PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : - مصاحبه جان سینا در آستانه مسابقه حساس مقابل پانک !

Arsalan
07-14-2011, 10:42 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

مصاحبه جان سینا در آستانه بازی با سی ام پانک در MITB

اخیرا جان سینا با نشریه شیکاگو تریبون در آستانه ی مسابقه ی مهمش با سی ام پانک در مانی این د بنک 2011 که یکشنبه آینده برگزار خواهد شد مصاحبه ای را کرده که مهمترین بخشهای این مصاحبه را می خوانیم.

در مورد تماشاگران شیکاگو :
تماشاگرای شیکاگو همیشه با شعارهایی مختلفی با من برخورد کردند.هوادارای شیکاگو بوووو یا تشویق میکنن و با این کار میخوان بگن که چیو میخوان.اونها تماشاگران فوق العاده ای هستن حالا چه از من خوششون بیاد چه بدشون بیاد.اونها چیزی رو که احساس میکنن بهت نشون میدن و من از این نوع تماشاگرا خوشم میاد.از تماشاگرایی که میشینن و فقط دست میزنن خوشم نمیاد.

ناراحتی پانک از مین اونت بودن مسابقه ی سینا و راک در منیا 28 :
پانک به معنای واقعی یه کشتی گیر هست.اون عاشق این بیزینس هست و نشون میده که قادره رقابت کنه.من میتونم ناراحتی اون رو درک کنم اما شما نمی تونید جاذبه ای که راک داره رو نادیده بگیرید.

توضیح در مورد اینکه از راک برای ترک WWE انتقاد کرد ولی از پانک چنین انتقادی نکرد :
من میدونم که اون میخواد WWE رو ترک کنه ولی کل رسلینگ رو ترک نمیکنه.این دو تا یه چیز متفاوت هستن.پانک احساس میکنه که به درستی در WWE باهاش رفتار نشده.ما این مشکل رو قبلا هم داشتیم.ام وی پی هم همین احساس رو داشت و فکر میکرد رفتار درستی باهاش نمیشه و اینجا رو ترک و به لیگ حرفه ای ژاپن رفت.همینطور کشتی گیری مثل اِی ترین . من احترام زیادی برای اون کسایی قائلم که کمپانی رو ترک میکنن و به کمپانی دیگه ای میرن تا اون کسایی که بخوان کلا این بیزینس رو ترک کنن. اما همه ی این راه ها به یکجا ختم میشه. اگر تو موفق باشی راه خودت رو پیدا میکنی.

فعلا ;)

AREF TAKER
07-14-2011, 11:04 AM
به نظر من جان سینا ****************. یکی نیست که بهش بگه که بیشتر استارهای تاپ به خاطر تو از این کمپانی جدا شدند.فکر کنم که یه روزی برسه که تو wwe فقط جان سینا با مکمن باید کشتی بگیره.

---

توهین به استار ها ممنوع است . تکرار نشود !

farzam_12
07-14-2011, 11:20 AM
من فکر کنم چه سی ام پانک ببازه چه ببره بازم مکمن جان سینای گوگولی مگولی خودشو اخراج نمی کنه (حالا شاید یه ماه فرمالیته اخراج کنه) چون هم داره از طرفداراش (منظورم بیشتر بچه کوچیکاست) پول درمیاره و هم با راک مسابقه داره که از اونجا هم پول خوبی به جیب میزنه و هم بیننده رسلمنیا بیشتر میشه