که کسی نمیاد بیوگرافی کوتاه بزنه ، چه بسا مدیر بیو آیندمون هم ایشون باشه . به اولین تاپیک هـای من سر بزنید متوجه میشوید . از همین الان که نمیشه زد تو ذوق اش !

خیلی ممنون دوست عزیز . موفق باشید .

triple m
11-28-2010, 12:32 PM

خوب همین کارا رو میکنین که ملت از پست دادن و شرکت تو بحثا دلسرد میشن دیگه...

JMJ
11-28-2010, 01:14 PM

خوب همین کارا رو میکنین که ملت از پست دادن و شرکت تو بحثا دلسرد میشن دیگه...

آقا شما چرا انقدر بزرگش میکنید. امیر جون یه چیزی گفت ، چیز درستی هم گفت. خدایی خیلی کوتاهه !

El Residente
11-28-2010, 02:09 PM
من که حرف بدی نزدم الکی بزرگش می کنید ! :70: منظورم این هست که نباید این بخش از نظمی که داشت خارج بشه و حداقل حالا که این بخش مسئولی نداره من که کوچیک شمام دو تایپیک تو این ضمینه دادم یه تذکر دادم که به قول پژی جون از جایی شروع بشه و یه کاربر حرفه ای وارد انجمن بشه .
به هر حال اگه باعث ناراحتی ایشون یا سایر اعضا شدم پوزش ....