PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند تا ایراد فقط به خاطر بهتر شدن انجمن

cena
09-10-2007, 03:56 AM
سلام رفقایه گلم
هامون جان یه چند تا ایراد در قالب جدید هست کهمن فقط واسه بهتر شدن انجمن گفتم
1-وقتی تولدی روی داده در قسمت پایین انجمن تولد رو نوشته اما وقتی زیره کاربران آنلانین و دیگر اطلاعات میریم بازم تولد رو گفته.

2-وقتی موضوعات تازه نمایش داده میشه و مثلا موضوع رو هامون نوشته وقتی از طریق بالا می خوایم بریم تو پروفایل شخص این عمل انجام نمیشه و بنر انجمن جایه موضوع تازه رو میگیره.

3-وقتی از شکلک های انجمن استفاده میکنیم وقتی مدل مورده نظر رو میزنیم صفحه بسته میشه.

4-وقتی می خوایم از میانبر استفاده کنیم تبلیغ کلیک راست روی قسمتی از میانبر قرار میگیره.

5-در قسمت لیست اعضا چیزی برای عوض کردن صفحه وجود نداره و فقط میتونیم جستجو کنیم یا صفحه اول رو ببینم.

6-بنر زیبایی که نیما جون درست کرده گویا از حد قالب بزرگتر است و کمی بالایه قالب رو زشت کرده.

7-وقتی تشکر رو میزنم اصلا عمل نمیکنه.

8-وقتی کاربری موضوعی رو نقل قول یا ویرایش کرده چیز هایی مانند
وسط جمله ها قرار میگیره.

9-وقتی کار بری نقله قول میکند اگر فردی که از اون نقل قول شده از شکلک استفاده کرده باشه در نقله قول لینک عکس قرار میگیره نه خود شکلک.
__________________________________________________ ____
هامون جون این ایراد هارو فقط واسه پیش رفت انجمن گفتم امیدوارم ناراحت نشی و بگی ما پول دادیم قالب ساختن بد این وصال میاد هی ایراد میگیره <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ممنون <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

The Dark Knight
09-10-2007, 04:23 AM
8-وقتی کاربری موضوعی رو نقل قول یا ویرایش کرده چیز هایی مانند <br>وسط جمله ها قرار میگیره.

این مشکل تو قسمت امضا هم هست...

cena
09-10-2007, 04:54 AM
سینا جون ممنون که گفتی

HaMo0n
09-10-2007, 09:06 AM
دستت درد نکنه وصال جان به خاطر ایرادهایی گرفتی من خودم منتظر بودم ببینم مشکل داره انجمن یا نه
انشاالله مشکلات رو حل میکنیم
باز هم ممنون

Eddie
09-10-2007, 11:46 AM
به نظر من بهتره شکلک ها رو یکم بیشتر کنی.

cena
09-10-2007, 01:51 PM
به نظر من بهتره شکلک ها رو یکم بیشتر کنی.
آقا این همه شکلک دیگه بیشتر از این اصلا نیست

H H H
09-10-2007, 03:13 PM
اگه این مشکلات حل شه دیگه هیچ انجمنی به گرد پای این انجمن نمی رسه.

Ð-i-R-Ť-Y
09-10-2007, 04:35 PM
مرسی آقا هامون اگه درست شه