توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرسنجی کمپانی iRANWWE « به نظر شما برنده بازی Team GOD vs. Team Mason کیسـت ؟
SASAN
07-09-2011, 10:54 AM
ســــــــــلام.
کمپانی IRANWWE در راستای بازی حساس و شاید مهمترین بازی تاری کمپانی تصمیم به ایجاد نظرسنجی گرفت تا دوستان به تیم مورد علاقشون یا اینکه فکر میکنن کدام تیم برنده بازی میشود رای بدهند !
به گفته کارشناسان این بازی بزرگترین بازی تاریخ کچ خواهد شد ، به طوری که 14 نفر در قفس به صورت تک تک حذف خواهند شد !
مردان اصلی این بازی رهبر تیم خدا و قهرمان کمربند سنگین وزن یعنی ارمان به همراه منیجرش مجید و در ان شو رهبر مقتدر تیم فراماسون یعنی سعید شرلوک هستند !
این بازی در پی پی وی " نظم نوین جهانی ' حکومت فراماسونری " انجام خواهد شد !
به نظر شما کدام تیم برنده بازی در پی پی وی New World Order ' Government Freemasonry است ؟
GOD vs. Madon For 14 Man Hell iN A Cell Match
Team GOD ' Ð-i-R-Ť-Y © & MaJiD HetFieLd & I Am Legend & Goldberg The Man & Arsalan & Mr.Carter & HaMo0n
vs.
Team Masom ' Sherlock Holmes & Ħ д † ε Ð & TeZAR & Olympic Hero & cha & Man On Fire & The Last Outlaw
گزینه 1 نظرسنجی مربوط به تیم خدا و گزینه 2 مربوط به تیم ماسون است !
شاید این نظرسنجی بتونه در نتیجه مسابقه تاثیر بزارد !
( دوستان اگر در نظرسنجی شرکت میکنن در نظرات پاسخ خودشون مبنی بر اینکه دلیلشان برای انتخاب پیروزی یک تیم بگن ، دلیل انتخابشون چی است ؟ )
فعلا .....
The Proud
07-09-2011, 11:28 AM
ســـلـــام.
من به تیم خدا رای دادم چون روسترش هم قویتر از تیم ماسون به نظر میرسه و هم استار های با سابقه تری داره.
البته همه اینها تضمین برندگی در یک بازی به این مهمی نیست!
ولی به هر حال این نظر ما بود.!:d
با تشکر از ساسان جان.
تا بعد.!
Didoo
07-09-2011, 11:37 AM
Team GOD
چون با ایمان و تقوا و عمل صالح میتوان بر همه ی مشکلات نائل آمد :|:|:|:|
یا حقّ ! :D
Dejavoo
07-09-2011, 12:00 PM
من به Team Mason رای دادم به خاطر بابک cha و لجبازی با امیر ( The Awesome One) :|:
تیم خدا .
به دلایلی که داریوش گفت :| ( اسکی از روی داریوش :| )
The Shadow
07-09-2011, 04:34 PM
من به تیم خدا رای میدم چون راسترش شاخ تره و خدا هم پشتشونه !
Ð-i-R-Ť-Y
07-09-2011, 04:48 PM
تیم خدا چون دعای ائمه ی اطهار پشتمونه
AĦӍẪÐƦÉȤA
07-09-2011, 05:19 PM
من به تیم خدا
زیرا لا هول ولا قوهَ الا بالله ال علی العظیم :ی
و البته وجود راستر های حیثیتی و با تجربه :ی
Olympic Hero
07-09-2011, 05:30 PM
خیلی کوته فکر هستید !! فکر کردید وقتی کسی مثل قهرمان المپیک حسین قرار هست از مصدومیت برگرده و یک بازی مهم کنه میاد و به تیمی که فقط و فقط داره از اسم God سوء استفاده میکنه میبازه ؟ واقعا این فکر رو کردید ؟ خیلی کوته فکر هستید .. فکر کردید چون اون تیم میرعلی رو داره حلِ ؟؟ هـــِ هـــــِ هـــــِ خودم به شخصه نمیزارم میر علی نفس بکشه . اینم بدونید که کنار من افرادی مثل تزاریان , هیتد , شرلوک , چا , پویان و اردلان هستند و همین واس نابود کردن هر تیمی بس هست . واقعا که .. بنابراین ::
نظر من روی برد Team God هست :D :D :D :| :| :| :D :D
Arsalan
07-09-2011, 05:39 PM
خیلی کوته فکر هستید !! فکر کردید وقتی کسی مثل قهرمان المپیک حسین قرار هست از مصدومیت برگرده و یک بازی مهم کنه میاد و به تیمی که فقط و فقط داره از اسم god سوء استفاده میکنه میبازه ؟ واقعا این فکر رو کردید ؟ خیلی کوته فکر هستید .. فکر کردید چون اون تیم میرعلی رو داره حلِ ؟؟ هـــِ هـــــِ هـــــِ خودم به شخصه نمیزارم میر علی نفس بکشه . اینم بدونید که کنار من افرادی مثل تزاریان , هیتد , شرلوک , چا , پویان و اردلان هستند و همین واس نابود کردن هر تیمی بس هست . واقعا که .. بنابراین ::
نظر من روی برد team god هست :d :d :d :| :| :| :d :d
==================
حسین این همه علیه تیم ما فک زدی آخرش رای به برد تیم ما دادی که ..! :-j
خودتم باورت شده می بازید ! :ی
تا قبل از اینکه بازی شروع بشه برای کم شدن استرس میتونی "آیت الکرسی" بخونی، البته ذکر صلوات هم آرامش میاره .. انتخاب با خودته . :ی
Olympic Hero
07-09-2011, 05:47 PM
بنده اگر از باخت تیممون 200 درصد هم مطئمن باشم نمیترسم و حرفم رو میزنم :d :d
Ariyan
07-09-2011, 05:54 PM
100% تیم ماسون چرا که ساسی پشت این قضیست و بنده از برد تیم ماسون اطمینان کامل دارم...
ساسی هم مثل یه نفر که 30 سال پیش گفت اگه همه ملت بگن اری من میگویم نه....
حالا هم همینجور اگه همه استار های کمپانی تو تیم گاد باشن باز تیم ماسون پیروزه...
The Survivor
07-09-2011, 07:35 PM
Team God :D
خـــدا اون بـــالـــاســت :D
TeZAR
07-09-2011, 08:13 PM
وقتی جی کی متحد باشه مگه باختم میشه ؟ ;)
Blood Raven
07-09-2011, 08:18 PM
من به Team God رای دادم ، برای این که خدا بهشون کمک می کنه تا بتوانند با اعمال صالح پیروز بشوند .
El Residente
07-09-2011, 09:18 PM
Team God !! :D
زیرا خداوند شاهد اعمال ما است و ماسون ها شانسی ندارن !! :| همچنین شایق هم از خدا طرفداری می کنه ! دلیل از این محکم تر ؟ :| :D
ĜЁЙЗЯĂŁ
07-09-2011, 11:06 PM
من به تیم ماسون رای دادم. زیرا استاراش جوونن و آینده دار:d
البته کم تجربه هم نیستند نصفشون بازنشستن.
از اینکه خدا اون بالاست شکی نیست و این که همه رو نگاه می کنه و اعمال همه رو می بینه شکی نیست ولی این همیشه انسان هان که سرنوشت رو رقم می زنن:d
سخنانی از ایت الله امیرِ کبیر:d
من می گم تیم ماسون می بره چون خدا اهل پارتی بازی نیست
Sgt.Wollek
07-10-2011, 05:55 AM
Team God رای ماست.
زیرا خدا با ماست :D
Ehsan Hero
07-10-2011, 09:28 AM
منم با ارسلان موافقم.team god برنده ميشه.
farzam_12
07-10-2011, 10:18 AM
من به تیم ماسون رای دادم
اول می خواستم به تیم گاد رای بدم چون که هم با تجربه ترند و هم اسپانسر خوبی دارن (منظورم خداست) ولی بعد دیدم که همون میتونه موجب بشه که این تیم مغرور بشه وحریف رو دست کم بگیره ولی تیم ماسون هم باتجربه داره و هم جویای نام و به خاطر همین انگیزشون برای برد خیلی بیشتر از تیم خداست
تیم ماسون ! آدم برای یه چیزه بدیهی دلیل نمیخواد ;)
SASAN
07-10-2011, 02:13 PM
کاراگاه هم نظر شخصیشو اعلام کرد :142:
Arsalan
07-10-2011, 02:17 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
...
:-l !
Ð-i-R-Ť-Y
07-10-2011, 02:27 PM
با مذاکره ای که با مرتضی شایق انجام دادیم قرار شد قبل بازی واسمون دعا بخونه .
The Wollek
07-10-2011, 02:29 PM
والا ما مدت زیادی نیست که عضو شدیم و آشنایی کامل نسبت به دوستان نداریم ولی امیدوارم بازی خیلی جالبی از آب در بیاد
برای 2 گروه هم آرزوی موفقیت میکنم
Sherlock Holmes
07-10-2011, 07:33 PM
دنیا دست jk ه !
Holy Diver
07-11-2011, 12:04 AM
خوب ما هم انتشار فضل کنیم.
تا وقتی تیم گاد میرعلی گلدبرگ رو داره نمیشه رو تیم های دیگه حساب باز کرد.
اما تیم ماسون هم ساسان رو داره که کاراگاهی گران قدر است نزد خود.حتی خدا هم نمیتواند جلوی ساسان را بگیرد چه برسد به شایق :|
تصمیم گیری حساسیه.
SASAN
07-15-2011, 12:02 PM
" پایان نظرسنجی و نتایج به شکل زیر "
Arsalan
AĦӍẪÐƦÉȤA
Didoo
Dr. Cheater
Goldberg The Man
H H H
Hypocrite
Lord Raiden
Nowhere Man
The Awesome One
The Captain
The Proud
The Shadow
The Survivor
jmh23
rock bottom11
Ð-i-R-Ť-Y
-
Team Mason / 12 ~ 38.71%
***ALVAN***
Mike Mizanin
Olympic Hero
SASAN
Sherlock Holmes
Sniper
TeZAR
cha
farzam_12
kia Y2J
win
ĜЁЙЗЯĂŁ
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.