PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : » رنـــدي اورتـن | اســطوره كــُش يـا رؤيــا كــُش ؟ « " ويـژه "

BiTW PuNk
05-13-2011, 04:32 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

دِ وايپر وارد مي شود !

رندي اورتن بدون شكـ يكي از استارهاي با استعداد ، با كاريزما ، خوش استيل و موفق كمپاني دبليو دبليو اي است . از سال 2000 كه وارد كمپاني شد به سرعت پله هاي ترقي رو طي كرد و 6 بار كمربند دبليو دبليو اي رو ازآن خودش كرد . تا سال 2009 رنــدي شخصيتي هيل در كمپاني محسوب مي شد و واقعاً هم نقشش رو عالي انجام ميداد . اما در دوسال اخير به شخصيتي فيــس تبديل شده و همچنين طي اين دوسال به يكي از محبوب ترين استاران حال حاضر كمپاني تبديل شده است .

رنــدي اورتـن ، رؤيــا كــُش

من براي مدتهاي طولاني يكي از فن هاي پروپا قرص كـَپتين كــَريزما ، كريسشن بوده ام . وي داراي مچ هاي بسيار زيبا و ديوانه كننده ، تگـ تيم هاي عالي و استوري لاين هاي بسيار عالي در دهه ي گذشته بوده است . كارهاي او با ادج ، بوكر تي ، كريس جريكو توانسته لحظات كلاسيكـ بسيار زيبايي رو براي ما خلق كند . كريسشن از ديد وينس مكمن ، هميشه يكـ استعداد رو به پيشرفت بوده است . اون با بزرگ هاي اين شغل درگير شده و موفق بيرون اومده ، با هال آف فيم ها درگير شده و توانسته تگـ تيم رو در اواخر دهه 90 دوباره به اوج خودش برسونه . تگـ تيم وي و ادج ، درگيري با كريس جريكو كه تريش استراتوس دليل آن بود ، همچنين چندين نفر ديگه كه در اين ماني اين دِ بنكـ و تي ال سي مچ هاي وي بوده اند . اون سيزده سال است كه در كمپاني هست ، و تنها چيزي كه بهش داده شده كمربند اي سي دبليو چمپين بوده كه براي طولاني ترين مدت در تاريخ اون رو نگه داشته است . و حالا تنها دليلي كه در اينترنت طرفداري كريسشن رو مي كنند بخاطر از دست دادن كمربند سنگين وزن خودش به رندي اورتن پس از بازنشستگي ادج هست . تنها دليلي كه وينس مكمن كمربند دور كمر كريسشن قرار داد ، حضور ادج در اكستريم رولز و خوشحالي با كريسشن بود . هميشه وقتي نوبت به كريسشن ميرسه ، هميشه اين كار براي كس ـه ديگه اي هست .

من از اين كار كمپاني چشم پوشي نمي كنم ، و همچنين محكوم ــِشون هم نمي كنم . كريسشن يكي از بهترين استاران كمپاني است كه هميشه زير سايه يكي بهتر از خودش كار كرده است . كساني هستند كه تا به حال هيچي از رستلينگـ هم سرشون نميشه اما فقط براي اين زنده ان و كار مي كنن كه يك سوپـــ ر استار آينده رو خراب كنند . اونا ميتونن تمام قابليت ها و مهارت هاي دنياي كشتي كج رو داشته باشند ، و تو يه مرد مرده اي اگه وينس مكمن بهت ايمان نداشته باشد . درست مثل جفـ هاردي كه كمربند دبليو دبليو اي رو برد ، اما براي چي ؟ براي اينكه همون شب اونو به سي ام پانكـ ببازه . كريسشن مثل جف هاردي ـه ، اما بدون كيف ماني اين دِ بنكـ تا با كش كردنش يه شانس ديگه داشته باشه . جف بعد از اون به تي ان اي رفت و طي مصاحبه اي دبليو دبليو اي رو " خسته كننده ، مسخره و بدون كارگرداني درست " خواند ، اما متاسفانه اين حرف ها هم كمكي نكرد .

نكته اصلي اينجاست : وينس مكمن از پول خوشش مياد ! Internet Wrestling Community از جان سينا و رندي اورتن متنفره و تا پاي مرگـ از دنيل برايان ، جف هاردي ، كريسشن و سي ام پانكـ دفاع مي كنند . جان سينا و رندي اورتن براي وينس مقدار بسيار زيادي پول مي سازن ، و بخاطر همينه كه چهره هاشون رو در تبليغات و كناره ي كاميون ها مي بينيد ! جف هاردي قهرماني بود كه شروع كرد درآمد سازي براي كمپاني و بعد از مدتها خودش رو در رأس كمپاني ديد . اگر شما پتانسيل پول سازي براي كمپاني رو داشته باشيد ، هيچ نيرويي در اين سياره وجود نداره كه بتونه وينس مكمن رو از استفاده كردن از شما باز داره ! اگه جف هاردي يه بار ديگه از وينس درخواست مي كرد كه بهش شانس سومي هم بده ، مسلماً وي رو در جولاي امسال برنده ماني اين دِ بنكـ مي ديديد !

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

من كاملاً متوجه شكايت هاي مردم هنگامي كه كريسشن تايتل خودش رو از دست داد شدم ، و خيلي هم ناراحت شدم . كپتين كريزما و دل ريو مسلماً شوء رو به اوج خودش رسوندن و همين باعث شد كه اكستريم رولز يكي از بهترين پي پي وي هاي اين دو سه سال اخير بشه . قبل از اينكه رندي اورتن به اسمكداون درفت بشه ، با خودم گفتم كريسشن الان در بهترين وضعيت براي تبديل شدن به فيس اول برند قرار داره . و بالاخره يكبار قراره بهش بها داده بشه . اما اين هم رؤيايي بود كه خراب شد . در چند هفته ي آينده مسلماً آينده ي كرير كريسشن معلوم خواهد شد . كريسشن از كار مكمن ناراحته ، ادج از كار مكمن ناراحته ، اما ادج ميدونه چطور دهنشو ببنده و چيزي نگه جز چيزي كه ازش مي خوان ، به همين خاطر ـه كه وي به يكي از بهترين ورلد چمپين هاي تاريخ تبديل شده است . اگه كريسشن همچنان به دبليو دبليو اي وفادار باقي بمونه و مهم نباشه چه بلاهايي سرش ميارن ، ممكنه در آينده چند تا فرصت براي درخشش بهش بدن . اما اگر بخواد ابراز ناخشنودي در لاكـر روم ها رو داشته باشه ، خوب ، فقط يك راه براي استار فوق العاده اي مثل كريسشن ميتونه وجود داشته باشه ، رفتن به تي ان اي هر زماني كه بخواد .

در حال حاضر مردم زيادي هستند كه از اينكه رندي اورتن جاي كريسشن رو گرفته و حتي يك فرصت هم به وي داده نميشه گله مند هستند ، ميخواين بدونين چطور ميشه در سايه كس ـه ديگه اي كار كرد ؟ از رندي اورتن بپرسيد چه احساسي داره كه آدم بهترين گيميكـ ، بهترين ري اكشن و حاشيه اي ترين كاركتر رو در كمپاني داشته باشه و همچنان نقش ديگر جان سينا در راء ( اينبار در اسمكداون ) رو بازي كنه ؟ بازنشستگي ادج براي كسان ـه ديگري جايگاهي باز كرد تا بتونن بدرخشن و به آنچه استحقاقشو دارن برسن ، اما اون كريسشن نيست . خوشحالم كه كمپاني داره روي رندي اورتن كليكـ مي كنه . اون اين كاريزما رو داره كه بتونه به فيس اول برند و رهبر لاكــر روم تبديل بشه . حالا اين اسمكداون اونه . هر چند من هنوز فكر مي كنم كه رندي در نقش هيل خيلي بهتر هست ، و اصلاً خوشحال نميشم كه وي رو " جان سينا " ـي دوم البته بدون تي شرت و كلاه ببينم . اما وقت براي رندي هست كه خودش رو از اين جور بودن بيرون بكشه و به رندي سابق برگرده . نه اسطوره كش ، نه اوولوشن ، ديگه هيچ استوري لايني با اسطوره هاي آينده وجود نداره تا اون اماده بشه . اون اسطوره آينده است ، فقط اون .

-------------
پيام مدير : توهين به هر استاري خلاف قوانين هست و در صورت مشاهده با وي برخورد مي شود .

فعلاً ...

Arsalan
05-13-2011, 06:21 PM
سلام

مطلب خیلی خوبی نوشتی امیر ...
من موافقم و دوست دارم به عنوان یکی از مریدان اورتن نظرم رو بگم.
اتفاقا قبل این تاپیک من و پویان داشتیم تو یاهو در همین مورد با هم بحث میکردیم و همون متن رو اینجا میزارم.
بحث خوبی کردیم : :D ( هر کی حوصله داشت بخونه )

Arsalan : to migi Randy Rahe Cena ro dare mire ?
Kiomars Mehrabi : تا حدودي خصوصا اين اواخر
Kiomars Mehrabi : بازيهاش خيلي مسخره شده
Kiomars Mehrabi : اون رندي 2004 تا 2008 خيلي بهتر بود بنظرم
Arsalan : bebin
Arsalan : man movafegham ke Sathe Mosabeghatesh omade Paeein
Arsalan : ama inke Rahe Cena ro bere na.
Arsalan : ettefaghan
Arsalan : dishab
Arsalan : dashtam
Arsalan : Night Of Champion 2009 ro mididam
Arsalan : Onja Heel bod
Arsalan : che bazi mikard
Arsalan : aslan adam Lezat mibord
Arsalan : vali alan be dalile Face shodan
Arsalan : harakatesh Mahdod shode
Arsalan : vali inam bedon dastesh khodesh nist .
Arsalan : WWE dare intorish mikone
Arsalan : khodesh gofte man shakhsiate Heel ro dos daram
Kiomars Mehrabi : يه چيز ديگه هم درباره پي جي گفتي كه بنظرم اصلا دليل نميشه چون شاون و تيكر هم دو سال با همين پي جي اون بازيهاي زيبا رو كرده بودن
Kiomars Mehrabi : پي جي فقط دست استار ور تو حرف زدن ميبنده كه اونم به لطف راك كلا از بين رفت
Arsalan : kho
Arsalan : Taker va HBK Ostore hastan .
Arsalan : bad
Arsalan : az nazare Fani aalie hastan
Arsalan : malome
Arsalan : bazie
Arsalan : on 2 ta
Arsalan : ba ham aali dar miad
Kiomars Mehrabi : بازي دنيل برايان و دالف زيگر رو كه يادته؟ اون بازي هم خيلي ها ميگن زيبا بوده ولي هيچكودم اسطوره نيستن . پس ربطي به اسطوره بودن نداره بنظرم
Arsalan : Baste be sharayet ham dare
Arsalan : on bazi
Arsalan : sare Title nabod . vase hamin har 2 aali kar kardan
Arsalan : bad hamin bazi Orton va Punk
Arsalan : to nazar sanji ha
Arsalan : bad az Bazi Taker va HHH
Arsalan : dovomin bazi bartar az negahe havadaran shod
Arsalan : bebin
Arsalan : goftam ke
Arsalan : Kolan Heel ha behtar mitonan kar konan .. in nazare mane .. alan be Sheamus ya Barrett ya Punk negah kon
Arsalan : Orton ham ke Heel bod AAli kar mikard
Arsalan : ama vaghti ye Omr Heel bode
Arsalan : Payee harakatesh ro Heel shekl gerefte
Arsalan : yeho Face beshe , kho nemishe ke !
Arsalan : alan aslan nesfe Fanhayei ke Randy mizad dg az beyn rafte
Arsalan : chon Face
Arsalan : shode
Kiomars Mehrabi : درسته

و در انتها بگم رندی کلا کرکترش چیزی مابین فیس و هیل هست و خاکستری حساب میشه . نمیشه شخصیت رندی رو با کرکتر سینا مقایسه کرد.اورتن کرکتر خاص خودش رو داره . امیدوارم دوباره هیل بشه .

ممنون
فعلا .!

Sgt.Wollek
05-13-2011, 06:43 PM
حرفات کاملا درست هست ارسی جون
منم میگم رندی وقتی هیل هست خیلی بهتر کار میکنه ولی تنها بدی که به نظرم تو شخصیت هیل داره اینه که خیلی خشکه :d
فقط لطفا در مورد قهرمانیش قبول کنید که دست خودش نبوده. از وقتی که قهرمان شده همه به یه چشم دیگه بهش نگاه میکنن.
از امیر خان هم تشکر میکنم بابت تاپیک خوبش

batiiista
05-14-2011, 06:51 AM
عالی بود عالی.... بهترین تاپیکی بود که خونده بوده اگه امکانش بود 100 تا تنکس میدادم!:d

farzam_12
05-14-2011, 09:00 AM
منم با نظر ارسلان جان موافقم رندی هیل بهتر بود
و فکر می کنم هیل ها دستشون برای زدن فن ها شون بازتره
مثلا همین رندی اورتون قبلا که هیل بود در هر دو سه بازی در میون یه پانت کیک (که یکی از حرکات مورد علاقه ی منه) میزد به همه چه فیس چه هیل فرقی نداشت
ولی الان به ندرت می بینیم این حرکتو انجام بده و اگرم انجام بده رو هیل ها باید انجام بده
یا همین جان سینا بیشتر بازی رو می خوره و آخرای بازی میاد دو تا حرکت میزنه و یا با stf و یا با AA بازیو می بره در صورتی اگه که هیل بود این طوری نبود دستش برای زدن فن های دیگه بازتر بود
به خاطر همین شخصیت فیس ادج و هانتر برام از فیس رندی و سینا محبوبترن چون از هر حرکتی استفاده می کنن
من متقدم رندی هنوز خیلی برای تعقییر شخصیت هیل به فیس جوون بود و میتونست یه دو سه سال بیشتری هیل باشه