PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تايپيكـ مخصـوص پـي پـي وي .- New World Order ' Government Freemasonry -.

SASAN
07-07-2011, 12:05 PM
ســـــــــــلام.

New World Order ' Government Freemasonry

.:: پسـتر رسمـي پـي پي وي " به زودی " ::.

-

.:: موزیکـ رسمـي پـي پي وي ::.

" لینکــ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)"

-

.:: تریلر رسمـي پـي پي وي " به زودی " ::.

-

تـاريخ برگزاري : 15 جــولای 2011

مكـان برگزاري : طــــــهــران

آرنـا : آزادي

Live: Iran-Wwe

-

« مسابقات رسمی و مشخص شده پـی پی وی »

Town City Champion Match
Xtreme © vs. The Shadow

No DQ , Final Match
The King vs. H H H

Hard~Core Champion Match
Keyvan © vs. r v d

IWE Champion Match
The Phenom © vs. john bradshaw layfield

GOD vs. Madon For 14 Man Hell iN A Cell Match
Team GOD ' Ð-i-R-Ť-Y © & MaJiD HetFieLd & I Am Legend & Goldberg The Man & Arsalan & Mr.Carter & HaMo0n
vs.
Team Masom ' Sherlock Holmes & Ħ д † ε Ð & TeZAR & Olympic Hero & cha & Man On Fire & The Last Outlaw

---------

توضیحات در مورد بعضی از بازی ها ::

Final Match
The King vs. H H H
(( این اخرین بازی این دو نفر است برای مشخص شدن ادمین شماره 1
و برنده به لقب ادمین شماره 1 دست پیدا میکند ))

IWE Champion Match
The Phenom vs. john bradshaw layfield
(( در این بازی اگر امیر بزنده شود کمربند IWE به برنده ARN اورده میشود ))

GOD vs. Madon For 14 Man Hell iN Cell Match
(( این بازی به صورت تگ تیم 7 به 7 در قفس هل این سل انجام خواهد شد
و نفرات به صورت تک تک حذف میشوند
تیمی که زودتر 7 نفرش حذف بشود بازنده است .
اگر تیم ماسون ببرد کمربند سنگین وزن به رهبر این گروه سعید میرسد
وگرنه کمربند سنگین وزن برای رهبر گروه خدا ارمان خواهد ماند ))

---

دوستانی که در پی پی وی حضور دارن میتونن کل کل کنن ...
فعلا ....!

Olympic Hero
07-07-2011, 04:51 PM
و بنده همچنان مصدوم هستم . همتون شانس دارید وگرنه ppv رو سرتون خراب میکردم اگه تو آرنا بودم :d :d برید جال کنید . مصدوم منظورم اینه که بازی تک به تک ندارم وگرنه حالتون رو میگرفتم :D بنده فقط برای این بازی به آرنا میام و بعدش میرم :D :D

Ð-i-R-Ť-Y
07-07-2011, 10:22 PM
تیم ما به کمک فرشته های اعظم و ائمه ی مطهر تیم " جُلسومه ی سیاه و کثیف " رو شکست خواهد داد .
پیروزی حق بر علیه باطل

J B L
07-13-2011, 08:41 PM
اتفاق عجیب قبل پی پی وی

یک روز قبل از تعیین شدن بازیهای پی پی وی خوابیده بودم که ناگهان یک تصویر از ابوالفضل برادر عزیزم در خواب دیدم این عکسش :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ابوالفضل اون حرفها رو در عکسی که همانند منظره بهشت بود به من زده بود و گفته بود کلکش رو بکن بیا بهشت!

وقتی از خواب پاشدم فکرم هزار جا رفت اخه من باعث مصدومیت ابوالفضل و بستری شدنش تو کلینیک درمانی شدم گفتم شاید داداشم بر اثر درد زیاد زبانم لال جان به جان آفرین تسلیم کرده ! یا اینکه بلایی سر خودش اورده . پیش خودم گفتم شاید منظورش از جمله ی کلکش رو بکن بیا بهشت اینه که تو هم خودتو بکش و در بهشت به من ملحق شو!
سریع به کلینیک درمانی ابوالفضل جونم زنگ زدم گفتن ابوالفضل بعضی وقتها رو ویلچره بعضی وقتها هم با عصا به زور راه میره دائما هم ب شخصی به نام امیر جی بی ال رو نفرین و لعنت میکنه !
یک روز گذشت تا اینکه فهیمیدم چلنجر کمربند IWE شدم بنابراین جمله ی داداش ابوالفضلم رو در خواب تعبیر کردم جمله:

امیر شرش رو بکن (منظور شیطان بزرگ بهمنه )

بیا بهشت پیش خودم (بیا کلینیک درمانی ! بیا بر بالین من )

کمربندت رو هم یادت نره ( بهمن رو ناقص کن و کمربند رو بیار پیشم )

خیلی ها میگن تماشاگران IWE در هنگام مسابقه سنگ بارونت میکنند تا کمربندشون به ARN نره خیلی ها میگن مسئولین به هر طریقی نتیجه رو به نفع بهمن پیش میبرن

همین جا اعلام میکنم یک در صد شانس قهرمانی هم داشته باشم هدفم اینه که برای اولین بار در تاریخ کمپانی یک کمربند مهم رو به ARN بیارم حتی اگه برای این کار مجبور شم از نعش بهمن رد شم ! اگر قهرمان شدم میرم از دل داداش ابوالفضلم بابت بچه بازیها و حماقتهام عذرخواهی کنم و رخصت حفظ کمربندم رو میگیرم .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>