PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : - آهنگ جدید mvp, صحبتهای همسر کارما, حراج جلیقه nwo, دلیل غیبت بانوی امریکا در راء

Arsalan
06-08-2011, 02:51 PM
ســـــلام

آهنگ جدید MVP

ستاره ی اخراجی و سابق WWE ام وی پی که در حال حاضر در لیگ ژاپن مشغول کار است به تازگی قطعه ی جدیدی به سبک هیپ هاپ منتشر کرده است.این آهنگ به همراه Dwane Sweazie خوانده شده و اسم آن Holla To The World است.

صحبتهای پدر بچه ی کارما

آقای Byron Wilcott که سابق یکی از استعدادهای WWE بود و در لیگ اف سی دبلیو شرکت میکرد ادعا کرد که همسر کارما و پدر بچه ی اوست.وی در فیـ.س بوک چنین نوشته است :

همانطور که همه ی شماها میدونید دوست * دختر من الان باردار هست.بعضی از شماها اون رو به عنوان آسام کونگ میشناسید.اما بیشتر شماها اون رو کارما صدا میکنید و با این اسم میشناسید.من میدونم اون ( Kia Stevens ) عاشق زندگیش هست.

با توجه به اینکه اون الان در خطر هست من بیشتر بهش توجه دارم و قصد دارم اون رو از رینگ دور نگه دارم تا تمرکز بیشتری داشته باشه و بچه ی ما به اینها احتیاج داره.من باقی ملافات هام رو تا 12 ژوئن تموم میکتن.این نشانه ی پایان کار نیست بلکه شروعی جدید هست.

حراج جلیقه ی اسکات هال

اسکات روز گذشته به یکی از سایتهای خبری اعلام کرد که جلیقه ای که او از NWO در رسلمنیای 18 پوشیده بود را به حراج خواهد گذاشت.هال گفته که دلیل این کار به اصطلاح یه خانه تکانی است و قصد دارد پول این را به کسی دهد که ا او قدردانی کرده باشد نه صرفا پولی داده باشد.

غیبت بانوی امریکا در راء گذشته

هنوز دلیل غیبت ریما فقیه بانوی سال 2010 امریکا که یکی از شرکت کنندگان شوی تاف ایناف بود در راء این هفته اعلام نشده است.همانطور که در جریان هستید در راء این هفته تمام شرکت کنندگان تاف ایناف حضور داشتند.اما طبق اطلاعات بدست آمده مثل اینکه او در لاس وگاس بوده و کارهای مربوط به بانوی سال شدن خود را انجام میداده و نمی توانست در شوء حضوری داشته باشد.

تا بعد .!