PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اظهارنظر عجیب رندی درباره لشلی(اختصاصی برای این سایت)

Mr.DMN
08-19-2007, 12:46 PM
رندی اورتون در آخرین صحبتش اعلام کرده بسیار افسوس میخورم که بابی لشلی رو من مصدوم نکردم و از دستم در رفت...اگه میدونستم او مصدومیت جزئی از پیش داره من خودم مصدومش میکردم و با او بازی میکردم....حیف شد که او به داستی .راب.شاون و اسلاوتر نپیوست...

© کپي رايت توسط : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
برداشت مطالب فقط با اجازه کتبي و ذکر منبع امکان پذير است .

H H H
08-19-2007, 01:13 PM
دمه رندی گرم عجب ادم بیخودیه.
ممنون داوود.

mb619
08-19-2007, 01:17 PM
دیگه این رندی داره شورش رو در میاره ها یکی نیست به این بگه هوش حیوان <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> ولی خیلی داره مسخره بازی در میاره این وینس هم که هیچی

The Dark Knight
08-19-2007, 01:20 PM
:12:
این رندی عجب ادم فیلمی هست ها...
:12:

batista121
08-19-2007, 01:21 PM
اون که از خداش

sadri_therock
08-19-2007, 02:14 PM
حالا خوبه عددی هم نیست

MRT619RKO
08-19-2007, 02:15 PM
ايول رندي !!!! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بيخود كه بهش نمي گن Legend Killer !!! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

John_Cena
08-19-2007, 03:42 PM
بچه پر رو!!!!!!!!
چه رويي داره نکبت!!!
مطمئن باشين يا سينا يا تريپل اين رندي ... زاده رو مصدوم ميکنه!!!!

Mr.DMN
08-19-2007, 05:58 PM
این رندی فاقد شخصیت خوبه...

Alireza Hunter
08-19-2007, 08:21 PM
راندی کجا لشلی کجا...
راندی اورتون با کندی و هم نتونست لشلی رو ببره چه برسه تکی

killer
08-20-2007, 01:05 AM
این رندی دیگه داره شورشو در میاره ها ..............(اینا فحش بود سانسور کردم
ازش بدم میاد بچه پررو