توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اظهارات عجیب باتیستا در مورد براک لسنر (اختصاصی)
Alireza Hunter
08-19-2007, 09:57 AM
باتیستا سوپراستار توانایی اسمک دان در اخرین مصاحبه ای که داشت در مورد براک لسنر ازش سوال کردند و باتیستا در جواب گفت :
برای من اهمیتی نداره که براک در کدام لیگ بازی کنه..براک فقط دنبال مسابقات اسان هست و به خودش زحمت نمیده و از مدت ها قبل براک در استانه ی پیوستن به wwe بود و ان زمان من مشتاق بازگشتش بودم ولی الان نظرم عوض شده و به واقعیت پی بردم
در wwe افرادی لایق تر از براک لسنر پیدا میشود
ببخشید اگه بعد ترجمه کردم ..متنش خیلی سخت بود
Poriya_Johncena
08-19-2007, 10:10 AM
علي جون ممنون خيلي جالب بود ..چطور باتيستا به اين نتيجه رسيده يعني بازي براك با سينا و راك و گلدبرگ مسابقات اسوني بوده به نظر باتيستا ...باتيستا فعلا بره همون گريت خالي و بوكرتي كل بندازه اونا خيلي سر سختن ...؟؟؟
شايد ترجمت اشتباه بوده فكر نكنم باتيستا چنين حرف هايي بزنه...
NO FEAR
08-19-2007, 10:33 AM
اخه پوریا جان یه زره با دقت تر بخون دیگه داداش..
نظر باتیستا اینه که براک اینجوری شده... نه که براک آسون طلب بوده...نه میگه براک الان دنبال بازی های اسون میگرده..به خاطر این ...این حرفو زده که براک چندین بار تصمیم گرفته بیاد...ولی نیومده... و هر بار یه طوری ناز کرده..خب راستم میگه دیگه..
Alireza Hunter
08-19-2007, 10:42 AM
بله من کلا حقو به باتیستا میدم...منظور باتیستا هم از بروک این چند سال اخیر هستش
mb619
08-19-2007, 10:43 AM
حق با باتیستا هست مثله همین ری که قرار بود بعد امریکن بش برگرده که بازیش رفت تو سامر اسلم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
The Dark Knight
08-19-2007, 10:43 AM
می شه لطف کنی و متن انگلیسیش رو بزاری؟
ممنون.
موفق باشی.
Alireza Hunter
08-19-2007, 10:47 AM
چشم سینا جان برات پیغام خصوصی میزارم
The Dark Knight
08-19-2007, 10:53 AM
خیلی ممنون از لطفت علی رضا جان.
موفق باشی.
Alireza Hunter
08-19-2007, 08:15 PM
موفق باشی.
برات فرستادم ...
تو فکر میکنی من اینا رو دروغ میگم ...اعتماد کن به ما بابا
The Dark Knight
08-19-2007, 08:31 PM
موفق باشی.
برات فرستادم ...
تو فکر میکنی من اینا رو دروغ میگم ...اعتماد کن به ما بابا
من اصلا همچین فکری نکردم عزیز.
ممنون از لطفت.
killer
08-20-2007, 12:13 AM
براک یکی از بهترین های کشتی کج هست ولی نمیدونم باتیستا چرا این حرفو زده به هرحال هرکی نظری داره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.