PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لباس به تن هنرپيشه ي مورد علاقتون كنيد

Greatone
09-13-2007, 12:27 AM
درود

مراحل كار

1.
به اين ادرس برويد

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

2.
روي اسم بازيگر و يا مدل مورد علاقتون كيليك كنيد و براي لود شدنش مدتي صبر كنيد

توجه:

ممكن است اسم بازيگر مورد علاقتون دو يا سه بار امده باشه

مثلا اسم هيلاري داف رو 2 بار نوشته

اسم اول :Hilary 1#

با موهاي بلند و سنش هم كمتر به نظر مياد

اسم دوم:Hilary 2#

قدش بلند تره موهاش هم تيره است و سنش بيشتره

( نكته ي جالب اين سايت اينه كه تمام لباس هايي كه اين هنرپيشه تا به حال پوشيده

رو در اتاق همون هنر پيشه ميشه تنش كرد و نه بيشت رو نه كمتر ......خيلي جالبه خودتون ببينيد ميفهميد چي ميگم)

3.
لطفا ساخته ي خودتون رو اينجا بزاريد تا ما هم لذت ببريم.....و با سليقتون اشنا بشيم

اين هيلاري 1 ساخته ي من:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

و اينم 2 :

خوشحال ميشم سليقه ي شما رو هم ببينم

Mohsen Rock
09-13-2007, 12:53 AM
دمت گرم خیلی سایت توپیه....
اگه تونستم درست کنم حتما می ذارم....

Greatone
09-13-2007, 12:55 AM
خواهش ميكنم....

ميتونيد با snagIt هم ازش عكس بگيريد

cena
09-13-2007, 01:25 AM
من snagIt دارم ولی مدت زمان استفاده ازش تموم شده چی کار کنم؟

cena
09-13-2007, 01:28 AM
سپهر جون چه جالب این سایت نه josie maran رو داره نه fergie
حالا چی کار کنم؟

Greatone
09-13-2007, 01:30 AM
كاري نداره كركش رو پيدا كن....و كپي كن تو اونجا كه نرم افزار رو ريخته بودي.......

Greatone
09-13-2007, 01:32 AM
بيا اينم از فرگي

اينم جناب هري پاتر

cena
09-13-2007, 01:39 AM
كاري نداره كركش رو پيدا كن....و كپي كن تو اونجا كه نرم افزار رو ريخته بودي.......
سپهر جون کرکشو از کجا پیدا کنم
من اینو از تو کینگ نسب کردم کرک هم نداشت

batista121
09-13-2007, 01:45 AM
چگونه عکس رو بزارم این جا

Greatone
09-13-2007, 01:46 AM
خب هيچ راهي نداري الانم بيخودي رو سيستمت نسبه....انستالش كن بايد يكي جديدي بريزي و كركشم يادت نره كپي كني

cena
09-13-2007, 02:07 AM
سپهر جون دوباره ریختم ولی بازم گفت که 30 روزت تموم شده

Greatone
09-13-2007, 02:26 AM
خب گفتم كه بايد انيستال بشه از يه هاردوار ديگه اينيستال بشه كه كار سختيه.....

حالا يه راه ديگه هم داره:
می تونی از دکمه Print Screen (بالای صفحه کلید) استفاده کنین
بعد عکس رو تو مثلا Paint پیست(Paste) کنین و بد Save بعدش Upload یکنین!

Mohsen Rock
09-13-2007, 02:30 AM
من ساختم فقط نمی تونم عکس بگیرم...

cena
09-13-2007, 02:31 AM
ایراد نداره من یه عکس بلاخره گرفتم ببخشید بد شد چون تمام در ها رو من بسته شده بود
josie maran که نداشت فرگی هم که فقط واسه میکاپ بود
پس این شما و این جان سینا

Mohsen Rock
09-13-2007, 02:53 AM
این هم John Cena من:

Mohsen Rock
09-13-2007, 03:09 AM
CENA چرا مال شما انقدر بی کیفیت شده؟

Mohsen Rock
09-13-2007, 03:12 AM
این هم از Jessica Alba:

Mohsen Rock
09-13-2007, 03:35 AM
این هم David Beckham:
باز هم بزارم؟

cena
09-13-2007, 03:41 AM
CENA چرا مال شما انقدر بی کیفیت شده؟
چون برنامه SnagIt کار نمی کرد
شما چطوری عکس گرفتی؟

ali_big_red_monster_kane
09-13-2007, 04:05 AM
این هم انجلینای عزیز من :
<br><b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

cena
09-13-2007, 09:18 AM
بچه ها شنیدین میگن جوینده یابندست دیشب کله اینرنت رو گشتم و کد برنامه رو پیدا کردم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
خب ابنم جان سینا
این JOJO
fergie

Greatone
09-13-2007, 01:05 PM

lopez

اينم اصلا بايد باشه"

لينديسي لوهان"

Mohsen Rock
09-13-2007, 04:03 PM
Greatone (اسمتون رو نمی دونم) Lopez شما خیلی خیلی خوشکل شده من هم می رم یه دونه جنیفر لوپز می سازم ببینم چطور از آب در میاد....
CENA (اسم شما رو هم نمی دونم!!!) فرگی شما هم خیلی قشنگ شده....

Mohsen Rock
09-13-2007, 04:19 PM
این هم شکیرا:

Mohsen Rock
09-13-2007, 05:14 PM
این هم 2 تا جنیفر لوپز:

The Dark Knight
09-13-2007, 08:10 PM
جس:

اوریل:

برد:

ارلاندو:

Mohsen Rock
09-14-2007, 12:49 AM
Paris Hilton:

ali_big_red_monster_kane
09-14-2007, 03:01 AM
یکی دیگه از انجلینا:7::7::7:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

ali_big_red_monster_kane
09-14-2007, 03:49 AM
برد:<br><b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<br><br>جان سینا :<br><b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Mohsen Rock
09-14-2007, 11:36 PM
بهترین لباس هارو از تو زنان: جنیفر لوپز
واز تو مردان : دیوید بکهام
دارن...
البته تا اونجایی که من دیدم...

Greatone
09-14-2007, 11:57 PM

:5::5::5::5::5:

Mohsen Rock
09-15-2007, 12:13 AM
این دختره کیه؟
بگو من هم بسازمش...

lord.cena
09-15-2007, 01:10 AM
من هم تو اين سايت رفتم و چيزي رو كه فهميدم از همه كشتي گيراي WWE فقط جان سينا را دارد و شايد دليلش اينه كه تو اروپا از بقيه محبوب تره.. <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

cena
09-15-2007, 03:08 AM
این دختره کیه؟<br>بگو من هم بسازمش...

خجالت بکش مگه خودت ناموس نداری <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
این دخره یعنی چی حداقل بگو این خانوم مهترم کیه
این دختره که انقدرم قدش کوتاهه(سپهر جون ترو خدا ناراحت نشو <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> ) هیلری داف یعنی عشقه این سپهر هست
الان گفتی این دختره برگه مرگتو امضا کردی امشب سپهر میاد میکشدت <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Greatone
09-15-2007, 01:59 PM
این دختره کیه؟<br>بگو من هم بسازمش...<br><br>خجالت بکش مگه خودت ناموس نداری <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <br>این دخره یعنی چی حداقل بگو این خانوم مهترم کیه<br>این دختره که انقدرم قدش کوتاهه(سپهر جون ترو خدا ناراحت نشو <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> ) هیلری داف یعنی عشقه این سپهر هست<br>الان گفتی این دختره برگه مرگتو امضا کردی امشب سپهر میاد میکشدت <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

اقا دروغ ميگه......من كه قاتل نيستم....:23:

وصال قد كي كوتاس؟؟؟؟:17:..........دارم برات :24:

cena
09-15-2007, 09:49 PM
avril

Greatone
09-18-2007, 02:52 PM

رنگ فقط صورتي

Ð-i-R-Ť-Y
09-18-2007, 05:07 PM
من 1 ماه پیش اومدم تو همین لباسایه جان سینا رو تنش کردم خیلی باحاله..تو گوگل داشتم سرچ میکردم این اومد...

Riot_619_DX_wordlife
09-18-2007, 08:30 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>اینم جانی دپ

Riot_619_DX_wordlife
09-18-2007, 08:39 PM
هیلاری به پایه تریش نمیرسه!!