PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عرضه ی فیلم جدید استون کلد + بازگشت آندرتیکر در ونجنس

Ehsan Hero
08-15-2011, 06:32 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

فیلم جدید استون کولد استیو آستن هم وارد بازار شد.این فیلم که tactical force نام دارد از همین الان در یک سایت معتبر با این لینک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)بفروش میرسد.این فیلم هم بصورت DVD عرضه شده هم بصورت BLUE RAY که هر دو نوع آن بفروش میرسد.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

آندرتیکر استار بزرگ wwe که بعد از پی پی وی رستلمنیا 27 در مصدومیت بسر میبرد و هنوز بهبود نیافته قرار است تر پی پی وی ونجس 2011 که تاریخ برگزاری آن حدود دو ماه دیگر یعنی 2011.10.22 بازگردد.عکسهای عجیبی از چهره ی جدید او منتشر شده که بسیاری بر این باوراند که او میخواهد مجددا به فاز سالهای 2000 و 2001 و 2002 یعنی زمانی که با موتور وارد رینگ میشد بازگردد.هنوز هیچ چیز معلوم نیست.آندر تیکر در جدید ترین عکس منشر شده اش مو های سرش بسیار کم بوده و بجای مو های بلند موهایی کوتاه دارد.
منتظر ونجنس خواهیم ماند.

ممنون از توجهتون

THE DARKEST SIDE
08-15-2011, 11:38 PM
سلام داداش ممنون که خبرو نوشتی و اخبارت هم همه درست هستند

اما این دو تا خبر مال یک هفته ی پیشه شایدم بیشتر :|

amin0643
08-16-2011, 10:30 AM
سلام.
ببخشید میشه عکس آندر رو به صورت لینک بزارید عکسش نمی آد.
با تشکر

Ehsan Hero
08-16-2011, 11:23 AM
سلام.آخه من توی این یه هفته که انجمن روی هوا بود توی سایتها گشتم و اینا رو پیدا کردم.گفتم چون انحمن دوباره راه افتاده شاید بعضیا مث من و تو توی سایتها نگشتن و این خبرارو نمیدونستن.
مرسی

THE DARKEST SIDE
08-16-2011, 02:02 PM
×- عکسی از تیکر با مو های تراشیده -× (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

AREF TAKER
08-16-2011, 03:19 PM
آقلا مگه پی پی وی ونجنس دوباره برگزار میشه؟؟؟؟

THE DARKEST SIDE
08-16-2011, 07:20 PM
بله امسال کمپانی دبلیو دبلیو ای پی پی وی ونجنس رو برگردونده اگه اشتباه نکنم بعد سوروایور سریس برگزار میشه

Ehsan Hero
08-17-2011, 10:42 AM
کمپانی wwe ونجنس رو برگزار میکنه که بعد از hell in a cell یعنی حدودا دو ماه دیگه برگزار میشه

AREF TAKER
08-17-2011, 10:06 PM
Khoda ro shokr, in ppv kheyli ziba o bahale (bebakhshid k finglish neveshtam)