PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود مسابقات هفتگی

sina_asreiran
01-03-2011, 02:59 PM
دانلود لیگ 'WWE Monday Night Raw'
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

به تاریخ دوشنبه، ۰۶ دی ۱۳۸۹ برابر است با Monday, December 27, 2010
لینک دانلود: <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

دانلود لیگ 'WWE Tuesday Night NXT'
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

به تاریخ سه شنبه، ۰۷ دی ۱۳۸۹ برابر است با Tuesday, December 28, 2010
لینک دانلود: <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

دانلود لیگ 'WWE Thursday Night WWE Superstar'

به تاریخ پنج شنبه، ۰۹ دی ۱۳۸۹ برابر است با Thursday, December 30, 2010

دانلود لیگ 'WWE Friday Night Smackdown'

به تاریخ جمعه، ۱۰ دی ۱۳۸۹ برابر است با Friday, December 31, 2010
لینک دانلود : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

TeZAR
01-03-2011, 03:03 PM
دوست عزیز کپی برداری از سایت های ایرانی و خارجی خلاف قوانین سایت میباشد .
تاپیک تا 1 ساعت دیگه قفل خواهد شد .

sina_asreiran
01-03-2011, 03:07 PM
کی گفته خودم دانلودش کردم تازه تورنت شم خودم ساختم

Sarkesh
01-03-2011, 03:10 PM
کی گفته خودم دانلودش کردم تازه تورنت شم خودم ساختم

عزیز من کلا لینک تورنت اشکال داره ...

هر لینکی هم که می خوای بزاری باید تگ انجمن رو داشته باشه ..

sina_asreiran
01-03-2011, 03:19 PM
شما اصلا نمیدونین انجمن داشتن یعنی چی

sina_asreiran
01-03-2011, 03:20 PM
ایده های مناسبی داشتم برای همیشه بای

TeZAR
01-03-2011, 03:21 PM
به سلامت .
خداحافظ !