توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماجرا های ســـه تــــا آدما !
TeZAR
12-28-2010, 06:46 PM
سلام ...
قکر میکنم تمام شما ری اکشن دیشب رو خونده باشید ... اگه دقت کرده باشید تو 3 اپیزود اول ری اکشن من و ارسلان درگیری های شدید و جدی با هم داشتیم که توی اپیزود سوم آقا هم به جمع ما اضافه شد ...
همراه با ارسلان تصمیم گرفتیم , برای اینکه ری اکشن زیاد منحرف نشه یک تاپیک جدا ایجاد کنیم تا این حرکت رو ادامه بدیم !! .. ری اکشن از این به بعد فقط مصاحبه با استار ها خواهد بود !
اول از همه معرفی 3 تا آدم :
1.سرور همتون .. سلطان و آقای ما .. آقا دیوری !
2.این آقایی که دوست شماست .. شروین تزاریان !!
3.ارسلان .. مرتیکه ای برای تمام فصول !!!
اول از همه هم دوست داریم نظرات شما کاربران عزیز رو بدونیم :)
موفق باشید .. دوست شما .. تزاریان :70:
Arsalan
12-28-2010, 06:53 PM
سلام
بله . درسته ، منو شروین دیدیم که وقتی میتونیم چنین دیالوگهای جالبی رو بین هم داشته باشیم و مورد توجه شما هم قرار میگیره ، تصمیم گرفتیم چنین تاپیکی بزنیم تا دیگه ریکشن آسیبی نبینه ! :70:
تو این تاپیک ماجراهای 3 تا آدما :70: رو هر هفته خواهید خوند ! :4:
فقط منو شروین منتظر شما هستیم تا ببینیم نظرتون چیه . اصلا از چنین تاپیکی استقبال میکنید و نظرتون در مورد شکل اصلی کار چیه.
خوشحال میشیم نظرات شما رو بدونیم .
منتظر نظرات هستیم ، فعلا .!
Olympic Hero
12-28-2010, 07:15 PM
آقایون عالیه ... یعنی کارتون عالیه . همینو بگم . عالیه والسلام ... آقا ایدفعه به صراحت میگم که عالیه . برادران من میگم عالیه .
خدایی من امروز تا نیم ساعت بعد از خوندن متن داشتم میخندیدم ... عالیه !!
کمکی هم خواستید بگید من در خدمتم :4:
TeZAR
12-28-2010, 07:28 PM
شما ها چرا فقط تنکس میدین :-l
یه نظری
پیشنهادی
چپی
راستی
:70:
El Residente
12-28-2010, 07:35 PM
این ماجرایی که داشتین خیلی عالیه !! من عاشقش شدم ! خیلی خنده دار بود !!
ولی به نظرم تو ری اکشن باشه بهتره !! ری اکشن اگه همش مصاحبه باشه یک نواخت و خسته کننده می شه !!!
ولی هر کاری می کنید این برنامه رو قطع نکنید !! حضور آقا به برنامه روحیه می ده !!! :4:
فعلا ...
SASAN
12-28-2010, 07:42 PM
ممنون شروين و راسلان عزيز . چيز جالبي است . هر وقت نوشتين به نا اطلاع بدين وقت كنيم ميخونيم :4: !
----
اما در ربطه با نظر امير . امير جان ري-اكشن فقط مخصوص مصاحبه قرار داديم . و يك شوء 45 دقيقه اي است .
داستان رستم سهراب نيست :4: !
MrSAMET
12-28-2010, 07:49 PM
سلام .. .
بچه ها هرکی بیاد یه چیزی بگه دگ چرا تزاریان رو ناراحت میکنید؟؟
به نظر من ری اکشن باشه و هر هفته یه مهمان ویژه داشته باشی
د که مهمان ویژه نفر سوم باشه و هر هفته مزاحم آقا نشید .. .
ایشون خودش کلی گرفتاری داره و همیشه نمیتونه تو برنامه شرکت کنه :4:
پس هر هفته نفر سوم عوض بشه بهتره مهمان ویژه هم میتونه بازیگر سینما باشه
یا فوتبالیست یا یه شخصیت معروف که همچین یارو تو چشم باشه. ...
چیزی دیگه هم اگه به نظرم امد تو همین پست اغلام میکنم. ..
تا بعد. ...
Sarkesh
12-28-2010, 08:00 PM
ما کاربران این انجمن استعداد های نهفته ای داریم که باید اونا رو شکوفا کنیم:4: . شروین و ارسلان واقعا اپیزود سوم ری اکشن فوق العاده بود .یکی از دلایل قشنگ بودنش همین داستانی که واسش ساخته بودین بود .
و به نظر من یه تاپیک جدا از ری اکشن باشه بهتره . چون ری اکشن به خودی خود خنده دار هست و به قول ساسان داستان رستم و سهراب نیست . پس یه تاپیک جداگانه باشه بهتره !
یه چیز دیگه اونم این که کمپانی عصر ایران در هفته 3 روز شو داره + یه روز هم ری اکشن + یه روز هم ماجراهای سه تا آدما + داستانسرا ... یعنی 6 روز در هفته یه برنامه ویژه داره این انجمن و این خیلی خوبه ....
The Survivor
12-28-2010, 08:11 PM
با تشکر از شروین و ارسلان واقعا بسی خندیدیم
با داش مهدی هم یجورایی موافقم!
میتونه هر هفته یه گست هاست داشته باشه ! :4:
خدا رو شاکرم :55:
AĦӍẪÐƦÉȤA
12-28-2010, 08:15 PM
کــارتون عالیه . شما برید فیلنامه کمدی بنویسید بدید دسته این کارگردان هایی که میخان سریال یا فیلم خنده دار بسازن :4:
واقعا بعضی از تیکه هایی که میندازید خیلی به موقع است . :4: توپه کــارتون .
Xtreme
12-28-2010, 08:18 PM
خيلي حال كردم با ري اكشن قبلي ... به نظر من داستانو گسترش بديد ...
براي گسترش دادنم به يه تاپيك جدا نيازه كه زديد ... خيلي خوبه ...
Olympic Hero
12-28-2010, 08:20 PM
آقایون همین الان گوشیم زنگ خورد دیدم روش نوشته Olympic Hero . گفتم باز این کرت چیکار داره این موقع زنگ زده .
گوشی رو برداشتم دیدم شروع کرد داد و بیداد کردن که ای خاک بر سرمون شد . گفتم چی می گی کرت .. داد نزن شیرت خشک میشه .
اونم گفت کجایی که ببینی کسی که یه مدت زیر دست من بود ( همون آقا بشیر :4:) الان چنان گنده شده که توی Reaction هست اما من هیچی ..
گفتم بیخیال ناراحت نشو ولی اون گفت باید یه حالی به این بشیر بدم تا قدیما یادش نره ....
خلاصه شروین جون مراقب باش چون امکان داره من با امپراطور انگل یهو بیایم سراغ تو و آقات !!
:4:
TeZAR
01-02-2011, 05:24 PM
دوستان عزیز به همراه ارسلان در حال آماده سازی اپیزود اول هستیم ...
پنج شنبه ساعت 7:30 شب توی انجمن حاضر باشید !
براتون سورپرایز هایی داریم !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.