توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه درخواست ناقابل!
Nixon
04-20-2011, 07:15 AM
سلام به همه دوستان.
من این درخواستم رو یه بار دیگه هم مطرح کردم ولی کسی رسیدگی نکرد. من ورژن اول آهنگ ورودی Evolution رو می خوام. یه بار یکی از دوستان گذاشت ولی ورژن دومش بود. این آهنگی که می گم اولش با اسم Evolution شروع می شه. تا جایی که من یادمه این گروه سال 2003 با این آهنگ وارد می شدن. اگه لطف کنین با کیفیت خوبشو بذارین ممنون می شم. چون خودم دارمش ولی کیفیت نداره...
TNX
SASAN
04-20-2011, 07:21 AM
سلام به همه دوستان.
من این درخواستم رو یه بار دیگه هم مطرح کردم ولی کسی رسیدگی نکرد. من ورژن اول آهنگ ورودی Evolution رو می خوام. یه بار یکی از دوستان گذاشت ولی ورژن دومش بود. این آهنگی که می گم اولش با اسم Evolution شروع می شه. تا جایی که من یادمه این گروه سال 2003 با این آهنگ وارد می شدن. اگه لطف کنین با کیفیت خوبشو بذارین ممنون می شم. چون خودم دارمش ولی کیفیت نداره...
TNX
كلا بخش موزيك در فروم ممنوع شده . و براي كاربران عادي نيست .
فقط اين جور درخواست هارو كاربران V.i.P ميتونند انجام بدن .
فعلا ...
Nixon
04-20-2011, 07:24 AM
دم شما گرم. حالا یه آهنگ این قدر مهم شده؟ مشکلی نیست. دست شما درد نکنه
SASAN
04-20-2011, 07:39 AM
دم شما گرم. حالا یه آهنگ این قدر مهم شده؟ مشکلی نیست. دست شما درد نکنه
نه مشكل اين نيست كه مديران از قصد بخش رو برداشته باشن .
كلا موزيكـ چون فـــ..يلترينگ به دنبال داره . براي همين اين بخش برداشته شده .
بنده يا ديگر بچه ها اگه اهنگ مورد نظر شما رو پيدا كردن از طريق " پيغام خصوصي " حتما به شما ميدهند .
موفق باشيد . فعلا ....
Nixon
04-20-2011, 03:32 PM
بله. می فهمم. بازم ممنون
Xtreme
04-20-2011, 06:17 PM
من فکر کنم 2 سال پیش کل موزیک های ورودی این گروه رو گذاشتم ، اگه تا حالا لینکش سالم مونده باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.