PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گیر تو بازی گاد فادر

ANIMAL BATISTA
09-11-2007, 03:30 AM
سلام
من تو بازی گاد فادر گیر کردم لطفا هرکی میتونه کمکم کنه
من تمام بانک ها و سیف هاوس ها و تمام مغازه ها و تمام ایستگاهای پلیس و تمام ماموران اف بی ای را تموم کردم و لی هنوز بازی تموم نشده و تو نقشه هم جایی رو نشون نمیده که باید برم اونجا
میخواستم بدونم اگه کسی میدونه چی کار باید بکنم کمکم کنه
ممنون میشم

arman
09-11-2007, 02:00 PM
مراحلي كه بايد براي خانواده انجام بدي رو رفتي؟
اگه اونم رفته باشي باز هم بازي ادامه پيدا ميكنه مثل GTA

ANIMAL BATISTA
09-15-2007, 09:53 PM
مراحلي كه بايد براي خانواده انجام بدي رو رفتي؟<br>اگه اونم رفته باشي باز هم بازي ادامه پيدا ميكنه مثل GTA

اره بابا همشو تموم کردم
یه عکس هم از نقشه بازی میزارم
ببین دیگه هیچ نقطه یا علامتی رو نشون نمیده که باید برم اونجا
فقط وقتی به خونه corleone ها میرم اون مرد سیاهه با بارونی قهوه ای میگه باید برای خودت کسب و کار جور کنی و پول در بیاری من هم همین کارو کردم بانک هم زدم و پول زیادی هم جمع کردم ولی نمیدونم چرا نمیرم مرحله بعدی
این هم عکس از نقشه بازی :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Gaspard Ulliel
09-15-2007, 10:19 PM
دوست عزیز من از همون اول هم از این بازی بدم می اومد.
به نظر من اگه شما بازی نافیا روبازی کرده باشید ،دیگه سراغ گاد فادر نمیروید.
گاد فادر فقط موزیکش قشنگه.

Mohsen Rock
09-16-2007, 12:15 AM
اینطور که تو عکس نشون میده تو بازی رو تموم کردی و دیگه چیزی نمونده که بخوای بری...
من که تا یه جاییش رفتم دیدم زیاد حال نمیده ولش کردم....

ANIMAL BATISTA
09-16-2007, 03:05 AM
دوست عزیز من از همون اول هم از این بازی بدم می اومد.<br>به نظر من اگه شما بازی نافیا روبازی کرده باشید ،دیگه سراغ گاد فادر نمیروید.<br>گاد فادر فقط موزیکش قشنگه.

اتفاقا بازی خیلی توپی هستش
من مافیا رو هم بازی کردم ولی به نظرم گاد فادر خیلی بهتر از مافیا هستش

ali_big_red_monster_kane
09-16-2007, 08:57 AM
مهدی جون من فهمیدم شما کجا گیر کردی.
برای این که بازی رو تموم کنی شما احتاج داری یه کار دیگه هم بکنی اون هم اینه که تمام حرکات و استیل های مبارزه رو انجام بدی.
مثلآ کله بزنی - از بالای پشت بام حریف رو بندازی پایین- حریف رو بندازی تو کوره و .....
نزدیک 20 تا 25 حرکته که الان احتمالآ خیلی هاشو انجام دادی و بعضیاش رو انجام ندادی.
Start رو بزن بعد تو یکی از قسمت ها نوشته اون حرکت هایی رو که انجام ندادی تیک نزده.
اونارو انجام بدی بازی تمومه.

ANIMAL BATISTA
09-16-2007, 05:59 PM
نه علی جان فکر نکنم این باشه
من تمام این کارهایی رو که تو میگی انجام دادم در ضمن این برای اول بازی هستش نه پایان بازی

ANIMAL BATISTA
09-16-2007, 06:03 PM
این عکس رو هم از بازی میزارم
new objectivs هستش ولی رو نقشه جایی رو نشون نمیده
ببینید

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ANIMAL BATISTA
09-16-2007, 06:10 PM
خواهشا یکی مارو کمک کنه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

RKO
09-16-2007, 06:34 PM
آقا شما بازي رو تمام كردين من هم اين بازي رو قبلا" تموم كرده بودم و مثل شما شده بودم بعد كه از بقيه پرسيدم گفتن بازيت تموم شده

ANIMAL BATISTA
09-17-2007, 02:33 AM
نه بابا فکر نکنم
بازی هنوز تموم نشده
اخه اگه اینجوری باشه خیلی مسخره هستش ولی مطمئن هستم که تموم نشده

lord.cena
09-17-2007, 03:01 AM
نه بابا فکر نکنم <br>بازی هنوز تموم نشده <br>اخه اگه اینجوری باشه خیلی مسخره هستش ولی مطمئن هستم که تموم نشده<br>

دوست عزيز منم اين بازي رو با دوز و كلك نموم كردم و صحنه ي آخرش اين بود كه شما پدرخوانده همه ي خانواده هاي ديگر مي شويد و همه ميان دست شما رو مي بوسند.
اگر اين صحنه را ديده باشيد معلوم ميشه كه شما بازي را تموم كرديد. <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ANIMAL BATISTA
09-17-2007, 04:07 AM
نه بابا فکر نکنم <br>بازی هنوز تموم نشده <br>اخه اگه اینجوری باشه خیلی مسخره هستش ولی مطمئن هستم که تموم نشده<br><br><br>دوست عزيز منم اين بازي رو با دوز و كلك نموم كردم و صحنه ي آخرش اين بود كه شما پدرخوانده همه ي خانواده هاي ديگر مي شويد و همه ميان دست شما رو مي بوسند.<br>اگر اين صحنه را ديده باشيد معلوم ميشه كه شما بازي را تموم كرديد. <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

من هم به خاطر همین میگم بازی تموم نشده
اخه هنوز نیومدن دست منو ببوسن <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

lord.cena
09-17-2007, 12:01 PM
نه بابا فکر نکنم <br>بازی هنوز تموم نشده <br>اخه اگه اینجوری باشه خیلی مسخره هستش ولی مطمئن هستم که تموم نشده<br><br><br>دوست عزيز منم اين بازي رو با دوز و كلك نموم كردم و صحنه ي آخرش اين بود كه شما پدرخوانده همه ي خانواده هاي ديگر مي شويد و همه ميان دست شما رو مي بوسند.<br>اگر اين صحنه را ديده باشيد معلوم ميشه كه شما بازي را تموم كرديد. <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>><br>من هم به خاطر همین میگم بازی تموم نشده <br>اخه هنوز نیومدن دست منو ببوسن <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

اگه واقعا اينجوري كه ميگين باشه مشكل داره اما من براتون يك Save از بازي مي ذارم شايد مشكلتون و حل كنه اين Save براي بعد از تمام شدن بازي شما همه ي مهمات و غيره را دارين 4 ميليون هم پول دارين.

Download Save (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

ANIMAL BATISTA
09-17-2007, 05:55 PM
مرسی دوست عزیز بزار امتحان کنم ببینم درست میشه یا نه

ANIMAL BATISTA
09-18-2007, 03:17 AM
نه متاسفانه دوست عزیز این سیو هم جواب نداد <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
یعنی اصلا سیو رو قبول نکرد

lord.cena
09-18-2007, 10:39 AM
نه متاسفانه دوست عزیز این سیو هم جواب نداد <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <br>یعنی اصلا سیو رو قبول نکرد

بالا ديگه نمي دونم چي بگم چون كه من خودمم از همين سيو تو آخرش رفتم.
حالا بازم امتحان كن مي گيره. <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ANIMAL BATISTA
09-18-2007, 09:18 PM
راستی دوست عزیز اصلا این سیو برای این بازی نیست چون با سیو های رو دستگاه من همخونی نداره و بازی اصلا قبول نمیکنه این رو

lord.cena
09-18-2007, 11:17 PM
راستی دوست عزیز اصلا این سیو برای این بازی نیست چون با سیو های رو دستگاه من همخونی نداره و بازی اصلا قبول نمیکنه این رو

:30::30::28::28::30::30:
دوست عزيز ببخشيد اشتباه از من بود اون سيوگيم يك دستگاه ديگه بود شما اينو امتحان كن حتما درسته.

SAVE GAME (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Sage Abyss
09-28-2007, 12:14 AM
آقا جوان مردانه بازي كنيد