PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ~ آنجلینا جولی : برد پیت یک مرد واقعی است ! ~

Olympic Hero
06-01-2011, 04:17 PM
سلام .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
× انجلینا جولی در کنار برد پیت ! ×

آنجلینا جولی ستاره مظهور سینمای هالیوود در سخنانی جدید از شریک زندگی خود یعنی برد پیت سخن گفت و او را یک مرد کامل و بسیار خوب معرفی کرد .

××

" من خیلی خوش شانس هستم که در کنار مردی مثل برد هستم . اون در حال که عالی هست یه مرد واقعی هست . نمیدونم چطور ولی اون یک قدرت بسیار بالایی در عالی بودن داره . یک مرد احساسی و بسیار دوست داشتنی . یک پدر خوب و همچنین یک مرد عالی از لحاظ فیزیکی ( =)) مطمئمن هستم منظور رو گرفتید =)) ) "

××

این 2 که در حین فیلمبرداری فیلم خانم و آقای اسمیت با هم رابطه برقرار کردند اکنون سرپرستی 6 فرزند را بر عهده دارند .

××

" من و برد برنامه ی خود را طوری تنظیم کردیم که به همه ی فرزندان خود برسیم . بر این عهد خود هم خیلی پایه بند هستیم و تربیت بچه ها خیلی برامون مهم هست . "

××

" من عاشق کارم هستم . من عاشق زندگی و فرزندانم هستم اما من دیگه یک زن 20 ساله نیستم و برای زندگیم برنامه دارم . خیلی کار ها هست که تصمیم به انجامش دارم . الان دیگه مثل اون موقع ها عجول نیستم و سرعت کارام خیلی پایین اومده "

××××

کوچیک برو بگس IWE .....