PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جاستین بیبر : میخواهم در آینده بازیگر بشوم !

Olympic Hero
04-14-2011, 04:53 PM
سلام .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
× جاستین بیبر ! ×

جاستین بیبر خواننده نوجوان امریکایی در سخنانی جدید گفت که خیلی دوست دارد بازیگر شود و در آینده حتما میخواهد بازیگر شود .

او که در سریال جنایی “CSI: Crime Scene Investigation” به عنوان مهمان حظور پیدا کرد به نظر میرسد که بازی کردن را دوست دارد و میخواهد که در این رشته نیز فعالیت کند .

او در این مورد گفت :: " من بازیگری را خیلی دوست دارم و مطمئمن هستم که در آینده از من فیلم های بیشتری خواهید دید . چند وقت پیش از من یه فیلم بیرون امد اما اون به نظر من هیچی نیست و من این رشته را در سطح های بالاتر حتما ادامه خواهم داد ! "

او در اخر هم یه شوخی با مادربزگ خود کرد و گفت او هروقت من رو میبینی میپرسه خودت رو شستی یا اتاقت رو تمیز کردی . او این حرف رو زمانی که من حتی اتاق هم نداشتم به من میزد !!

××××××

مخلص ....

Nevermore
04-14-2011, 06:03 PM
مشکل بیبر میدونین چیه؟؟..بیماری خود بزرگ بینی داره.....فکر میکنه بازیگر های مشهور مرده اند تا بیبر بیاد برا ما سروری کنه..
یه صدای زباله داره که بدردر دختر های موزیک نشنیده دهات های اطراف نیو جرسی و کوچه پس کوچه های ایلینویز میخوره که صدای
استد شجریان و گوگوش رو نشنیدند....حال باز بهتون تخفیف میدیم!!!اگه قرار باشه اونا هم موزیک گوش بدند فکر نکنم بیبر رو به لیدی گاگا گرامی ترجیح بدن!!!..نمیدونم این بچه به چی خودش مینازه...
به قول شاعر خوش سخن

آهویـــــــــــی خالتم بره مثل درجه 3 های اوپرا صداش رو کلفت و بم کنه!!!
و دارو ی ضد چرک حنجرخ بخوره!!میتونه صدی مزخرف(منظورش ماله بیبر هستش) در بیاره