PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : how....?do

KANE
01-10-2007, 10:15 AM
دوستان!از اونجاییکه آقای صدری بازیهای کم حجمشو از rapid share میزاره و واسه دانلود از این هاست شما باید برنامه java script رو داشته باشین من از شما میخام که این برنامرو لطف کنین و بزارین ممنون:5:

sadri_therock
01-10-2007, 12:35 PM
بله اگر کسی داره بزاره تا مشکل بعضی از دوستان در زمینه دانلود حل بشه

HaMo0n
01-10-2007, 12:54 PM
من فکر کنم این برنامه وجود داشته باشه چون اگر به این برنامه نیاز بود هیچکس نمیتونس دانلود کنه

The King
01-10-2007, 01:02 PM
دوستان اولا که این برنامه جاوا اسکریپت نیست اسم این برنامه Java Applet است جاوا اسکریپت عبارت است از کد
در هر حال این برنامه رو از آدرس زیر دانلود کنید
اینجا (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

KANE
01-25-2007, 12:51 PM
دوستان عزیز اگه میشه یکیتون خیلی ساده یاد بده که چجوری واسه امضامون عکس بزاریم مرسی

Pas To bordi
01-25-2007, 06:25 PM
در جایی آپلود کن مثل: <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> بعد بین 2 تا تگ img که آپلود شده را در امضات کپی کن

همین

KANE
01-26-2007, 09:18 AM
در جایی آپلود کن مثل: <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> بعد بین 2 تا تگ img که آپلود شده را در امضات کپی کن

همین

ممنون از شما