PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ×- 5 اتفاق رویایی در رسلمنیا که wwe میتواند انجام دهد ! -×

ARiAN
02-27-2011, 09:13 PM
با سلام .

در حالی که فقط یک ماه تا رسلمنیا مانده است ؛ با مشخص شدن بازی ها ، طرفداران یکسری ای کاش و

شاید و حیف شد و ... برای خودشان بلغور میکنند ! ( :4: ) اما از این اتفاقات 5 تای آنها میتواند برای WWE

مثل یه معجزه باشه . این 5 تا اتفاق عبارت است از :

×××

The Rock Vs Steve Austin
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

این بازی از گذشته تا حالا یک بازی پر طرفدار و کلاسیک بوده و اگر هم بخواهد اتفاق بیفتد بیشتر از ده و

حتی شاید 20 میلیون نفر بیننده داشته باشد . !! خیلی از افرادی که با WWE قهر کردند و یا حتی طرفدارهای

پروپا قرص تی ان ای هم برای دیدن این بازی پشت تلویزیون های خودشون میرن !

×××

Edge Vs Alberto Del Rio Vs Christian
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

همه ما بازی ادج در برابر دل ریو رو نمی پسندیم و احساس میکنیم که این بازی یه جورایی خسته کننده و مزخرف

میشه . اما اگر حتی یک قطب مهم در WWE به این بازی بپیونده بازی بهتر میشه . اون شخص میتونه کریسچن

باشه . هم به خاطر ارتباطی که با ادج داره و هم بخاطر ریترن به کمپانی . درصد انجام این بازی از بالایی میتونه

بیشتر باشه !

×××

Bro Vs. Bro

قبلا هم این مسابقه رو دیدیم . اما الان با اون زمان فرق داره . مردم دنبال هیجان هستن و از بازی های به اصطلاح

آب تو خیاری ( مثل اوان بورن ورسز هورنسواگل ) خسته شدن ! به جرات میشه گفت کسی دوست نداره که

رسلمنیا با یه سری بازی بین یک آماتور و یک پروفشنال به اتمام برسه . ( ادج ورسز آلبرتو دل ریو ! ) پس اگر

WWE به یاد قدیما همچین مسابقه ای رو برگزار کنه صد درصد تعداد طرفداراش بالاتر میره !

×××

HBK Returns To WWE

یک سال پیش در چنین روزهایی شاون مایکل بازنشسته شد . شاون میتونه به افتخار یک سالگی اش در بازنشستگی

به کمپانی بر گرده و در رسلمنیا حد اقل یک سوییت چین موزیک به یکی بزنه یا مثلا در بازی تیکر دخالت کنه و حتی باعث

باخت او بشه تا شاید WWE وارد یک عصر جدید بشه . عصری که در اون HBK به عنوان هیل وارد رینگ میشه !

×××

Legend Vs Legend

بعــله ! بازی که امکان نداره برگزار بشه .. اما اگر برگزار بشه ؛ میشه به جرات گفت ریتینگ بالای 5 ستاره رو

کسب میکنه . ! بیل گلدبرگ ورسز براک لزنر . ! بازی فوق العاده رویایی برای طرفدارای هر دو نفر . و حتی اگر

بازی سر یک تایتل بود بسیار جذاب تر خواهد بود . اما امکان برگزار شدنش 0 % هستش . علی رغم میل باطنی

خودم این بازی اماکن نداره برگزار بشه ولی اگر برگزار بشه برای WWE و ریتینگ ها و بلیط های رسلمینا و ...

یک معجزه خواهد بود .

Mr. Movie
02-27-2011, 09:23 PM
به نظرم The Undertaker vs. Triple H بیشتر تماشاگر جذب میکنه.من شخصا که بیشتر دوست دارم

Shayan Y2J
02-27-2011, 09:58 PM
بازی اول که ارزوی طرفداران استینه که یک بار دیگه راک رو سر جاش بشونه و دل ما ها رو شاد کنه !!!
توصیه میکنم به قهرمان اینده ی کمربند سنگین وزن احترام بگذارید . در اینده مین ایونت های بیشتری از دل ریو میبینیم و من مشتاقانه منتظر بازیش در رسومنیا هستم !!! حضور کریسچنم فرقی نداره باشه نباشه هیچ وقت یه کمربند دستش نمیاد
دیگه برد سوم تیکر در مقابل کین چه توفیری میتونه داشته باشه ؟ این دوتا خیلی با گذشته ها فرق دارن دیگه بازیهاشونم تک به تک ادمو به وجد نمیاره به خاطر کهولت سن ورزشیشون
اینو پایه هستم شان بیاد یه سوییت چن میوزیک مشت به تیکر بزنه و بره ولی با برگشتنش هرگز چون اون کاریزمای خاصی داره اگه بگه نمیام مطمئن باشید نیماد و مثل ریک فلیر خودشو خراب نمیکنه . در اوج رفت تا در اوج بمونه
این بازی هم که باید همگی خوابشو ببینیم ولی ایکاش انجام میشد و براک یه حالی اساسی از گلد برگ میگرفت ما میخندیدیم

JMJ
02-27-2011, 10:17 PM
حیف که سلطان گفته نمیاد به رسلمنیا مگرنه میشد بزرگترین سورپرایز سال !

Mr.Carter
02-27-2011, 11:20 PM
Hbk توی رستلمنیا هست قراره هال او فیم بشه...
ولی شاید توی بازی تریپل و آندردخالت کنه!

omid_edge_shohreh solati
02-27-2011, 11:22 PM
شما همیشه میگی بازی ادج و دلریو چرته!
منم این موضوع رو قبول دارم ولی خب مثلا چه فرقی با بازی میز و سینا میکنه؟!!!
میز هم تقریبا هم سطح و برابر دلریو هستش از اونطرف هم ادج و سینا هم همسطح و برابر هستن.
خب حالا ادج و دلریو با میز و سینا چه فرقی میکنه؟

به نظر من در کل مسابقات سر تایتل در رستلمنیا رو ادم نبینه سنگین تره!!!!

majid_rko
02-27-2011, 11:28 PM
مسابقه فقط راک و استون کلد!!

خدایی هروقت میشینم مسابقشونو میبینم کلی کف میکنم

توی بیشتر بازی هاشون هم راک فینیشر استون کلد رو میزنه و استون کلد هم فینیشر راک رو به خودش!!

این بازی ها تکرار شدنی نیست مثله بازی دو تا لجند..شان مایکلز و آندرتیکر

Kaj
02-28-2011, 05:16 AM
ادج و دل ريو مزخرفه؟

ولي اگه دقت كنيد تنها بازي اي كه نتيجش تا حدودي غير قابل پيش بيني هست همين بازي ست!
( به نسبت بازي هاي عمو سينا - ميز يا آندر تيكر و تريپل اچ يا رندي و سي ام پانك)

ممنون از شما.......:4:

.