PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیستم مورد نیـاز برای بازی Crysis 2 + بازی Shooter جدید EA

Blood Raven
02-02-2011, 06:46 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

سیستم مورد نیـاز برای بازی Crysis 2

کسانی که می خواهند این بازی را روی PC انجام دهند حداقل باید این سیستم را داشته باشند .

Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2 2GHz or better
Nvidia 8800 GT or higher
2 GB RAM
Windows XP/Vista/7
9 GB free hard disk space

بازی Shooter جدید EA

John Riccitiello اعلام کرد که کمپانی EA تا آخر سال میلادی 2011 با یک بازی جدید به سبک شوتر و اول شخص به انتشار در خواهد آورد .
او اعلام کرد که ما توانستیم امتیازات بسیار بالایی را در سبک شوتر کسب کنیم .
بازی هایی که با این سبک است عبارت است از Battle Field Bad Cpmpany 2 ، Medal OF Honor ،Crysis 2، Bulletstor و او اعلام کرد که ما باید بهتر در این سبک کار کنیم و تلاش و پشتکار داشته باشیم تا بتوانیم در این سبک خودمان را نشان بدیم و امتیازمان را بالاتر ببریم و حرفی برای گفتن داشته باشیم .
متاسفانه او درباره بازی اطلاعات بیشتری نداده است ولی خیلی معتقد هستند که این بازی ممکن است The Sabouter 2 باشد .
او در صحبت های پایانی اش اعلام کرد که این بازی توسط استودیو Dice و در تاریخ 1 March در نمایشگاه GDC رونمایی خواهد شد .

BiTW PuNk
02-02-2011, 07:10 PM
متاسفانه او درباره بازی اطلاعات بیشتری نداده است ولی خیلی معتقد هستند که این بازی ممکن است The Sabouter 2 باشد .
او در صحبت های پایانی اش اعلام کرد که این بازی توسط استودیو Dice و در تاریخ 1 March در نمایشگاه GDC رونمایی خواهد شد .

لينك منبع رو ميدي ؟ من اين خبر رو خونده بودم اما توي دوتا سايت ( VG247 , Eurogamer ) درباره اينكه نسخه ي دوم Saboteur باشه چيزي نگفته بودند . اصلاً اون اول شخص نيست بازيش . استوديو سازنده اش هم معلوم نيست .

Blood Raven
02-02-2011, 08:33 PM
لينك منبع رو ميدي ؟ من اين خبر رو خونده بودم اما توي دوتا سايت ( VG247 , Eurogamer ) درباره اينكه نسخه ي دوم Saboteur باشه چيزي نگفته بودند . اصلاً اون اول شخص نيست بازيش . استوديو سازنده اش هم معلوم نيست .

من این خبر را از سایت Vg247 گذاشتم که سایت خارجی است .
بعد اگه شما فکر می کنید که کپی کردم می توانید سرچ کنید ببینید که نکردم .
در ضمن این سابوتر هم تو یکی از کامنت ها دیده بودم یاد نمیاد تو کدوم سایت بود ، بعد قبل از این که تهمت بزنید خوب بگردید ببینید که کپی کردم یا خیر .
امیدوار هستم که حرف من ناراحت نشده باشید .
شب بخیر .

BiTW PuNk
02-02-2011, 08:40 PM
من این خبر را از سایت vg247 گذاشتم که سایت خارجی است .
بعد اگه شما فکر می کنید که کپی کردم می توانید سرچ کنید ببینید که نکردم .
در ضمن این سابوتر هم تو یکی از کامنت ها دیده بودم یاد نمیاد تو کدوم سایت بود ، بعد قبل از این که تهمت بزنید خوب بگردید ببینید که کپی کردم یا خیر .
امیدوار هستم که حرف من ناراحت نشده باشید .
شب بخیر .

عــَـَـَـجـــَـَـب ! باو من نگفتم كپي كردي ، بيا بزن ! :| . كامنت هاي بازديد كننده ها دليل نميشه .