PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اوليـن پـرومو كمپـاني iRANWWE » بـازي: ABOLFAZL vs. Goldberg The Man "

SASAN
02-18-2011, 07:13 PM
ســــــــــــــلام.

اوليـن پـرومو كمپـاني iRANWWE بـراي پـي پي وي Chamber Of Blood 2011 و بـازي: ABOLFAZL vs. Goldberg The Man

كيفيـت پـاييـن / حجــم : 1.4 مگــــ
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

-

كيفيـت خــوب / حجــم : 11.8 مگــــ
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

«« بـا تشكر از ارين Sniper عزيز بابـت ساخت كامل پرومو »»

فعلا .....!.

Ariyan
02-18-2011, 08:19 PM
اول از همه ببخشید اگه زیاد خوب در نیومد...
بعدش اینکه دوستانی که ساسان بهشون گفته بود هنوز خیلیاشون عکسی به من یا ساسان ندادن...
من واسه ساختن پرومو های دیگه به عکس نیاز دارم...
قبلا هم از بچه ها درخواست کردم که شکل وردیشون...و لباساشونو بهم بگن ولی دوستان هنوز نگفتن..
لطفا تا فردا منو مطلع کنین....

ŠÄÉËĐ
02-18-2011, 08:28 PM
من عکس پ.خ دادم ساسان .
ورودی مارو اگه میشه مثل براک لسنر یا بابی لشلی بزار
آهنگشم واسه خودشون باشه ردیفه .
عکسم از ساسان بگیر.
ممنون.

r v d
02-18-2011, 08:33 PM
ما هنوز دان نکردیم پرمو رو :4:

ما هم که عکس رو دادیم , ورودی هم از اج باشه , فینشر هم که اسپیر در کل هر چی خواستید بزارید از اج :5: باشه .

Nevermore
02-18-2011, 09:55 PM
والا خیلی عیب داره1!!!مثا وسط بازی کاراکتر عوض میشه!!!صحنه ی پین کردن اصلا نبود!

SASAN
02-18-2011, 09:58 PM
والا خیلی عیب داره1!!!مثا وسط بازی کاراکتر عوض میشه!!!صحنه ی پین کردن اصلا نبود!

1. هنوز پي پي وي انجام نشده . كه ويديو بازي بياد نشون داده بشه !
2. اين پرومو بود !
3. كساني كه در عضو كمپاني نيستن و در پي پي وي نيستن حق بحث در تايپيك رو ندارن !

فعلا ....

amir-aghaei
02-18-2011, 10:14 PM
این تازه پرموش بود ! بشینید و تماشا کنید تو بازی چه ک نی از این میر علی پاره کنم !!!

با تشکر از داش آرین و ساسان ...

میدونم خیلی سخت بود ساعتها درست کردن این برنامه ها و داستانها!! تو فقط برای ما سرگرمی بیار وینس مک ساسان !!!

فقط داش آرین ..ببین بزرگوار ! ایندفعه خواستی واسه ما صورت درست کنی شبیه تئودرلانگ با همون استیل راه رفتنش درست کن!!!

یا علی

Ariyan
02-18-2011, 10:58 PM

شرمنده به بزرگی خودتون ببخشین ایشالله دفعه بعد با وینس هماهنگ میکنم اسپیلبرگو بگه واسه ساخت پرومو با پلی استیشن بیاد...
شما یا داری شوخی میکنی یا معنی پرومو رو نمیدونی..