PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ×- بیلی گان : لایق هال آف فیم شدن هستم + راو رو به روز مسخره تر میشه -×

THE DARKEST SIDE
07-04-2011, 09:50 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

×- بیلی گان : لایق هال آف فیم شدن هستم + راو رو به روز مسخره تر میشه -×

در طول یک اینترویو تلویزیونی از بیلی گان سوال شد که آیا ممکن هست دوباره به دبلیو دبلیو ای برگرده و جایگاه سابقش در دبلیو دبلیو ای مورد توجه قرار بگیرد ؟

که بیلی گان در جواب گفت : نه فکر نکنم این واقعا ممکن باشه من بسیار خوشحالم از اینکه بخشی از اون دوران درخشان بودم

گان در ادامه گفت : من فکر میکنم تنها چیزی که الان برای من مهم هست که مردم وقتی که به عقب بر میگردن و در مورد من فکر میکنن اون چیزی که به ذهنشون میاد تمام اون چیزی هست که از پس من بر اومده تا الان و من نمیتونستم بهتر از این باشم البته همه ی اینا نباید فقط در مورد من باشه بلکه کمک کردن به ادمای دیگه و اینکه کاری کنی که اونا خوشحال بشن هم بخشی از این قضیه هست البته حداقل چیزی که میشه در این مورد گفت اینه که کار من خوب بود آشغال نبود!

گان همچنین اعلام کرد که اون احساس میکنه رود داگ و سین والت من لیاقت این رو که در هال آف فیم حضور داشته باشند رو دارند

گان گفت : اونجا هم محلی برای کار هست البته منظور از کار کشتی گرفتن نیست بلکه اونجا تو میتونی مفید واقع بشی و به جوونتر ها کمک کنی تا بهتر کار کنن با این اوصاف من از خودم میپرسم آیا ما لیاقت هال آف فیم رو داریم ؟ بله البته که داریم

گان همچنین باور داشت که میتونه اون عامل و رکن اصلی دبلیو دبلیو ای رو که یک نوع فان و شوخی بود در ادوار گذشته رو به دبلیو دبلیو ای برگردونه چیزی که امروزه فقدانش در دبلیو دبلیو ای بسیار احساس میشه

بعد از بازگشت استار های سال 1990 مثل استون کلد و د راک به دبلیو دبلیو ای بازگشت بیلی گان هم شاید قطعی بشه

گان در ادامه در مورد ماندی نایت راو صحبت کرد و گفت : مردم واقعا از این شو لذت نمیبیرن حالا من نمیخوام بعضی از حقایق رو بگم با اینکه استار های روستر این شو واقعا خیلی زحمت کشن اما تا کی ماندی نایت راو و دبلیو دبلیو ای رو سینا میخواد بگردونه ؟ برای همیشه؟ قطعا این باعث نارضایتی مردم میشه که جان سینا دائم توی راس ماندی نایت راو باشه و قهرمان باشه

مسوولان دائم دارن سعی میکنن تا با این استار ها به دوره ی خوب دهه نود برگردن اما حقیقت اینه که درخشانی اون دهه و حتی بعد از اون با استون کلد راک و دی اکس بود در اون دهه و حتی بعد از اون فقط رسلینگ نبود که باعث درخشانی اون دوره شد تیکه هایی جالبی بود که تو رینگ اجرا میشد و شوخی هایی که دی اکس انجام میداد

هر کس که اون زمان ماندی نایت راو رو میدید نه تنها رسلینگ هایی قشنگی رو میدید بلکه تیکه های طنز جالب و واقعا خنده داری رو شاهد بود البته شما هیچ وقت نمیفهمید که برنامه ی اصلی واقعا چیه و چه هدفی قرار هست دنبال بشه و ما هر ماندی نایت راو باید شاهد بچه گانه تر شدن این شو باشیم رسلینگ ها و قسمت های طنزش !

همینطور اون در مورد اختلافاتی که با مسوولان دبلیو دبلیو ای در سال 2004 داشت هم صحبت هایی رو انجام داد