PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : - راک: سینا رو اخراج نکنید, بازگشت جوی استایلز به گزارشگری و خبری دیگر

Arsalan
07-19-2011, 01:19 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

بازگشت جوی استایلز به میز گزارشگری

جوی استایلز اعلام کرد که این پنج شنبه به میز گزارشگری WWE در شوی سوپـ.ر استار بازخواهد گشت :
جنجال فراوانی امشب بوجود اومد.پس من از این فرصت استفاده میکنم و به جهان اعلام میکنم که سرانجام این پنج شنبه من به گزارشگری باز خواهم گشت.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

راک : سینا رو اخراج نکنید !

پس از پایان مانی این دِ بنک 2011 و اخراج سینا از کمپانی WWE راک در مورد سینا چنین اظهار نظر کرد:
WWE لطفا سینا رو اخراج نکن. شما به دنیا و خدا مدیون هستید اگه نذارید من پامو صاف بزنم تو کـ.ون خوشگل اون جان سینای حقه باز !

استاران WWE در توییـ.تر

کوفی کینگستن، ری مستریو، د میز و سایلنت ریـج اندی لویـن کسانی بودند که دیشب در تویـ.ـیتر جزء آن دسته از افرادی بودند که بازدید زیادی داشتند و در صدر خبرها بودند.

...........