PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آخرین پست من

mb619
08-23-2007, 07:01 PM
سلام به تمام بچه های گل انجمن ....... <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
الان که دارم این پست رو مینویسم نمیدونین چه حاله بدی دارم اصلا نمیتونم باور کنم ولی به علت به وجود آمدن مسائلی در زندگی شخصی خودم تصمیم گرفتم که دیگه هیچوقت برنگردم من واقعا عاشقه این انجمن بودم و اون رو یکی از قسمت های مهم زندگی خودم میدونستم ....هیچ وقت یادم نمیره که از خوابم میزدم و میومدم تو انجمن .......به هر حال شما عزیزان خیلی به من روحیه میدادین مخصوصا هامون....داوود....سینا...سپهر... محمدرضا گل...وصال خودم که خیلی دوسش دارم و و و همه دوستانی که الان حضوره ذهن ندارم به هر حال دیگه سرتون رو درد نیارم هر خوبی بدی از ما دیدین دیگه مارو حلال کنین نبینم ناراحت بشین ها:34:من همیشه به یادتون هستم.....:7:
bye for all iranwwe u was my life

killer
08-23-2007, 07:06 PM
عزیزم من دلم برات تنگ میشه نروووووووووووووووووو تو هم در ذهن من میمونی عزیزم

cena
08-23-2007, 07:07 PM
محسن وقتی این خبر رو تو یا هو بهم دادی نمیدونسم باید چیکارکنم الام هم نمیدونم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اما هر جا که هستی زیر سایه خدا و پدر مادرت موفق باشی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
مخلص تو داش وصال <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

killer
08-23-2007, 07:07 PM
خیلی دوست دارم:10::10::10:

killer
08-23-2007, 07:10 PM
ایشالله همیشه موفق باشی د ر تمام مراحل زندگی محسن جون نکرتم

Greatone
08-23-2007, 07:16 PM
به اميد ديدار.........

Ardalan
08-23-2007, 07:19 PM
موفق باشی
ان شالله همیشه سربلند و موفق باشی
هر جا هستی شاد و پیروز باشی
به ما باز هم سر بزن
خیلی ناراحت شدم که یکی از بچه های خوب انجمن داره میره ولی امیدوارم باز هم برگردی
بای

I Am Legend
08-23-2007, 07:25 PM
بچه ی باحالی بودی به امید دیدار

Ð-i-R-Ť-Y
08-23-2007, 07:25 PM
سلام داش محسن کجا؟؟؟تازه میخواستیم با هم دوست شیم..............
خیلی بد شد که میخوای بری..........امیدوارم برگردی....................
ایدوارم هر کجایه این دنیا که هستی در مرحله ی اول به یاد خدا و در مرحله ی دوم
پیروز و موفق ودر مرحله ی سوم زیر سایه ی مادر و پدرت باشی....................
نمیگم خداحافظ بجاش میگم : به امید دیدار

H H H
08-23-2007, 07:28 PM
محسن جون من راست میگی اگه بری منم میرم.

Mr.DMN
08-23-2007, 08:05 PM
آقا داداشتون همه رو برمیگردونه ناراحت نباشید...بهم وقت بدید

Riot_619_DX_wordlife
08-23-2007, 08:16 PM
کجا میری داشی تازه داشتم باهات هال میکردمممممممم

erfan fcbarca
08-23-2007, 09:25 PM
کجا میرِی؟؟؟؟؟؟آخه چرا؟؟؟؟البته باید قبول کرد هر چی به مهر نزدیک تر میشیم امکان داره دوستان زیادی کم کم از بین ما برن ولی محسن جون نرو.خبرو که تو یاهو بهم دادی به خدا باورم نمیشد.اعصابم خورد شد.عرفان گل و دوست صمیمیم هم که داره میره.کم مونده دیگه داوود و پوریا و ... برن که دیگه من اینترنت رو میزارم کنار.ولی امیدوارم برگردی محسن جون.دلم برات تنگ میشه.

erfan fcbarca
08-23-2007, 09:31 PM

تو چی چی میگی این وسط؟؟؟؟؟

The Dark Knight
08-23-2007, 09:39 PM
واقعه ناراحت شدم محسن جون...همیشه از لحظه ی خداحافظی بدم می یاد...
نمی گم خداحافظ...چون امیدوارم که برگردی...هر کجا هستی برات ارزوی موفقیت و سلامتی زیر سایه ی پدر و مادر گرامیتون و خداوند بزرگ دارم.
به امید دیدار. <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

I Am Legend
08-23-2007, 09:58 PM

تو چی چی میگی این وسط؟؟؟؟؟

اینو خوب اومدی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

amir-aghaei
08-23-2007, 10:54 PM
هیچ وقت نگو خداحافظ .بگو به امید دیدار !!.ما هم تو این چند سال از این روزا زیاد داشتیم دیگه قصد نداشتیم بیایم .ولی از فرداش میترسیدیم که میایم دوباره..یه طوری میرفتیم تا رومون بشه دوباره برگردیم ...

کارت رو زیر نظر داشتیم .فعال و خوش برخورد و منطقی ....به امید بازگشتت میمونیم دوست خوب .ام بی عشق 619 ار وی دی !!

killer
08-24-2007, 12:28 AM
ایشالله سوپراستاری که طرفدارشی همیشه قهرمان شه بهترین ارزو رو برات کردمه نه غلام؟

Alireza Hunter
08-24-2007, 12:36 AM
منتظر بازگشتت هستیم ...حتما خودت سخت گرفتی رفتن به انجمن کشتی کچ زیاد به زندگی شخصی لطمه نمیزنه

محسن جون ما منتظرتیم

MRT619RKO
08-24-2007, 03:52 AM
مي خواي چوككككار كوني ! ها ؟؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
داووت نزا بره !! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

legendarp
08-24-2007, 09:31 AM
زبونم گرفته یکی به جای من یه دونه قشنگش رو براش بفرسته .
-------------
خدایشش خیلی زحمت کش بودی .ایشالا همیشه موفق باشی ایشالا زود ببینیمت که به جاهای بالا رسیدی .
---------------
کار ما رو هم که راه نداختی
--------------
یا حق