PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : × نسـخه Assassin's Creed 3 در جنگ جهانی دوم و با کاراکتر زن ×

Blood Raven
02-14-2011, 07:09 PM
× نسـخه Assassin's Creed 3 در جنگ جهانی دوم و با کاراکتر زن ×

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ساعاتی پیش خبری مبنی بر نسخه جدید Assassin's Creed اعلام شد که این بازی ممکن با کاراکتر زن و در زمان جنگ جهانی دوم اتفاق بیفتد .

Sébastien Pue گفته است :

به احتمال بسیار زیاد نسخه سوم این بازی مربوط به فرانسه و انگلیس در زمان جنگ جهانی دوم و همراه با یک کاراکتر زن اتفاق بیفتد .
من و همکارنم در این باره بسیار بحث ها و مشورت هایی کرده ایم ، و این قضیه که نسخه سوم این بازی با کاراکتر زن است خیلی برای ما جالب خواهد بود .
توجه داشته باشید که ما می خواهیم از روی عقل و با دلیل تصمیم گیری کنیم و نمی خواهیم بدون دلیل کارکتر زنی را انتخاب کنیم ، شاید اصلا دوباره کاراکتر Ezio و یا یک کاراکتر مردی دیگر باشد .

رئیس شرکت UbiSoft یعنی Yves Guillemot قرار بود در سال 2011 میلادی چیز هایی راجع به نسخه Assassin's Creed 3 فاش کند اما با تاخیر خوردن بازی Driver : San Francisco مانع این کار شد .

Ubisoft اعلام کرد که ما یکی از پر سود ترین شرکت ها در زمینه گیم پلی هستیم .

ما این بازی را در سال 2011 ریلیز نخواهیم کرد و او گفت که اولین نسخه Assassin's Creed چیزی بالغ بر 19 میلیون فروش داشته است .

amirnba
02-14-2011, 07:14 PM
پارسال هم دقیقا همچین حرفی زدن به نظر من که الکیه(نظر شخصی) اگه اینجوری بشه فکر نکنم دیگه جذابیتی داشته باشه این بازی تو سبک خودش واقعا بی نظیره و به نظر من دلیلی برای این کار وجود نداره.

تشکر به خاطر خبر

omid_edge_shohreh solati
02-14-2011, 07:52 PM
اما به نظر من خوبه این بازی حداقل کارکتر زن رو براش بسازن.
خسته شدیم اینقد کارکتر مرد داشتیم هرچی بازیه کارکتر مرد داره(اویل و .................)