PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریهانا :: راسل برند خیلی احمق و بی مزه بود !!

Olympic Hero
04-19-2011, 02:38 PM
سلام .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
× ریهانا در سمت راست - کتی پری در وسط - راسل برند در سمت چپ ! ×

ریهانا خواننده جوان و مشهور امریکایی در سخنانی جدید و جالب گفت که زمانی همسر رفیق خود یعنی کتی پری را دیده با خود گفته است که این فرد خیلی احمق هست و اصلا با مزه نیست . او در این مورد گفت :

" من راسل را برای اولین بار زمانی دیدم که داشت در تلویزیون با من مصاحبه میکرد . الان میگم که اون بدترین مصاحبه عمر من بود و راسل کارهایی میکرد که من دلم میخواست بالا بیارم . بدترین مصاحبه ی عمرم بود و راسل سعی میکرد بامزه بازی در بیاره اما من اصلا خندم نمیگرفت و با خودم میگفتم این پسر دیونه و احمق هست . تو اونموقع دلم میخواست هر چه سریع تر این مصاحبه کوفتی تموم بشه . "

او ادامه داد :

" اما دفعه دوم که او را در MTV و زمانی که داشت با من مصاحبه میکرد دیدم فهمیدم که خیلی آدم شوخی هست و آدم میتواند با او خوش بگزراند . الان هم خیلی خوشحال هستم که او با بهترین رفیق من یعنی کتی پری ازدواج کرده است . "

باید دید آیا راسل برند یا حتی کتی پری در این مورد واکنش نشان میدهند یا نه ؟

××××××

مخلص .....

MaJiD HetFieLd
04-19-2011, 04:07 PM
آره جون خودش
تا دیده شوهر کیتی پری شده دیگه مجبود شده که بگه آره آدم با مزه ایه
تو روی در وایستی گیر کرده بنده خدا.

ولی از حق نگذریم واقعا آدم زاقارت و ضایعیه :100:
هیف کیتی پری که زیر همچین آدمی بره :100:

نُخده سر خط

I Am Legend
04-19-2011, 06:19 PM
نه قیافه ، نه هیکل ، نه شیک پوشی ، نه هنر و در آخر نه ادب و نزاکت.
یکی بگه چرا این باید تو هالیوود باشه؟