توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : dx دیگه برنمیگرده؟؟؟؟؟
Alireza Hunter
08-05-2007, 03:25 PM
گروه Dx بی شک یکی از محبوترین گروهای طول تاریخ wwe هستش که بعد از رستلمنیای 22 دوباره تشکیل شد..این گروه کارش رو ادامه میداد تا اینکه تریپل اچ مصدوم شد..بعد از مصدومیت ترپل اچ شان مایکل هنوز مردم رو امیدوار برای بازگشت dx نگه داشته بود ...مثلا با موزیک ویدویوش و دستبندش و حرکاتش ..چون بازگشت ترپل اچ تاریخی مشخص داشت با بازگشتش دوباره این گروه راه می افتاد که از بد شانسی شان مایکل به وسیله ی راندی اورتون اسیب بسیار جدی دید پزشکان هنوز تاریخ بازگشتش رو معلوم نکردند و اصلا مشخص نیست که شان بتونه برگرده چون سابقه ی سکته ی مغزی داشته پزشکان به نوعی کشتی گرفتن را براش منع کردند و شان با بازگشتش جونو خودوشو تو خطر میاندازه ..از همین رو در بسیاری از مجلات و منابع معتبر یا نیمه معتبر به این اشارهکه ترپل اچ قصد داره گروه NWO رو دوباره راه اندازی کنی که اگه این اتفاق بخواد انجام بگیره به احتمال زیاد شاهد بازگشت چند تا از سوپراستارای قدیمی و عضو این گروه مانند اسکات هال خواهیم بود که به نفع کمپانی WWE است
پس به احتمال زیاد باید شاهد تشکیل گروه NWO باشیم...البته همه ی اینها به بازگشت شان مایکل مربوطه
nima.cena
08-05-2007, 04:29 PM
به نظر من cena با Dx توی survivor 2007 با همن.
من شاون مایکل می خوام
ولی خداکنه بر نگرده چون با بر گشتنش جوون خودش رو به خطر می اندازه
I Am Legend
08-05-2007, 05:27 PM
سینا به هیچ عنوان به دی ایکس نمیره به احتمال زیاد هم بعد سامر اسلم یک مدت میره از کشتی کچ
mb619
08-05-2007, 07:43 PM
ولی اگه هم زیاد میموند تکراری میشد یادش بخیر
Alireza Hunter
08-05-2007, 08:22 PM
ولی اگه هم زیاد میموند تکراری میشد یادش بخیر
کجا زیاد موندن...DX هیچوقت تکراری نمیشه
همش تقصیر این رندی اورتون ******* هست
Alireza Hunter
08-05-2007, 08:27 PM
سینا جان من هنوز امیدوارم شان مایکل با سلامتیه کامل برگرده .هنوز هیچ چیز قطعی مشخص نیست
John_Cena
08-05-2007, 11:34 PM
اين تريپل کلا کاسه و کوزه مک من رو ريخت به هم!!!!
ali_big_red_monster_kane
08-05-2007, 11:53 PM
اگه DX دوباره تشکیل بشه خیلی بهتره.
تازه داشتیم حال می کردیم.
Poriya_Johncena
08-06-2007, 10:06 AM
خوب با شان مایکل پیر دیگه نمیشه بازی های جذابی رو از اون ها ببینیم مگه اینکه یکی دیگه رو هم وارد این قضیه کنند
Alireza Hunter
08-06-2007, 03:01 PM
خوب با شان مایکل پیر دیگه نمیشه بازی های جذابی رو از اون ها ببینیم مگه اینکه یکی دیگه رو هم وارد این قضیه کنند
شان مایکل که خیلی مسابقات جذاب میکنه ....شان فوقولاده هستش
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.