PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آخرین خبرها از رویال رامبل امشب (6 سورپرایز احتمالی+عکسی از حضور کوین نش در بوستون)

Arsalan
01-30-2011, 04:45 PM
ســـلام

- آخرین مرور بر پی پی وی رویال رامبل 2011

همونطور که در جریان هستید بامداد امشب پی پی وی رویال رامبل 2011 آغاز میشه و همچنان در مورد سورپرایزهای امشب بحث و گفتگو میشه.اما تو این پست آخرین مسابقات در نظر گرفته شده و همچنین آخرین شایعات رو براتون میزارم .

لیست مسابقات امشب :

WWE Title Match
Randy Orton vs. The Miz
World Heavyweight Title Match
Dolph Ziggler vs. Edge
WWE D!vas Title Match
Michelle McCool & Layla vs. Natalya
40-Man Royal Rumble Match

Alberto Del Rio
Big Show
Chris Masters
CM Punk
Daniel Bryan
Darren Young
David Hart Smith
David Otunga
Drew McIntyre
Ezekiel Jackson
Heath Slater
Husky Harris
Jack Swagger
John Cena
John Morrison
JTG
Justin Gabriel
Kane
Kofi Kingston
Mark Henry
Mason Ryan
Michael McGillicutty
Primo
R-Truth
Rey Mysterio
Santino Marella
Sheamus
Ted DiBiase
Tyson Kidd
Vladimir Kozlov
Wade Barrett
William Regal
Yoshi Tatsu
Zack Ryder

همونطور که ملاحظه میکنید 6 جای خالی باقی مونده که گفته میشه این 6 نفر این استاران هستند :

تو یه پست امیرحسین جان این خبر رو گذاشت که من کاملش میکنم .

Christian
Evan Bourne
Kevin Nash
Booker T
Hacksaw Jim Duggan
Triple H

خب در مورد کریستین و ایوان برن که چیز خاصی نمیشه گفت.اونها مصدوم شده بودن و احتمالا برمیگردن.نمیشه گفت آنچنان سورپرایزی هست.چون همه میدونن که این دو تا برمیگردن.

اما در مورد جیم دوگان باید بگم که 2 ،3 روز پیش تویـ ـیت داد و گفت من کاملا آماده هستم تا اگه کمپانی خواست تو رویال رامبل حاضر بشم.

در مورد بوکر تی هم همونطور که چند روز پیش خبرش رو زدم ، قرار بود برای یه شویی بره نیو اورلئان که کنسلش کرد و الان تو بوستون هست.خودشم گفته که احتمالا دوباره به دبلیو دبلیو ای برمیگردم.

در مورد کوین نش که درصدش حضورش خیلی بیشتر شده.دیروز به بوستون رسیده.تو یکی از سایتها فیلم ورودش به بوستون رو تو فرودگاه گذاشتن. یه عکس هم موقع ورودش به بوستون ازش تو سایتها پخش شده.تی ان ای رسما مذاکرات با نش رو پایان داد و اون رو از لیست راسترهاش تو سایت تی ان ای خارج کرد.

نش به احتمال زیاد امشب تو رویال رامبل حاضر میشه.حتی گمانه زنی شده که شاید رامبل رو ببره !

لینکـ عکـس (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

تا بعد ..

Shayan Y2J
01-30-2011, 04:55 PM
عجب ادمایی هستن اینا تا چند روز پیش میگفتن با نش برای بستن قرار داد به توافق رسیدیم . عجببب!!!

کریس یه پیامی داده که بنظرم مشکوک میزنه و یه بوهایی مبنی بر برگشتن میاد :

Packing up and getting ready to hit the road...! 1

خدا کنه خدا کنه کریس هم بیاد مخصوصا نفر چهلم باشه اخ که چه حالی میده کاش رندی تو خود مسابقه رامبل 40 نفره بود و اون موقع وقتی موزیک کریس زده میشد قیافه رندی دیدن داشت !!! به هر حال رویال رامبل امسال به هواداران جریکو فقط با بودن و بردن آن اسطوره ی عزیز دل نشین خواهد بود و من از ته دل میخوام امسال رامبل به کریس برسه !!!!!!!! چند سال انتظار ؟؟؟

JMJ
01-30-2011, 05:47 PM
آره منم وقتی دیشب اینو توی تویـــ.تر کریس دیدم خیلی امیدوار شدم که برگرده. خدا کنه برگرده.

Nixon
01-30-2011, 06:00 PM
اگه این طوری باشه همچین سورپرایز های بزرگی هم در پیش نیست. من فکر می کردم بهتر از این ها تصمیم گیری بشه. در هر حال باید تا فردا صبح صبر کنیم، چون 40 نفره شدن مسابقه احتمال سورپرایز ها رو بیشتر می کنه...

Vince McMahon
01-30-2011, 08:28 PM
امسال که خوبه ...پارسال سورپرایز 1 نفر بود و از 1 ماه قبل همه میدونستن که اج قهرمانه ...باز حداقل امسال زیاد معلوم نیست....

ولی به امید پیروزیه سی ام پانک و یا وید برت

Attitude-Era
01-30-2011, 09:31 PM
با احترام به هواداران کریس برای من بهترین اتفاق قهرمانی 4 نفر هست اول کین 2 -پانک 3-شیموس وآخر هم اگه نش قرار باشه برگرد قهرمانی نش
با احترام به کریس و هوادارانش بازگشت و قهزمانی کریس واسه من اتفاق خوبی نیست و این نظر شخصی بنده هست چون کریس واقعا طرفدارهای بیشماری رو داره.